ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Katter er renslige dyr
Katter er renslige dyr som i naturen dekker over deres ekskrementer. Mange katter er henvist til å være innekatter og nettopp derfor er det viktig at disse kattene skal ha mulighet for å få deres naturlige behov oppfylt. Det kan helt enkelt være å tilby katten en bakke / toalett med et egnet materiale, som den kan bruke til å dekke over urin og avføring med. Kattebakken / kattetoalettet skal plasseres et sted hvor katten lett kan finne den. Plasseringen av kattebakken / kattetoalettet bør også stå et sted hvor det er ro, slik at katten ikke blir forstyrret når den er på bakken / toalettet. Det er også hensiktsmessig å sette den et sted, hvor eieren lett kan holde et øye med bakken, og dermed ikke ”glemmer” den daglige rengjøringen.  

Rengjøring av kattetoaletter

Selv om man benytter kattesand i god kvalitet, er det nødvendig med en daglig inspeksjon og rengjøring av kattebakken / kattetoalettet. Velger man sand som klumper, er det ganske enkelt og raskt å fjerne ekskrementene. Kattesand som ikke er klumpete, forblir i bakken. Bruker man kattetoaletter / kattebakker med lokk, skal man huske å riste bakken jevnlig for å sjekke om det ligger rester etter ekskrementer. Med en åpen bakke / toalett, er disse noe enklere å få øye på. Det er viktig at blir igjen et passe lag med sand, enten man bruker klumpete eller ikke klumpete kattesand. Med passende mellomrom, bør hele bakken / toalettet tømmes og rengjøres. Den mengden med sand som ikke er klumpete kan brukes om igjen. Selv om man tilbyr katten en kattebakke / kattetoalett og har skiftet kattesand jevnlig, så kan katten likevel være / bli urenslig. Ta eventuelt en prat med din dyrlege om dette.  

Kattetoaletter / kattebakker i mange forskjellige design, farger og størrelser

Når du skal velge et kattetoalett eller en kattebakke, er det viktig at du overveier størrelsen på kattetoalettet / kattebakken. Generelt anbefaler man at kattetoalettet / kattebakken er 1 ½ ganger så stort som kattens lengde. Dessuten anbefaler vi at kattetoalettet er så høyt at det kan være plass til omkring 5-10 cm kattesand. Du skal også ta stilling til om du foretrekker et kattetoalett / kattebakke med eller uten lokk. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av kattetoaletter / kattebakker med eller uten lokk i forskjellige størrelser. Det er ikke naturlig for katter og kun gjøre sitt fornødne bare på ett sted, derfor anbefales det av ha minimum to kattetoaletter / bakker plassert på forskjellige steder i boligen. Har du flere katter, bør du ha en kattebakke / kattetoalett til hver katt. Finn ditt nye kattetoalett / kattebakke hos Zoopermarked.no. Vi fører alle de kjente merkene som, Ferplast, Mps, Savic, Trixie og Moderna.  

Kattetoaletter / kattebakker med hus

Katter føler seg ofte tryggest i et kattetoalett / kattebakke med hus, ettersom de her kan gjøre sitt fornødne uten å bli forstyrret. Det finnes dessuten kattetoaletter / bakker med lokk, hvor det følger med kullfilter som minsker diverse sjenerende lukt. Kattebakker / toaletter med lokk er enkelt å rengjøre takket være lokket som kan lukkes opp / tas av. Ved å velge et kattetoalett / kattebakke med hus, unngår du dessuten kattesand ut over hele gulvet hver gang din katt har vært på toalettet. Hos Zoopermarked.no finner du kattetoaletter og kattebakker med hus i mange forskjellige størrelser, farger og design.  

Kattetoaletter / kattebakker uten hus

Hvis du velger et kattetoalett eller kattebakke uten lokk, vil vi anbefale at du velger et kattetoalett / bakke med rund kant. På den måten minsker du risikoen for å få kattesand utover hele gulvet hver gang katten benytter kattetoalettet / bakken. Hos Zoopermarked.no, finner du et bredt utvalg av kattebakker / kattetoaletter uten lokk i mange forskjellige størrelser, farger og design.  

Tilbehør kattetoalett / kattebakke

Hos Zoopermarked.no, finner du et bredt utvalg av tilbehør til kattetoaletter / kattebakker. Vi har for eksempel et utvalg av flotte og lekre kattespader, utskiftbare kullfiltre, praktiske gummimatter, spray, samt poser til kattebakken / kattetoalettet. Kattespader finnes i mange forskjellige utforminger og farger, alt ettersom hvilken funksjon man ønsker. Noen er uten huller, slik at det er lettere å få med seg alt opp fra kattebakken. Andre er spesielt utviklet til klumpende og grov sand. Hullene i spaden gjør at ubrukt sand faller tilbake i bakken, slik at den kan brukes flere ganger. Dermed kan man spare litt kattesand, som saktens kan brukes om igjen. Hos Zoopermarked.no, fører vi spader fra Trixie, Moderna og United Pets. Du finner også et stort utvalg av kullfiltre til din kattebakke / toalett. Mange kattebakker / kattetoaletter har innebygget kullfilter som kan absorbere ubehagelig og sjenerende lukt. Kullfilteret kan skiftes etter behov. Hos Zoopermarked.no fører vi kullfilter fra Trixie, Ferplast og Catit. Vi tilbyr også flere forskjellig praktiske gummimatter til å plassere foran kattetoalettet. Med en matte foran kattetoalettet, forhindrer du at katten eventuelt sprer sand som den har under potene når den forlater kattetoalettet. Ved hjelp av rillene i matten blir potene gjort rene. Hos Zoopermarked.no fører vi gummimatter fra Trixie og Stefanplast. Du kan finne et stort utvalg av produkter som gjør kattebakken / kattetoalettet mer hygieniske og gir dem en frisk og ren lukt. Prøv for eksempel en deospray eller deodryss, og herved binder og nøytraliserer du luktene i kattebakken / kattetoalettet. Deospray, er meget velegnet til å desinfisere kattebakken. Deodryss, drysses i kattebakken / kattetoalettet og gir en frisk lukt i kattebakken / kattetoalettet. Hos Zoopermarked.no fører vi deospray og deodryss fra Pethead og Vitakraft. Hos Zoopermarked.no finner du hygieneposer til ditt kattetoalett / kattebakke. Vi har størrelser som passer til alle våre toaletter / bakker. Bruker du poser til din kattebakke, er det mye enklere når du skal skifte sand i kattebakken. Du fjerner bare posen og kaster den i avfallsdunken. Hos Zoopermarked.no fører vi hygieneposer fra Trixie.

Moderne og stilrent tilbehør fra Design Cat

Hos Zoopermarked.no finnes dessuten et utvalg av stilrent tilbehør til ditt kattetoalett fra United Pet. Vi har for eksempel et utvalg av flotte katteskuffer fra United Pets i et stilrent design. Katteskuffene er produsert i kraftig og holdbar polypropylen.  

Hos Zoopermarked.no finner du alt du trenger til kattens hygiene

Surf litt rundt på vår hjemmeside og du vil enkelt og raskt finne kattetoaletter / kattebakker og utstyr som passer akkurat til dine og din kats behov. Her er det utstyr i alle prisklasser og til enhver smak. Zoopermarked.no fører alle de kjente merkene innenfor kattebakker, kattetoaletter og alt av tilbehør.    

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Enkelt å bestille og rask levering
Enkelt å bestille og rask levering. God informasjon på mail hele veien om hvor pakken befinner seg
16.04.2018 - Heidi
Flott service både fra Zoopermarked og…
Flott service både fra Zoopermarked og Bring. Får 12 kg hundefor etter bare 2-3 dager og Bring bærer den opp i 2etg.
17.04.2018 - Nina-Kristin Nessøe

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.