ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Sikker transport er viktig              
All transport av katter skal skje i en egnet transportboks eller -veske. Der vil katten være sikker og uten risiko for å bli skadet. Den skal være utstyrt med masse lufthuller, slik at katten kan kvitte seg med sin egen overskuddsvarme og samtidig få tilstrekkelig med frisk luft.  
Alminnelige vesker, lukkede kattetoaletter og pappesker er ikke egnet til å transportere katter i. Derfor anbefaler vi alltid, at du benytter en egnet transportkasse eller -veske, når du transporterer katten.  
Vi tilbyr mange forskjellige varianter av transportkasser og vesker i et hav av forskjellige farger, design og materialer. Derfor er det alltid mulig å finne en transportkasse eller -veske som passer til akkurat til ditt og kattens behov.  

Stort utvalg av kattetransportere

Det finnes i dag temmelig mange transportmuligheter når du skal transportere din katt fra A til B. Vi har et stort utvalg av transportvesker, transportbur og transportkasser som er velegnet til bilen, bussen, toget, flyet eller sykkelen. Alle våre kattetransportere er lavet av kvalitetsmaterialer, så de er robuste og holdbare. Holdbarhet er nemlig alfa og omega når det er snakk om transportkasser eller transportvesker til katter.  

Transportvesker i solid nylon

 En transportveske i nylon egner seg godt til å transportere din katt når du skal til dyrlegen, ut på små turer, på bussen eller med toget. Hos Zoopermarked.no, finner du et bredt utvalg av praktiske og stilige transportvesker i nylon. Våre transportvester i nylon er laget i en solid og vannavvisende kvalitet som beskytter din katt mot all slags vær og vind. Vi tilbyr transportvesker i nylon i et hav av størrelser, farger og design med forskjellige funksjoner, slik at du kan finne akkurat den transportvesken som matcher deg og din katts behov aller best.              

Solide transportkasser i plast
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av plasttransportkasser i høy kvalitet. Vi har transportkasser i mange forskjellige størrelser, farger og design som du kan velge mellom. Når du velger en transportkasse i plast, er det viktig at transportkassen spennes godt fast i bilen, da det kan få fatale følger for katten, hvis du for eksempel skulle bli nødt til å bråbremse. Du kan enkelt ta transportkassen ut av bilen og med deg inn på bussen, toget eller bak på sykkelen.  

Sykkelkurver og transportbur i pileflet

Flotte sykkelkurver og transportbur i pileflett hos Zoopermarked.no. Alle sykkelkurvene i pileflett leveres med gitter, slik at katten ikke risikerer å hoppe ut under sykkelturen. Vi har også et utvalg av elegante transportbur. Velg mellom flettede sykkelkurver og transportbur i forskjellige størrelser og farger.  

Transport i bil

Når du skal transportere din katt i bilen, har Zoopermarked.no flere forskjellige løsninger til deg. Transportvesker i nylon er velegnet til små turer i bilen. Alle er laget i slitesterke og vannavvisende materialer. Skal du ut på lengre turer, bør du velge et transportbur i plast. Og husk å spenne buret godt fast, før du kjører. Det er like viktig å sikre dyrene som oss selv. Og en katt har altså ikke 9 liv. Og husk, du kjøper det selvfølgelig billig her hos Zoopermarked.no. Å ha en katt løpende rundt i bilen som distraherer kjøreren er livsfarlig og kan føre til trafikkulykker. Zoopermarked.no anbefaler derfor at katten alltid reiser i en transportkasse. Det er den beste løsningen for at alle kommer frem i god behold, også selvom noen katter ikke liker buret. Det beste er å venne katten til å reise, helt fra den er liten. På den måten får du mulighet til å forebygge at katten kaster opp og gjør fra seg, på grunn av ren nervøsitet og stress. Det finnes også spray, som beroliger stressede katter.  

Og til sist et par gode råd med på veien:  

Katteburet skal stå på gulvet i bilen eller være fastspent med sikkerhetsselen på et av setene.
 
   
Forlat aldri katten alene i bilen. Tenk på at katten kan få heteslag.
    
Buret skal være tilstrekkelig stort, så katten kan stå oppreist og snu seg.
    
Visse katter ønsker å se ut, mens andre trives best hvis de sitter i mørket. Så her får du prøve deg frem.
    
Legg avispapir eller annet sugende materiale i bunnen av buret, hvis katten skulle være uheldig underveis. Oppå papiret bør du plassere et teppe eller noe annet som lukter kjent og virker trygt for katten. Det kan hjelpe til med å berolige den.  

Lad katten venne seg til buret innen dere drar, så den blir fortrolig med buret.  

Sørg for at katten får vann underveis, hvis dere skal ut på en litt lengre tur  

Transport på sykkel

Har du lyst til å ta med deg katten på en sykkeltur, har Zoopermarked.no den rette løsningen til deg og katten, slik at dere får maksimalt ut av turen i det fri. Vi fører flotte sykkelkurver i pileflett. De er lette å montere og demontere på sykkelen og din katt sitter godt og beskyttet, samtidig som den har utsikt, slik at den kan holde øye med livet utenfor kurven. Hos Zoopermarked.no, kan du kjøpe sykkelkurver i den beste kvalitet og til markedets beste priser. Se vårt utvalg her på siden og bli overbevist.  

Transport til fots, på bussen eller med toget

Zoopermarked.no gir deg masse å velge mellom når det kommer til transport av din katt, enten det er en spasertur, eller du kjører med tog eller tar bussen. Vi har et bredt utvalg av transportvesker i den beste kvalitet og selvfølgelig til markedets beste priser.   Finner du den rette bærevesken, kan din katt nyte turen i fulle drag, både på en sikker og stressfri måte. Hos Zoopermarked.no, finner du mange forskjellige muligheter. Vi har håndvesker, skuldervesker og ryggsekker. Og på denne måten vil katten alltid være tett inntil deg.  

Transport i fly

Hos Zoopermarked.no, har vi som tidligere nevnt et hav av muligheter for at du kan transportere din katt på den aller beste måten. Skal du ut å fly, er det heller ikke noe problem. Vi har IATA-godkjente transportbur. Husk: Til flytransport er det krav om at din katt skal kunne ligge ned og stå oppreist og med god plass rundt seg.   Zoopermarked.no fører disse burene i flere forskjellige størrelser, slik at du alltid kan finne et bur som passer akkurat til din katt. God tur med katten – uansett hvor turen går!

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Enkelt å bestille og rask levering
Enkelt å bestille og rask levering. God informasjon på mail hele veien om hvor pakken befinner seg
16.04.2018 - Heidi
Flott service både fra Zoopermarked og…
Flott service både fra Zoopermarked og Bring. Får 12 kg hundefor etter bare 2-3 dager og Bring bærer den opp i 2etg.
17.04.2018 - Nina-Kristin Nessøe

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.