ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Katter elsker kloretrær
Katten er fra naturens side et aktivt og nysgjerrige dyr og har fra naturens side behov for mye aktivitet. Katter liker å klatre og vil gjerne høyt opp, og det er derfor du ofte kan finne din katt sittende øverst oppe på et skap. Katter liker å ha oversikt over sitt territorium og benytter derfor de høye stedene til å få dette. Katten kvesser klørne for å holde de skarpe til en eventuell jakt, så hvis du ikke har et kloretre eller kloremiljø i hjemmet, kan du være uheldig at katten i stedet kvesser klørne på sofaen. Det kan også være andre årsaker enn mangel på et kloretre at katten kvesser klørne uheldige steder. Opplever du at din katt endrer atferd, anbefaler vi at du kontakter din dyrlege.

Plassering av kloretrær i hjemmet
Når katten klatrer i trærne eller benytter et kloretre, aktiviseres katten og får dermed brukt sine naturlige instinkter. Plasseringen av et kloretre i hjemmet er viktig, da plasseringen av kloremiljø gir katten muligheten for å markere: ”Dette er mitt territorium og jeg bor her!”. Den beste strategiske plassering av kloremiljøet er derfor midt i kattens domene, altså midt i mellom kattebakken og matskålen. Kloretreet skal naturligvis være stabilt og kunne tåle at katten hopper og kvesser klør. På samme måte som det skal tåle at katten både løper opp og ned av det og dytter til det.

Gjør kloretreet interessant
Du kan stimulere kattens bruk at kloretreet ved for eksempel å sprøyte kattemynte på kloretreet. Når du får et kloretre, er det viktig at du sørger for at kloretreet står stabilt. Videre skal kloretreet være høyt nok til at din katt kan strekke seg helt ut. Derfor finner du alltid vedlagt en oversikt over centimetermål sammen med våre kloretrær.
Husk: Når du bestiller ditt nye kloretre hos oss, leverer vi varen direkte på døren, innen 1-3 hverdager!

Hvilken størrelse kloremiljø skal jeg velge?
Hos Zoopermarked.no har vi et stort utvalg av kloretrær og kloremiljøer. Innekatter har større behov for aktivisering og stimulans enn katter som kan gå fritt utendørs. Vi anbefaler derfor at man velger et stort kloretre til sin innekatt. Ved å velge et større kloremiljø, gir du din katt flere muligheter for aktivitet. Innekatter vil elske mulighetene i de store kloremiljøene, hvor den har både huler og hyller som den kan utforske. For å sikre at din innekatt får rikelig med aktivitet og mosjon, kan det være en god idè med flere en ett kloretre. Hos Zoopermarked.no finner du et hav av flotte og funksjonelle kloretrær. Kattunger har ikke de samme krav og behov til et kloretre som en voksen katt. Kattunger vokser fort og kan derfor ha behov for flere kloretrær gjennom oppveksten. Du skal samtidig være oppmerksom på at om du har en huskatt eller en Norsk skogsskatt, da det er betydelig forskjell i de forskjellige rasenes vekt og størrelse. Hos Zoopermarked.no anbefaler vi derfor, alltid, at du velger et kloretre som passer kattens rase, størrelse og vekt. Kloretreet bør være så stort at katten kan strekke seg helt ut når den kvesser klørne. Har kloremiljøet hyller og huler, bør disse naturligvis justeres etter kattens størrelse. Zoopermarked.no tilbyr mange spennende muligheter innefor kloretrær, så gå gjerne på en oppdagelsesferd her på siden og vi er nesten sikker på at vi også har et kloretre som passer til din katts behov.

Leter du etter kloretrær eller klorematter
Om du bør velge et kloremiljø eller en klorematte, avhenger av hvordan din katt foretrekker å kvesse klørne sine. Noen katter liker best å strekke seg ut i full høyde og kvesse klørne på den måten, mens andre katter foretrekker å strekke seg langs gulvet. Det kan også være at din katt foretrekker begge deler. Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg i både kloretrær og kloremiljøer. Derfor kan du alltid finne et kloremiljø eller en klorematte som tilfredsstiller din katts behov.

Kloremiljøer fra Kattens nr. 1
Hos Zoopermarked.no har vi et stort utvalg av flotte kloremiljøer fra Kattens nr. 1. til katter i alle størrelser. Kattens Nr. 1 er Skandinavias største produsent av eksklusive kloremiljøer. Kloremiljøer fra Kattens Nr. 1 er kjent ved at de er håndlaget i Danmark i høy kvalitet. Når du velger et kloremiljø fra Kattens Nr. 1, får du et kloremiljø som har gjennomgått en omfattende og streng kvalitetskontroll, både under og etter produksjon. Dette er din garanti for et kloremiljø i topp kvalitet og som er solide nok til diverse omfattende katteaktiviteter og skarpe klør. 

Morsomme og underholdende kloremiljøer
Hos Zoopermarked.no finner du mange flotte kloremiljøer fra Trixie og Petcare som garantert vil stimulere din katt. Du kan enkelt finne et kloremiljø som passer perfekt til nettopp din katt; både i forhold til størrelse og aktivitetsmuligheter. Vi har kloremiljøer i prisklasser som passer for alle.

Stort utvalg av kloremiljøer og kloretønner
Hos Zoopermarked.no har vi et bredt utvalg av praktiske og lekre klorematter, som enten kan legges på gulvet eller henges opp på veggen. Katter elsker å kvesse klørne. Med en klorematte beskytter du tapeter og møbler. Vi har også et utvalg av flotte kloretønner i flere forskjellige størrelser og farger. Din katt vil garantert forelske seg i den runde kloretønnen, hvor den både kan sove, leke og kvesse klørne.

Leter du etter en klorehule eller et klorebrett?
Din katt trenger et sted hvor den kan kvesse klørne sine. Hos Zoopermarked.no finner du et spennende utvalg at flotte klorehuler og praktiske klorebrett. En klorehule er en kombinert hule og klorebrett, hvor katten kan sove, leke og kvesse klørne. Hvis din katt har en tendens til å kvesse klørne på tapeten, bør du investere i et klorebrett. Klorebrettet kan enkelt monteres på veggen eller dørkarmen, hvor katten ynder å kvesse sine klør.

Praktisk tilbehør til kloretrær
Har du et ønske om å bygge ut ditt nåværende kloretre, fordi katten trenger litt fornyelse? Eller er den nåværende søylen kloret helt i stykker? Ja, da kan du ta et nærmere kikk her på siden. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av søyler i sisal i forskjellige størrelser, hengehyller i flere farger, huler, runde hyller i bløt plysj med eller uten kant m.m. Vi har at i tilbehør til ditt kloretre.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Greit å bestille og varene kommer fort
Greit å bestille og varene kommer fort. Men burde vært bedre pakket da tunge kolli
18.04.2018 - Linda Håland
Lett side å finne frem på og superrask…
Lett side å finne frem på og superrask levering!
20.04.2018 - Yvonne

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.