ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Pipetter, spray og piller til dokumentert bekjempelse og forebyggelse
Zoopermarked.no selger de kjente og velfungerende pipettene fra Bayer, Frontline og Prac-Tic til din hund. Innholdet i pipettene dryppes helt enkelt på hundens nakke. Og bare kort tid etter begynner en dokumentert utryddelse og forebyggelse av lopper, flått, mygg, sandfluer og stikkfluer, både på kjæledyret og i dens omgivelser. Hvis ditt kjæledyr ikke er så begeistret for de populære pipettene, tilbyr også Zoopermarked.no, loppebekjempelse, via Frontline Spray eller piller fra Capstar og Program Vet, som veldig enkelt, enten sprayes på hunden, eller gis hunden oralt.  

Hvilket produkt skal jeg velge?
Når man skal velge et loppemiddel, tar man utgangspunkt i hundens vekt. Jo, høyere vekt, jo høyre dose per behandling, samt et kraftigere loppemiddel. Det er uhyre viktig at man ikke bruker feil loppemiddel, da dette kan medføre vanskelige helsemessige konsekvenser for din hund – bruk derfor alltid det loppemiddelet som er egnet til den vektklasse som nettopp din hund tilhører. Hvis du er i tvil om hvilket produkt som passet akkurat for din hund, er du velkommen til å kontakte Zoopermarked.no, vi hjelper deg mer enn gjerne.

Forebyggende behandling av loppeangrep
Det er alltid bedre å forebygge fremfor å bekjempe flått- og loppeangrep. Ved jevnlig bruk av loppemidlene som Zoopermarked.no tilbyr, dvs. konsekvent behandling hver 4-6 uke året rundt, kan du forebygge at din hund blir utsatt for irriterende og potensielt skadelige angrep av flått og lopper. Selv om du bare hopper over en eneste behandling, kan dette føre til at din hund kan bli utsatt for angrep og at disse angrepene tar vesentlig lengre tid å bekjempe, enn hvis du hadde forebygget. Viktigst av alt, er dog at risikoen for skadelige følger etter et flott- eller loppeangrep, elimineres ved forebygging.  

Når kan man begynne å gi hunden flått- og loppemiddel?
Allerede fra du får din hund med hjem fra moren, når valpen er 8 uker, kan en valp bli utsatt for flått- eller loppeangrep. Derfor er det viktig at du allerede fra den dagen du henter din hund, straks starter forebyggelsen av flått- og loppeangrep. Valper spesielt, er særlig utsatt for flått- og loppeangrep, da en valp fysisk er plassert nærmere bakken, hvor udyrene har lettere for å hoppe opp på valpen. Dessuten er en valps immunforsvar enda ikke tilstrekkelig utviklet i en alder av bare 8 uker og et flått- og loppeangrep kan derfor skape alvorlige helsemessige konsekvenser.  

Når brukes pipetter og spray?
Pipetter er særdeles enkle å bruke å påføre! Du skal bare spre pelsen i hundens nakke å påføre hele dosen fra pipetter på huden – enkelt og greit! Med spray fordeler du pumpeslagene utover hele hunden og gir hunden de anbefalte pumpeslag. Husk: Uansett om du bruker pipetter eller spray er det viktig at hunden ikke har vært i utsatt for store vannmengder opp til 48 timer før og etter behandlingen.  

Flåttenger til rask fjerning av flått
Med en flått tang kan du enkelt og raskt fjerne de skadelige flåttene fra din hund. Zoopermarked.no tilbyr flere forskjellige og enkle typer av flåttenger som passer til akkurat til ditt behov. Flåttengene fås til og med i mange spennende farger!

Lus- og loppekammer til umiddelbar bekjempelse av lopper
Har din hund lopper? Med en loppekam kan du enkelt konstatere om dette er tilfelle og samtidig å bidra til å fjerne lopper og loppeegg fra hunden – gjerne etter et bad, da det er mye lettere å gre i et fuktig hår fremfor et tørt. Prøv eventuelt å kombinere bruk av en loppekam sammen med enten pipetter, spray eller piller for maksimal loppebekjempelse.  

Husk grundig rengjøring av kjæledyrets omgivelser!
For å optimalisere effekten av loppemidlene, er det en god idè å foreta en grundig rengjøring av hundens omgivelser. Husk derfor å støvsuge eller vaske hundekurven, tepper, transportbur mm. Hvis hunden har adgang til seng eller sofa, er det viktig at det også der foretas en grundig rengjøring. Den grundige rengjøringen skal foretas jevnlig, helt til det ikke lenger konstateres lopper i din bolig. Glem for all del ikke å kaste støvsugerposen, ettersom egg kan klekkes ut i posen og deretter spre seg rundt om i boligen når du støvsuger. Prøv eventuelt å vaske tekstilene på kokeprogram eller fryse ned gjenstander i 48 timer – dette tar knekken på lopper og egg. På spesielt utsatte steder, som det er kronglete å komme til for rengjøring, kan man med fordel bruke en damprenser til effektiv og umiddelbar utryddelse av lopper og egg. Du kan også bruke en spray som er spesielt utviklet til innendørs bruk med lopper.   Hvis din hund har lopper, så er det en god idé å unngå andre hunder inntil du er sikker på at din hund ikke har flere lopper. Lopper smitter enkelt fra hund til hund. Du trenger ikke være redd for at du får lopper fra din hund. Hundens lopper kan ikke leve videre på mennesker, men de kan bite deg. Derfor er det viktig, både for din egen trivsel og hundens velbefinnende at du forebygger loppeangrep og har de riktige produktene til å komme eksisterende lopper til livs.

Spray til bekjempelse av flygende og krypende innsekter

Hos Zoopermarked.no tilbyr vi et stort utvalg av spray til bekjempelse/utryddelse av flygende og krypende innsekter i omgivelsene, slik som maur, fluer, saksedyr, sølvkre, møll, biller, lopper og edderkopper m.fl. Produktene har øyeblikkelig virkning, samtidig som de har en langtidsvirkende effekt. For eksempel har vi Trinol 810, som omgående dreper innsekter og virker i opp til 7 uke. Produktet sprøytes på de områdene som loppene typisk gjemmer seg, som for eksempel mellom gulvlistene.

Viktig!
Loppemidler kan ikke byttes eller returneres, selv om pakken ikke har vært åpnet. Dette på grunn av loven om salg av legemidler som medfører at alle loppemidler som sendes i retur, skal destrueres for å forhindre videresalg. Du kan få flere opplysninger ved å lese mer på: www.laegemiddelstyrelsen.dk, eller ringe de på telefon: 0045 44 88 95 95.  

Bestill raskt og enkelt dine loppemidler online hos Zoopermarked.no
Når du bestiller loppemidler online hos Zoopermarked.no, leverer vi varene direkte på døren. Foretrekker du selv å hente de hos ditt nærmeste postkontor, er det også mulig.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Veldig raskt,billig og trygt levert
Veldig raskt,billig og trygt levert. OG lett å komme i kontakt med kundeservice,som gjorde alt for å hjelpe meg.Kjempefornøyd total sett😊
18.04.2018 - torild
Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.