ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

filter
Pipetter, spray og piller til dokumentert bekjempelse og forebygging
De populære og effektive pipettene fra Bayer og Frontline, tilhører det faste sortimentet hos Zoopermarked.no – og til ytterst fordelaktige priser. Pipettene sprøytes helt enkelt på kattens nakke og umiddelbart etter begynner en vitenskapelig dokumentert utryddelse av lopper, flått, mygg, sandfluer og stikkfluer. Flere av produktene medvirker også til å forebygge angrep av andre små skadedyr! Hvis din katt ikke er så begeistret for å få en pipette sprøytet i nakken, fører Zoopermarked.no også Frontline Spray og piller fra Capstar og Program Vet, som raskt og enkelt sprøytes jevnt over hele katten, eller gis katten oralt! Kombinasjonen av Capstar og Program Vet, fungerer like effektivt i mot, og som forebygging av loppe- og flåttangrep, som bruken av pipettene fra Bayeren og Frontline. Hvis du ikke er tilhenger av kjemisk bekjempelse og forebygging av lopper og flått, tilbyr vi også naturlig beskyttelse i form av giftfri loppe og flåttmidler fra Aribo Tic. Hos Zoopermarked.no kan du derfor alltid være sikker på å finne et produkt innenfor bekjempelse av lopper og flått som passer til ditt behov.

Hvilket produkt skal jeg velge?

Loppemiddel til katter, kan i utgangspunktet inndeles etter vekt. Det vil si at en høy vekt medfører en høyere dose per behandling, samt et kraftigere loppemiddel. Å bruke det korrekte loppemiddelet er ekstremt viktig, da feil loppemiddel kan medføre omfattende skader på din katt. Du bør derfor alltid benytte det korrekte loppemiddelet som passer til din katt. Produktene fra Frontline, inndeles motsatt av andre loppemidler, og ikke etter kattens vekt. Hvis du er i tvil om hvilket produkt som passer akkurat til din katt, er du velkommen til å kontakte Zoopermarked.no – så guider vi deg gjerne!  

Forebygging av loppeangrep

Et flått- og loppeangrep kan medføre alvorlige helsemessige konsekvenser og det er derfor viktig å forebygge angrep, fremfor å behandle. Din katt bør derfor behandles jevnlig og gjerne konsekvent hver 4-6 uke, året rundt, slik at du forebygger at din katt utsettes for potensielle skadelige angrep fra flått og lopper. Hvis man dropper bare en eneste forebyggende behandling, kan dette medføre at din katt blir utsatt for angrep, og et flått- og loppeangrep kan da ta vesentlig lengre tid å bekjempe, enn hvis man i stedet for hadde forbygget. Det primære er dog at faren for skadelige følger etter et flått- eller loppeangrep, elimineres ved forebyggelse.

Når kan man begynne å gi katten flått- og loppemiddel?

Når en kattunge fjernes fra moren, i 12 ukers alderen, kan kattungen allerede da utsettes for et potensielt flått- og loppeangrep. Zoopermarked.no anbefaler derfor på det sterkeste at du allerede fra du mottar kattungen, umiddelbart starter med å forebygge et eventuelt flått- og loppeangrep. Husk også å behandle kattungens omgivelser, da lopper og flått kan gjemme seg langs gulvets kanter og sprekker. Videre er kattungens immunforsvar heller ikke tilstrekkelig utviklet ved 12 ukers alderen og et angrep fra flått og lopper kan resultere i vesentlige helseproblemer.

Hvordan brukes pipetter og spray?

Alle kan bruke de populære pipettene som er meget enkle å påføre! Man skal bare spre pelsen i kattens nakke og sprøyte hele dosen fra pipetten på kattens hud – raskt og enkelt! Ved bruk av spray, skal de anbefalte pumpeslagene, som tar utgangspunkt i kattens vekt, bare sprøytes jevnt ut over hele katten. Husk at uansett om du bruker pipetter eller spray, er det viktig at katten ikke har vært i kontakt med kraftige vannstråler opptil 48 timer før og etter behandling.  

Flåttenger til raskt fjerning av flått

En flått tang er enkel og effektiv for å fjerne farlige flått fra din katt. Hos Zoopermarked.no tilbyr vi et stort utvalg av flåttenger i brukervennlige varianter som passer akkurat til ditt behov – flåttenger tilbys i tillegg i flere spennende farger.  

Lus og loppekammer til umiddelbar bekjempelse av lopper

Er din katt så uheldig at den har fått lopper? Eller er du i tvil om hvorvidt din katt i det hele tatt har lopper? Med en loppekam kan du raskt og enkelt fastslå om din katt har lopper eller ikke. Samtidig som du ved å gre katten, er med til å fjerne lopper og egg – gjerne etter et bad, da det er noe enklere å gre en våt pels fremfor en tørr pels. Et tips! Prøv eventuelt å bruke en loppekam, sammen med et loppemiddel, så sikrer du deg en så optimal loppebekjempelse på din katt som mulig.  

Husk grundig rengjøring av kjæledyrets omgivelser!

Du kan forbedre loppemiddelets effektivitet, hvis du fjerner loppeegg fra kattens omgivelser. Det er derfor er god idé å foreta en grundig og systematisk rengjøring av kattens omgivelser ved å støvsuge og vaske kattens hule, teppe, transportbur med mer. Hvis din katt noen ganger er i sofaen, eller oppe i sengen, er det viktig at du også der foretar en grundig rengjøring, eventuelt ved hjelp av en damprenser. Puter og andre gjenstander som kan vaskes, bør kokevaskes – alternativt kan man fryse ned gjenstanden i 48 timer, hvilket også dreper eksisterende lopper og egg. Denne grundige rengjøringen bør gjentas jevnlig, helt til loppene ikke lengre finnes i hjemmet. Husk å fjerne støvsugerposen etter bruk, ettersom eventuelle rester av egg kan bli klekket ut i posen og deretter spre seg rundt omkring i din bolig ved støvsuging. Et loppeangrep kan ta opp til 6 måneder å bekjempe. Vi anbefaler derfor alltid, at du forebygger eventuelle loppeangrep, ved jevnlig å benytte Advantage, Frontline, Capstar, Anibo Tic eller Program Vet.

Spray til utryddelse av flygende og krypende innsekter

Hos Zoopermarked.no tilbyr vi et stort utvalg av spray til utryddelse av flygende og krypende innsekter i omgivelsene slik som, fluer, saksedyr, sølvkre, møll, biller, lopper og edderkopper m.fl. Produktene har en øyeblikkelig virkning og har til og med en langtidsvirkende effekt.

Viktig!
Loppemidler kan ikke byttes eller returneres, selv om pakken ikke har vært åpnet. Dette på grunn av loven om salg av legemidler, som medfører at all loppemiddel som sendes i retur, skal destrueres for å forhindre videresalg. Du kan få flere opplysninger ved å lese mer på: www.laegemiddelstyrelsen.dk, eller ringe de på telefon: 0045 44 88 95 95.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold
Lett side å finne frem på og superrask…
Lett side å finne frem på og superrask levering!
20.04.2018 - Yvonne

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.