ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Firmaet AA Aquarium har lang erfaring med å produsere produkter i god kvalitet fra Kina. AA Aquarium har kompetente og engasjerte medarbeidere som tar produktdesign, produksjon og kvalitet meget alvorlig.
Vi kan hos Zoopermarked.no tilby starter kits akvarier, nano akvarier, filtermaterialer og pumper, samt alle mulige tenkelige forskjellige typer av tilbehør til ditt akvarium til særdeles fordelaktige priser.
Siden 1982 har AA Aquarium utviklet akvarier av høy kvalitet til å forsyne kundenes behov. På grunn av den lange erfaringen og ekspertisen de har, er AA Aquarium blitt en viktig leverandør på markedet. Deres mål er å fortsette å øke gleden og fornøyelsen til kundene i fremtiden. Som alltid, leverer AA Aquarium innovasjon og pålitelighet til deres kunder.
Siden AA Aquarium produserer sine produkter i Kina og har deres fabrikk der, kan de holde prisene nede. Men, dette går selvsagt ikke ut over den gode kvaliteten.

Startersett
Her er en ideell løsning til når du for første gang beveger deg inn i akvaristikkens spennende verden. Settet er komplett med armatur, lampe, pumpe og varme element. Dette er et meget populært sett til de som ikke har noen særlig erfaring med å ha akvarier.
Det er enkelt at begynne selv uten den helt store viten som ny akvarist. Du får alle de tingene du trenger for raskt å kunne nyte din opplevelse. Du kan få et stort flott startersett på 54 liter, med tilhørende bord, samt reservedeler til, samt nano akvarier som også har alt du trenger, med en gang.

Nano akvarier
Nano akvarier fra AA Aquarium fås også som startersett, hvor du kan velge mellom fargen sort eller en flott sølvfarge. Disse akvariene er på 21 liter og kan også leveres med sort bord som det kan stå på. De leveres med innebygget vakkert blått månelys. LED belysning med justerbar høyde og smarte innebyggede skuffer til å oppbevare fiskefôr, tilbehør og andre småting.
De er egnet til små fisk som for eksempel Otocinclus Affinis (dverg sugemalle) Colisa (dverg gurami arter) små cichlider (masse forskjellige arter) nanostomus arter (små blyanfisk) eller små rasbora arter (for eksempel galaxy rasbora). I tillegg finnes det en rekke rekearter som også egner seg utmerket til disse små akvariene.

Akvariepumper med UV-lys og alminnelige innvendige pumper
AA Aquarium fører innvendige pumper til dere produkter, samt akvariepumper med UV-lys. Pumpene med UV-lys fungerer på det viset at et UV-lys trenger i gjennom det gjennomstrømmende vannet og dreper algeceller, samt bakterier og andre sykdomsspirer. UV-lys fjerner dessuten forurensning som har oppstått gjennom bakterier og svevealger, samt fastsittende alger som for eksempel trådalger.

UV-utstyr til saltvanns- og ferskvannsakvarier, samt hagebasseng
Den spiredrepende virkningen sørger for sunnere fisk, da spire-belastningen i vannet gjennom infeksjonstrykket blir redusert. UV-lyset påvirker ikke vannverdien og har ingen negativ virkning på de viktige rensningsbakteriene i filteret. Ved å bruke UV-utstyr i ditt akvarium, fjerner du dermed diverse fiskesykdommene og alger, påliteligt og raskt.
Vi har et bredt utvalg av UV-utstyr fra markedets førende produsenter, som er velegnet til både saltvannsakvarier, ferskvannsakvarier og hagebasseng. Er du i tvil om hvilket UV-utstyr du skal velge, er du velkommen til å kontakte vår erfarne kundeserviceavdeling. Vi gir deg gjerne gåd og veiledning.

Filtermaterialer og filterbokser
Jevnlig utskifting av akvarievannet, er med til å sikre et sunt akvarium, men vannskifte alene er ikke nok for å oppretteholde en naturlig balanse i akvariet. Hvis du skal holde akvariet noenlunde fritt for nitrogen, er det nødvendig med effektiv filterdrift. I akvariet skal det derfor være et filter, hvorpå vannet strømmer ut i akvariet igjen.
AA Aquarium leverer filterbokser i plast, samt ekstra filtre til å skifte ut. For å oppnå maksimal effektivitet av ditt filter, bør filtermaterialet skiftes en gang hver måned, og man bør rense filtermaterialet med vann fra akvariet, og da skifte det gamle filtermaterialet.

Akvarier til alle behov
Enten du er nybegynner eller en rutinert akvarist, kan du alltid finne et stort utvalg av flotte akvarier og praktisk akvarietilbehør hos oss. Til nybegynneren tilbyr vi for eksempel et bredt utvalg av akvarie startersettt. Med et passende underskap kan ditt akvarie startersett bli til en harmonisk og vakker enhet.

Kjøp ditt akvarium online og spar penger
Hos oss finner du et bredt utvalg av flotte akvarier, bord og lamper i alle prisklasser. Vi fører alle de kjente merkene, inkludert Juwel akvarier, Akvastabil Mark II akvarier og nano-akvarier, samt startersett fra AA Aquarium. Akvastabil er en av de eldste akvarieprodusentene i Danmark.
Akvastabils nye serie akvarier heter Mark II og er en flott serie akvarier som er velegnet både til kontoret og i stuen. AA Aqaurium har flotte starter sett og små trendy nano akvarier. Så vi har noe for alle akvarister og enhver smak.

Når du skal kjøpe et akvarium...
...bør du først og fremst overveie hvilke type fisk du ønsker å ha og hvor mange fisk du vil ha i akvariet. Noen fiskearter stiller nemlig store krav til akvariets dimensjoner og størrelse. For noen akvarister blir et akvarium aldri stort nok, mens andre akvarister ikke kan få de små nok. Derfor finner du hos oss et bredt utvalg av akvarier i forskjellige størrelser – vi har alt, helt fra akvarier på 360 liter til nano akvarier, som er unike vannlandskap i miniform som passer til både kjøkkenet, soverommet og badeværelset. Det er derfor viktig at du tar hensyn til fiskenes behov og ikke minst den plassen du har til rådighet i hjemmet når du skal kjøpe et akvarium. Nano akvarier er også fine til andre små vanndyr slik som reker, snegler, krepsedyr eller salamandere.

Stort utvalg av akvariebord
Det er viktig at du får ditt nyinnkjøpte akvarium sikkert plassert på et robust akvariebord. Samtidig er det viktig at du velger et akvariebord som er laget i det designet som matcher innredningen i boligen din.
Hos Zoopermarked.no finner du derfor et bredt utvalg av flotte og robuste standere, samt bord til ditt akvarium. Vi har akvariebord i mange forskjellige design, materialer og farger.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Leverer kjapt og utmerket service:)
Leverer kjapt og utmerket service:)
23.04.2018 - Stein
Rask handel!
Tipptopp!! Anbefales👍
24.04.2018 - Tone

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.