ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

FEROMONSPRAY TIL HUND ADAPTIL SPRAY
60 ML
FEROMON / BEROLIGGENDE
ADAPTIL SPRAY
(3411112133628)  
Veil. markedspris 218,00 
NOK 196,20

Adaptil er hemmeligheten bak en rolig og glad hund
Adaptil er et firma som spesialiserer seg på produkter som inneholder stoffer som virker avslappende og beroligende på stressede eller engstelige dyr. Adaptil produktene inneholder en kopi av signalstoffet – det vil si feromoner, som tisper skiller ut fra melkekjertlene og området rundt, når den har fått valper.
Dette signalstoffet har stor betydning for valpens binding til tispen og for utvikling av valpenes følelsesmessige stabilitet og trygghet. Feromonet som skilles ut, gir valpene en trygghet og mot til å begynne og utforske verden omkring seg. Adaptil er et godt valg når det kommer til det å forebygge og forminske alle typer stressrelaterte tilstander, både hos voksne hunder og hos valper. Adaptil er et merke med et godt rykte og som er helt trygt å bruke til hunden.

Adaptil feromonspray, halsbånd eller diffuser til hund eller valp
Har du en hund eller en valp som er redd for å være alene hjemme eller er redd for tordenvær? Da finner du på denne siden et bredt utvalg av Adaptil produkter, som motvirker angst, nervøsitet, stress og aggressiv atferd hos hunder. Det finnes Adaptil halsbånd og Adaptil diffuser, samt en spray.

Den gode og beroligende effekten for frykt og stress ses både hos valper og voksne hunder
Halsbåndet til Adaptil kan brukes ved flere typiske tegn på stress og angst hos din hund. Dette gjelder hvis hunden dirrer eller skjelver og kryper sammen. Hunden kan vise stressbetinget atferd når den leker eller er sammen med andre hunder, eller at den viser mindre interesse for å leke. Hunden kan også miste appetitten, hvis den lider av stress.
Da er Adaptil en god støtte inntil hunden får det bedre igjen. Hvis din hund har kommet inn i en dårlig vane med å ha en ødeleggende atferd, som å bite i ting eller klore i stykker møbler eller tapet og liknende, eller hvis hunden blir engstelig eller stresset, kan den starte med å gjø eller hyle mye. I slike tilfeller kan Adaptil også være til hjelp.
Hvis din hund overdrevent slikker potene sine, pels eller ting den normalt ikke skal slikke på, kan dette også være tegn på stress. Noe av det mest alminnelige man ser ved stress eller frykt hos hunder, er angst for høye lyder, som for eksempel tordenvær, fyrverkeri eller andre ting som smeller og bråker. Hvis din hund er for redd for helt bestemte situasjoner, slik som besøk hos dyrlegen eller forskjellige former for transport, er Adaptil et godt og ufarlig middel å bruke.Adaptil er også godt i situasjoner hvor hunder får separasjonsangst.

Adaptil som hjelp til den aldrende hund
Etter hvert som hunder eldes kan de vise endringer i hjernen som likner på mennesker med Alzheimer. Ved disse endringene kan hunden ofte utvise symptomer som desorientering, og at den virker forvirret.
Den kan også vise endringer i form av at den begynner å oppføre seg annerledes overfor eieren, andre mennesker eller andre dyr i hjemmet eller ute.
Eldre hunder kan også få litt problemer med å få sove godt om natten. De finner ikke den roen de trenger og vandrer derfor hvileløst rundt omkring. De kan også glemme hvor de bor eller hvor de sover.
Selvfølgelig kan disse tegnene også være symptomer på flere medisinske lidelser, som krever legebehandling. Så hvis du legger merke til disse endringene hos din hund, er det viktig å ta hunden med til en veterinær for å undersøke at den ikke feiler noe alvorlig.
Eldre hunder kan også synes at dagligdagse begivenheter føles mer utfordrende enn de gjorde før, spesielt hvis de opplever å se eller høre dårlig. Dette kan ha betydning for hvor trygg hunden vil føle seg når den ferdes rundt omkring ute, eller å orientere seg inne i huset. Gamle hunder kan bli nervøse og bekymret ved endringer i de normale daglige rutinene, samt innredningen i huset. Adaptil kan hjelpe gamle hunder til klare disse forandringene og utfordringene ved å skape en følelse av trygghet og sikkerhet i sitt eget miljø og hverdag.

Bruk av halsbånd
Når du skal begynne å bruke halsbåndet fra Adaptil, skal du justere størrelsen, slik at den passer til omkretsen av hundens hals. Deretter klipper du av det overskytende stykket fra halsbåndet. Den beroligende effekten hunden kan oppnå ved å bruke Adaptils halsbånd, holder i sirka 4 uker. Det må nevnes at halsbåndet fra Adaptil bør fjernes før hunden skal bades og såpes inn. Og at det først skal settes på igjen når pelsen er helt tørr. Hvis halsbåndet blir vått, kan det ikke frigjøre de feromonene som det skal.
Du bør heller ikke bruke Adaptils halsbånd på hunder med store sår eller tilsvarende tilstander, rundt eller på halsen.
Du bør først åpne Adaptil halsbåndet, kort tid før du skal bruke det og det skal gjemmes godt for barn. Vær i tillegg oppmerksom på at esken som produktene kommer i, er med fransk tekst.

Bruk av Adaptil Diffuser
Når du skal til å ta i bruk diffuseren, skrur du enkelt flasken inn i diffuseren og setter stikket inn i kontakten. Etter at den er satt inn i kontakten, skal du bare la den være tent hele tiden, så du holder hunden glad og avslappet hele tiden. Du bør ha på diffuseren i det rommet hvor hunden oppholder seg mest i. Hver diffuser dekker et areal på ca. 50-70 m2. Du bør bytte refill hver måned eller annen hver måned, hvis du har den på hele tiden.

Bruk av Adaptil Spray
Adaptil Spray har den samme beroligende virkningen som alle Adaptils produkter. Feromontet i Adaptil er kunstig fremstilt for å etterlikne den duften som moren skiller ut, mens hun dier. Man kan spraye på steder hvor hunden oppholder seg, som for eksempel i hundekurven eller i transportburet. Man må dog huske på at man ikke skal spraye direkte på hunden eller i pelsen.

Andre fordeler med bruk av Adaptil produktene
Hvis man har hund, som ikke klarer seg så godt under atferdstrening eller annen terapi, har det vist seg at Adaptil har en gavnlig virkning. Dette viser seg ved at hunden kan bli mer mottakelig i slike situasjoner. Hvis hunden har lett for å bli stresset på steder hvor det er mange hunder eller nye inntrykk, er disse situasjonene noe man kan forebygge ved å bruke Adaptils produkter.
Hunder kan noen ganger ha vanskelig for å tilpasse seg nye omgivelser som for eksempel at den får ny eier eller blir adoptert bort. Adaptil kan også brukes som en lindring av hundens symptomer i disse situasjonene eller ved enkeltstående situasjoner.

 

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering og veldig gode priser!
Rask levering og veldig gode priser!
20.04.2018 - joakim
Flott å få hundemat og utstyr rett på…
Flott å få hundemat og utstyr rett på dør når vi ikke har dyrebutikk her vi bor👍😁
18.04.2018 - Randi Kvalvågnes

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.