ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

HUNDEMAT TIL ALLE RASER AKTIV VOKSEN HUNDEFÔR
15 KG
Pris pr. kg NOK 21,93
ALDER: 1 ÅR -
AKTIV VOKSEN HUNDEFÔR
(5710535600259) Populær
 
NOK 329,00
VALP HUNDEMAT TIL ALLE RASER AKTIV VALP HUNDEFÔR
15 KG
Pris pr. kg NOK 24,33
ALDER: 8 UKER - 12 MÅNEDER
AKTIV VALP HUNDEFÔR
(5710535601058)  
 
NOK 365,00

Aller Petfood har vokst fram gjennom fire generasjoner av familien Bylling. Bylling gikk inn i dyrebransjen allerede i 1979. De produserer våtfôr og tørrfôr på de tre fabrikkene de eier i Danmark og i Russland.Deres misjon er å utvikle, samt produsere et genuint fôr av høy kvalitet som deres standard, premium og super premium fôr. Deres viktigste oppgave har blitt å tilby et fôr, som kvalitetsmessig er på høyde med de største og mest kjente merkene – og til en fordelaktig pris, både til forhandlerne og til private kunder. De er også meget opptatt av aspektet naturlig. De vil stå 100 % inne for det de lager, og det gjør de på en meget god måte. Deres fullfôr til hunder og katter heter Aktiv og er et dansk fullfôr til hunder, valper og katter. Fôret har de samme høye amerikanske standarder og krav til hundefôr som de mer kjente Premium-fôrtypene. Aktiv fullfôr oppfyller hundens og kattens ernæringsmessige behov og er utviklet i samarbeid med dyrleger og oppdrettere. Fôret testes og skreddersys sammen med spesialister og ernæringsspesilister.

100 % naturlige ingredienser
Det er viktig at din hund eller katt kan oppta og dra nytte av alle næringsstoffene som finnes i kattematen og hundematen. Derfor er Aktiv et godt fôr med naturlige og nøye tilpassede ingredienser, som er skånsomme for magen til ditt dyr. Mange er i dag, veldig opptatt av at dyrene skal ha den best mulige hundematen og kattematen. Det er også viktig at valpen får den riktige kosten helt fra starten av.
For å sikre at hunden eller katten får den beste utnyttelsen av fôret, er Aktiv hunde- og kattefôr utelukkende fremstilt av friske råvarer. Det inneholder dermed ingen animalske eller vegetabilske bi-produkter, og dermed heller ikke kjøttmel.
Aktiv hundefôr er et 100 prosent naturprodukt, som hverken er tilsatt farge, naturlig eller kunstig og/eller konserveringsmidler.
Særligt utvalgte proteiner og karbohydrater av høy kvalitet gjør det enkelt for dyrene å fordøye fôret. Et nøye avbalansert og rikt innhold av omega -3 og omega -6 fettsyrer, gir hunden eller katten en sunn og blank pels, samt motvirker tørr og irritert hud.
De sprø og knasende fôrpillene renser hundens og kattens tenner og stimulerer enzymprosessen i munn- og fordøyelsessystem. Vi vet jo alle hvor viktig det er for hundens og kattens livskvalitet at de har en god munnhygiene, sunne ledd og en stabil fordøyelse.

Et rimeligere alternativ
De spesielle utvalgte kildene av proteiner og kullhydrater av høy kvalitet, gjør det enkelt for hunden å fordøye fôret. Et avbalansert innhold av omega 3- og omega 6- fettsyrer gir hunden en sunn og blank pels og motvirker tørr og irritert hud. De sprø og knasende pillene renser hundens tenner og stimulerer enzymprosessene i munn- og fordøyelsessystemet.
Dette medvirker, sammen med de tilsatte trevlene fra rotfrukter, til en avbalansert og stabil fôropptakelse som er spesielt gavnlig for magen og tarmens funksjoner. Aktiv fôr vil da bidra til at din hund eller katt får en blank pels og en frisk hud. Aktiv fôr er et godt fôr til en meget overkommelig pris. Man behøver absolutt ikke gå på kompromiss med kvalitet eller sikkerheten for at du får et solid fullfôr til din hund eller katt når du velger Aktiv fôr.

Hvorfor skal du velge Aktiv?
Hvis du ønsker et fôr som er billig, og på høyde med standarden du får hos andre toppmerker, er Aktiv hundefôr og kattefôr et rimelig alternativ. Behovene hos valper eller kattunger mens de vokser, er annerledes enn når de er utvokste.
Hundefôret og kattefôret fra Aller inneholder all den nødvendige mengden med energi som kjæledyret ditt trenger – ikke kun for å holde kroppsformen ved like, men også til å utvikle kroppen, og sikre en harmonisk vekst. Aktiv tar vare på hunden eller katten fra valpestadiet og helt opp til voksen alder.
Av de gode ingrediensene i fôret, er for eksempel omega 3 en viktig ingrediens å ha med i et fullfôr.

Deres utvalg
Innenfor merket Aktiv, får du hundefôr, kattefôr, samt valpefôr. Alle sammen er komplette fullfôr. Hundematen til den voksne hunden er til alle raser, fra 1 – 25 kilo og kommer i en 15 kilos sekk.
Valpefôret er til alle hunderaser, og er til hunder fra 1 – 15 kilo, fra de er 8 uker og opp til 12 måneder. De tilbys i en 15 kilos sekk. Aktiv kattefôr er til alle voksne katter fra 1 år og oppover og tilbys i en 15 kilos sekk.
Aktiv er et 100 % naturprodukt, hvilket gjør Aktiv hundemat og kattemat til et super godt alternativ, hvis man ønsker et rimelig og solid hundefôr. Fôret og kullhydratene i det er kornbasert og samtidig GMO-fritt.
Ingrediensene i deres hundemat og kattemat er som beskrevet tidligere, naturlige og uten kunstige tilsettingsstoffer. Andre ingredienser er for eksempel fjærkre, fisk, bygg, hvete, mais, animalsk fett (svinefett helt nøyaktig), vegetabilsk olje, rottrevler, grønnsaker, mineraler og vitaminer.

Garantert kvalitetskontroll
Deres erfarne ernæringseksperter sørger hele tiden for de beste råvarene som er lokalt fremstilt, det hvor det er mulig. Deres eksperter foretar naturligvis også jevnlige kontroller og stikkprøver av fôret.
Aller Petfood fabrikken i Fredericia ble i 2007 ISO 22000 sertifisert, og dermed den første dyrematvirksomheten i Europa som oppnådde ISO 22000 sertifiseringen. De holder seg til alle de retningslinjer som eksisterer innenfor matvare sikkerhet.
Dette gjelder selvfølgelig igjennom hele produksjonen og sikrer fullt ut å spore alt de gjør ned til den minste detalj. Fra Aktiv får du hundemat og kattemat som er fullt ut testet og med ingredienser du kan regne med.

Levering helt til døren
Spar deg selv for alt besværet med å drasse med deg tunge fôrposer hjem. Du kan enkelt og raskt bestille hundemat og kattemat hos Zoopemarked.no i ro og mak hjemmefra, og få varene levert direkte på døren, innenfor få dager. Hos Zoopemarkd.no har vi løpende gode tilbud på fôr, så hold et øye med denne siden og spar penger.

 

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Fornøyd bruker
Kan per dagsdato bare anbefale og handle hos Zoomarked.no veldig rask levering.
22.04.2018 - Urs Johann
Hurra for Zoopermarked!
Jeg kjøper mengder av hundefôr til våre 4 x Engelsk settere. Veldig gode priser, superrask levering (levert til døren!) og veldig enkelt med nettløsning. Hurra for Zoopermarked!!
24.04.2018 - Irene Andersen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.