ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

AkvaStabil er akvarieutstyr av høy kvalitet
Den danske virksomheten AkvaStabil holder til i Haderslev og har over 40 års erfaring med produksjon og utvikling av akvarier og tilbehør i høy kvalitet. Deres produkter eksporteres til mer enn 40 land.

I året 2010 ser det stilfulle MARK II kabinettet dagens lys, og høsten 2012 lanseres LEDs og det anerkjente merke akvarium MOVE på markedet. Det nye elegante FUSION akvarium introduseres på markedet i 2015.

FUSION er det nyeste skuddet på stammen
Med FUSION har AkvaStabil utviklet et nytt og elegant design-akvarium. Med utgangspunkt i den anerkjente storebror, MOVE, har AkvaStabil lansert et prisgunstig alternativ med deres nye design FUSION.

FUSION og MOVE har mange fellesfunksjoner, men til forskjell fra MOVE har den prisgunstige FUSION andre glasstykkelser, den er litt lavere og er uten huller i bunnen. Dessuten er lokket på FUSION akvariet tredelt, og likevel veldig lett å åpne eller fjerne helt. Tverrstiverne er avtakbare og gjør innretningen av akvariet enkelt og uproblematisk.

Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe FUSION akvarier i fem forskjellige størrelser:

Akvariemål

Volumen

Glastykkelse

80 x 40 x 45 cm

144 liter

6 mm glas

100 x 50 x 50 cm

250 liter

8 mm glas

130 x 50 x 50 cm

325 liter

10/8 mm glas

160 x 60 x 60 cm

576 liter

12/10 mm glas

200 x 60 x 60 cm

720 liter

12/10 mm glas

FUSION akvariet har to smarte åpninger i lokket til fôring, med et deksel som kan lukkes og som gjør at fôringen blir veldig enkel. Du kan også bruke hullene til en fôrautomat. Lokket kan åpnes både foran og bak. Topprammen er utrolig enkel å holde ren, siden det ikke er noen kanter som vannet kan samle seg.

MOVE akvariene er elegante, tidløse og funksjonelle
MOVE akvariene er dansk design med høy funksjonalitet. Vedlikeholdet av akvariet er laget enkelt med full åpning av lokket og med praktiske holdepinner. De smarte fôrdekslene, som også kan brukes til fôrautomater, letter den daglige fôringen.

MOVE akvariene har en høy bunnkant som skjuler sandlaget. Tverrstiverne kan tas av og justeres, hvilket gjør at innredningen og lyssettingen av akvariet blir enklere. Undersiden av lokket på akvariet er hvitlakkert for bedre refleksjon av lyset. Dessuten har akvariene huller både på baksiden og i bunnen til henholdsvis slanger, ledninger og filterpumper.

Et MOVE akvarium leveres med huller i bunnglasset. Det er to huller i det minste akvariet og tre i de øvrige størrelsene. Det følger naturligvis med propper til akvariet, slik at hullene kan tettes på forsvarlig vis i tilfelle du ikke vil bruke hullene i bunnen.

Hvis du gjerne vil bruke hullene til å koble til filterpumpen eller filtersump, kan dette enkelt ordnes ved hjelp av diverse ekstra utstyr som blant annet innsugnings-, gjennomførings- og utstrømmingsrør.
Kjøper du et MOVE akvarium fra AkvaStabil, får du et gedigent produkt i høy kvalitet med gavlstykker i vakkert forseggjort massivt aluminium.

Akvariemål

Volum

80 x 40 x 50 cm

160 liter

100 x 50 x 55 cm

275 liter

130 x 50 x 55 cm

360 liter

160 x 60 x 60 cm

576 liter

200 x 60 x 60 cm

720 liter

Valg av lyssetting til ditt akvarium
Ved valg av belysning til ditt FUSION eller MOVE akvarium, kan du velge T5 eller LED-lys eller en kombinasjon av begge typene. Med AkvaStabils Sunriser kan du simulere soloppgang og solnedgang, siden du kan få kjøpt både T5 og LEDs i en demperversjon. Sunriser er spesielt utviklet til å bruke sammen med alle AkvaStabils dimbare armaturer og LEDs.

T5 er laget av polycarbonat og er 100 % vanntett. Du kan tilpasse antallet og typer lys helt etter egne ønsker og behov. Velger du en Sunrise, unngår du de unaturlige endringene av lyset som oppstår ved plutselige tenn og slukk-mekanismer.

Med en Sunrise simulator kan du motvirke stress hos fiskene ved å gi dem mer naturlige lyssettinger, med blant annet månelys om natten. Maksimal refleksjon av lyset fra armaturene, sikres av akvarielokkets hvitlakkerte underside.

Lekre møbler til akvariene
De elegante møblene til FUSION og MOVE akvariene passer godt til det moderne hjemmet. Zoopermarked.no fører skap som passer til alle akvariene. Skapene til de to største akvariene har tre lokk, de tre resterende skap har to lokk.

FUSION skapene kan også brukes til MOVE akvariene. Skap uten justerbare skruer til regulering av høydeforskjeller, kan påmonteres spesielle avstandsstykker, hvis gulvet skulle være skjevt. Du kan også få tilbehør som justerbare bein til montering bak sokkelen på skapet.

Ved en akvarieoppstilling på bløte tregulv, frarådes det å bruke justerbare bein. Justerbare bein overfører vekten på små områder og gir såkalt punktbelastning, som etter hvert får gulvplankene til å gi etter. Ved oppstilling av ditt akvarium på bløte og skjeve tregulv, anbefales det at skapet klosses opp på en måte, slik at hele vekten fordeles over et stort område.

Zoopermarked har masse tilbehør til ditt akvarium
Zoopermarked.no har et stort utvalg av AkvaStabil akvariesand i forskjellige farger, steinstørrelser og steinstyper, her kan blant annet nevnes (for eksempel) hvitt, cichlidesand, Haley, Merkur, Alpha, Sirius, Milky Way, Mars, Neptum, Pluto, Orbit, Luna, Phoenix, Vega, Uranus og Yellow.

Zoopermarked.no selger også et bredt utvalg av fittings, koblinger, slanger og diverse rør til ditt AkvaStabil akvarium. Vi fører også AkvaStabil filtersump, filtermatter og filterpumper.

Når det gjelder tilbehør til rengjøring av akvariet, kan det lønne seg å kjøpe i Zoopermarked.no. Vi selger en meget god AkvaStabil Handy-skrape til rengjøring av sidene på akvariet. Til vannrensing kan du kjøpe AkvaStabils skånsomme vannpleiemiddel Aqualife, til både ferskvann og saltvann.

AkvaStabil Aqualife er naturlig biologisk vannrensing som fjerner kvelestofforbindelsene ammoniakk og nitrit og nedbryter rester av fôr. Aqualife modner raskt det nye akvarievannet og holder akvarievannet klart, slik at det går lengre tid mellom rensingene. Aqualife selges i to utgaver, 150 ml og 1000 ml. 150 ml som holder til 1000 liter vannskift.

AkvaStabil Fuglesand
AkvaStabils produkter omfatter ikke kun akvarier og ditto tilbehør. Skal du bruke sand med tanke på fuglens fordøyelse, får du også dette hos oss. AkvaStabil Fuglesand er av beste kvalitet og selges i 3 liters og i 10 liters poser.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering og veldig gode priser!
Rask levering og veldig gode priser!
20.04.2018 - joakim
Flott å få hundemat og utstyr rett på…
Flott å få hundemat og utstyr rett på dør når vi ikke har dyrebutikk her vi bor👍😁
18.04.2018 - Randi Kvalvågnes

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.