ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

VOKSEN KATTEFÔR ALL CATS KATTEMAT
15 KG
Pris pr. kg NOK 18,67
ALDER: 1 ÅR -
ALL CATS KATTEMAT
(5710535780050) Populær
 
NOK 280,00
VOKSEN KATTEFÔR ALL CATS KATTEMAT
3 KG
Pris pr. kg NOK 24,33
ALDER: 1 ÅR -
ALL CATS KATTEMAT
(5710535780012)  
 
NOK 73,00

All Cats kattefôr
All Cats kattefôr er et solid fullfôr som dekker kattens daglige behov for mineraler og vitaminer. Det høye innholdet av omega-3 og -6 fettsyrer i All Cat sitt kattefôr, sikrer du katten en sunn hud og en plank pels. All Cats kattefôr har en dokumentert god smak som helt fra starten appellerer til veldig mange katter. Den sprø og kantete fôrpillen sikrer katten en god munnhygiene, motvirker dannelsen av tannstein, samt styrker kattens fordøyelse. All Cats kattefôr inneholder dessuten taurin som sikrer en sunn oppbygging av kattens netthinne, hjertemuskulatur og immunforsvar. Kjøp All Cats kattefôr hos Zoopermarked.no til markedets beste priser.

All Cats er et dansk kvalitetsfôr og produseres på fabrikker som alle er ISO 22000 sertifisert. Kvalitet er en avgjørende faktor hos All Cats. Derfor er fôret produsert av GMO-frie råvarer og inneholder ingen overflødige eller kunstige tilsetningsstoffer. Med All Cats får katten dekket alle sine ernæringsmessige behov.
All Cats er et fullfôr til alle katteraser. Produksjonen foregår alltid etter de siste forskningsresultatene på området. Internasjonale standarder overholdes med hensyn til innholdet av vitaminer og mineraler (AAFCO og NCR). På den måten blir kattens daglige behov for vitaminer og mineraler dekket av All Cats.

I All Cats er det brukt ingredienser av beste kvalitet. Her kan nevnes blant annet kort, kjøtt, olje, fett, grønnsaker, fisk, samt vitaminer og mineraler. Alle er gunstige for kattens helse og har en lang rekke gunstige virkninger.
Råprotein, råaske, natrium og jern er også gunstige for musklene og kattens bevegelighet. Råfett, A-vitamin, B1-vitamin, biotin samt omega 3 og 6 er godt for å holde huden sunn, og for en glansfull pels. Råaske, kalsium, fosfor, magnesium, D3-vitamin, B1- vitamin og kobber gir sterke tenner og knokler. Magnesium, B12-vitamin og cholinchlorid er sunt for leveren og A-vitamin og taurin vedlikeholder et godt syn.

All Cats inneholder rent muskelkjøtt, samt innvoller og organer. Muskelkjøtt er også det som vi mennesker foretrekker å spise. Organer og innvoller er mest forbeholdt dyrefôr.
Og det er det en god grunn til. De inneholder flere næringsstoffer enn muskelkjøtt. Katter og hunder er fra naturens rovdyr, og her opplever man at innvoller og organer fra byttedyr alltid er det første som blir spist. Per instinkt vet dyrene hva som er best for å spise. Produksjon av All Cats foregår etter samme retningslinjer som ved menneskeføde.

Hvordan fôrer jeg katten?
Hvis du skifter fra ett fôrmerke til All Cats er et alltid viktig å huske at man gradvis introduserer All Cats over en periode på 4-8 dager. Drektige og diende katter bør fôres 3-5 ganger daglig eller som appetitten tilsier. Etter ca. 5 uker kan de avvennes fra melken og går over til All Cats. Bland fôret med varmt vann og la det avkjøle seg litt før servering. Kattunger bør på også fôres opptil 5 ganger om dagen.

Viktig: Både kattunger og katter skal alltid ha tilgang til friskt drikkevann.
Nedenfor ser du de anbefalte daglige fôrmengdene. Dog kan det forekomme variasjoner alt etter kattens størrelse og aktivitetsnivå.

    0-5 kg =   35-55 gram
  5-10 kg =   55-90 gram
10-15 kg = 90-135 gram

Hvorfor velge All Cats kattefôr?
Det finnes utrolig mange forskjellige typer og merker innen kattemat. Så det kan være vanskelig for den alminnelige forbruker å velge den beste kattematen, samtidig som den er billig. Som hovedregel bør man alltid gå etter kattemat som gir katten en skinnende pels, har et ernæringsmessig optimalt innhold, samt gir en sunn fordøyelse.

Alt dette finner du i All Cats kattefôr. For kattemat er ikke bare kattemat. Katter er mere rovdyr enn hunder og har derfor et annet behov for ernæring. Man kan for eksempel ikke bare bruke et fôr som er ment for hunder, og gi den til katten. Heller ikke selv om hundefôr er billigere. Husk på at du hos Zoopermarked.no alltid kan finne rimelig All Cats kattemat. Det er et økonomisk fullfôr som dekker de fleste av kattens behov.

Hva er den beste kattematen? Det er det mange meninger om. Generelt består den dyrere kattematen av dyrere råstoffer og ingredienser enn den billige kattematen. Det sier seg selv: Kvalitet koster. Og likevel ikke helt. All Cats inneholder stor sett de samme ingrediensene som de fleste andre typer kattefôr. En annen faktor som også spiller inn når det gjelder valg av kattemat er jo katten. Hvis den er litt kresen spiller det ingen rolle om du kjøper dyr eller billig kattemat. Så her må du gå etter kattens smak. Den beste kattematen er den som gjør katten glad.
Og husk – hos Zoopermarked har 14 dagers smaksgaranti.

Kjøp All Cats online hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe Alle Cats kattemat online – hele døgnet og hele året. Web-butikken er alltid åpen og frister med både den beste kattematen og den billige kattematen. Kjøp online hos Zoopermarked og få All Cats levert helt frem til døren. Så sparer du både tid og krefter ved at du slipper å drasse med deg tunge fôrposer hjem. Vi leverer i løpet av ganske få dager.

Spar penger på All Cats hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no finner du alltid gode tilbud på kattemat. I tillegg til å spare penger på kattemat, får du som medlem av Club Zoopermarked opptil 8% i bonus. Pluss at vi har mengderabatt ordninger på en lang rekke produkter. Kjøp flere og spar mere.

Hos Zoopermarked prismatcher vi produktene dine
Zoopermarked bestreber seg på å ha de beste prisene innenfor fôr, utstyr og tilbehør til kjæledyr. Det betyr av hvis kunden, mot forventning finner tilbehør til hunder eller katter billigere hos en av våre konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Zoopermarked oppnår du bonus på kjøpene dine
Zoopermarked vil gjerne belønne våre trofaste kunder. Dette gjør vi blant annet ved at man som medlem sparer opp 4 prosent bonus på kjøpene sine. Bonusen oppnår man uansett hvilke varer man har kjøpt og uansett til hvilken pris de er kjøpt til. Jo mer kan kjøper for, jo mer får man i rabatt. Handler man for eksempel for mere enn 10 000 kroner i løpet av et kalenderår, oppgraderes man automatisk til GULL-medlem, hvilket betyr at man får 8 prosent bonus på alle kjøpene sine. I tillegg har Zoopermarked også en rekke andre fordeler i forbindelse med større kjøp, slik som maksirabatt, mengderabatt, stor- eller megarabatt eller stempelkort, hvor det utløses gratis fôr på en lang rekke av våre produkter.

Spørsmål og råd
Får du behov for veiledning vedrørende All Cats produktene, kan du alltid kontakte kundeservice på kundeservice@zoopermarked.no. Kundeservice svarer på alle forespørsler innen 24 timer på hverdager. Vi undersøker også mer enn gjerne spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås
Utrolig god service!
Utrolig god service!
23.04.2018 - kunde

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.