ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

HUNDEMAT TIL ALLE RASER ALL DOGS HUNDEFÔR
10 KG
Pris pr. kg NOK 17,00
ALDER: 1 ÅR -
ALL DOGS HUNDEFÔR
(5710535680138) Populær
 
NOK 170,00

All Dogs hundefôr
All Dogs er et dansk kvalitetsfôr og produseres på fabrikker hvor alle er ISO 22000 sertifisert. Kvaliteten er en avgjørende faktor hos All Dogs. Derfor er fôret laget av GMO-frie råvarer, og inneholder ingen overflødige eller kunstige tilsetningsstoffer. Med All Dogs får hunden dekket alle sine ernæringsmessige behov.
All Dogs er et fullfôr for alle hunderaser. Produksjonen foregår alltid etter de siste forskningsresultatene på området. Internasjonale standarder overholdes med hensyn til innholdet av vitaminer og mineraler (AAFCO og NCR). På den måten blir din hunds daglige behov for vitaminer og mineraler dekket av All Dogs.

All Dogs hundefôr er et solid fullfôr som dekker hundens daglige behov for mineraler og vitaminer. Det høye innholdet av omega- 3 og -6 fettsyrer i All Dogs hundefôr, sikrer hunden en sunn hud og en blank pels. All Dogs hundefôr har en dokumentert god smak som appellerer til mange hunder med en gang. Den sprø og kantede fôrpillen sikrer hunden en god munnhygiene, motvirker dannelsen av tannstein, samt styrker hundens fordøyelse. All Dogs hundefôr inneholder dessuten råproteiner, råaske, jern og natrium som sikrer en sunn oppbygging av hundens muskulatur.
Kjøp All Dogs hundefôr hos Zoopermarked.no til markedets beste priser.

I All Dogs er det kun brukt ingredienser av den aller beste kvaliteten. Her kan nevnes blant annet korn, kjøtt, olje, fett, grønnsaker og fisk, samt vitaminer og mineraler. Alle er gunstige for hundens helse og har en lang rekke gunstige virkninger.
Råprotein, råaske, natrium og jern, er gunstige for musklene og hundens bevegelighet. Råfett, A-vitaminer, B1-vitaminer, biotin, jern, samt omega- 3 og -6 er bra for å opprettholde hundens gode helse, og en glansfull pels.
Råaske, kalsium, fosfor, magnesium, D3-vitamin, B1-vitamin og kobber, gir sterke tenner og knokler. Magnesium, B2-vitamin, niacin og mangan hjelper nervesystemet og cholinchlorid, samt B12-vitamin er sunt for leveren.

Hvordan fôrer jeg hunden?
Hvis du skifter fra ett fôrmerke til All Dogs, er det alltid viktig å huske på at man gradvis introduserer All Dogs over en periode på 4-8 dager. Drektige og diende hunder bør fôres mer, siden de har en tendens til å ha økt appetitt. Gi det som tørrfôr eller bland fôret sammen med maksimum 40 grader varmt vann og la det nedkjøles før servering.
Viktig! Både valper og voksne hunder skal alltid ha tilgang til friskt drikkevann.
Nedenfor er de veiledende daglige mengdene for fôring. Imidlertid kan det forekomme variasjoner avhengig av hundens størrelse og aktivitetsnivå.

    0-5 kg =     30-95 gram
  5-10 kg =   95-180 gram
10-15 kg = 180-240 gram
15-20 kg = 240-300 gram
20-30 kg = 300-400 gram
30-40 kg = 400-500 gram
40-50 kg = 500-600 gram
50-60 kg = 600-680 gram

Kvalitetsfôr til valper fra All
Alle hunderaser har sine ernæringsmessige behov. Derfor er det utrolig viktig at du helt fra starten av fôrer valpen med riktig hundefôret i riktige mengder og med riktige intervaller. Dette kan imidlertid være vanskelig siden fôringsbehovet ofte varierer fra den ene valpen til den andre. Hvis du ikke sikrer deg at valpen får sine ernæringsmessige behov oppfylt, risikerer du at den ikke utvikler seg korrekt, samtidig som du risikerer at den desidert utvikler helsemessige problemer.
For eksempel skal kalsium-innholdet oversige fosfor-innholdet for å sikre et sunt stoffskifte. I tillegg trenger valper mer taurin enn mennesker. For lite taurin kan føre til hjerte- og synsproblemer. En ny valp i huset er morsomt og spennende, men akkurat som en baby leveres den ikke med en bruksanvisning.
Vi anbefaler derfor at du alltid setter deg grundig inn i hva en hundevalp krever i forhold til pleie.

All Puppies valpefôr
All Puppies valpefôr er laget etter samme retningslinjer som All Dogs hundefôr. Fôret er laget av GMO-frie råvarer og inneholder ingen overflødige eller kunstige tilsetningsstoffer. Med All Puppies får valpen dekket alle sine ernæringsmessige behov.
I All Puppies er det kun brukt ingredienser av beste kvalitet. Her kan nevnes blant annet korn, kjøtt, olje, fett, grønnsaker, fisk samt vitaminer og mineraler. Alle er til gavn for valpene helse og har en lang rekke gunstige virkninger.
Råproteiner, råaske, natrium og jern er gunstige for musklene og valpene bevegelighet. Råfett, A-vitaminer, B1-vitaminer, biotin, jern samt omega- 3 og -6 er godt for å holde huden sunn, og en glansfull pels.
Råaske, kalsium, fosfor, magnesium, D3-vitaminer, B1- vitaminer og kobber gir sterke tenner og knokler. Magnesium, B2-vitamin, niacin og mangan hjelper nervesystemet og cholinchlorid samt B12-vitamin er sunt for leveren.

Hvordan fôrer jeg valpen?
Hvis du skifter fra ett fôrmerke til All Puppies, er det alltid viktig å huske på at man gradvis introduserer All Puppies over en periode på 4-8 dager. Gi det som tørrfôr eller bland fôret sammen med maksimum 40 grader varmt vann og la det nedkjøles før servering.
Viktig: både valper og voksne hunder skal alltid ha tilgang til friskt drikkevann.
Nedenfor er de veiledende daglige mengdene for fôring. Imidlertid kan det forekomme variasjoner avhengig av valpens størrelse og aktivitetsnivå.

  0-10 kg =   10-200 gram
10-20 kg = 200-350 gram
20-30 kg = 350-450 gram

Fra valp til hund
Når valpen er 8-12 måneder gammel, er den klar til å skifte til voksen hundemat.
Små raser skrifter oftest ved ca. 12 måneder, hvor store raser skrifter et par måneder tidligere. ALL DOGS er det naturlige valget når hunden går over fra valp til voksen-stadiet. Både du og din hund kjenner allerede ALL serien. Du vet at hunden elsker fôret og at alle dens ernæringsmessige behov er dekket.

Kjøp All Dogs og All Puppies online hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe All Dogs hundefôr og All Puppies valpefôr online – hele døgnet og hele året rundt. Web-butikken er alltid åpen og frister med massevis av andre ting til kjæledyret. Kjøp online hos Zoopermarked og få All Dogs hundefôr og All Puppies levert direkte på døren. Dermed sparer du både tid og krefter. Vi leverer i løpet av ganske få dager.

Spar penger på All Dogs og All Puppies hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no finner du alltid de beste prisene på All Dogs og Puppies valpe- og hundefôr. I tillegg til å spare penger på glant annet heste- og viltfuglefôr, får du som medlem av Club Zoopermarked også opptil 8% i bonus. Videre har vi mengderabattordninger på en lang rekke andre produkter. Kjøp flere og spar mere.

Spørsmål og råd
Får du behov for veiledning vedrørende All Dogs og All Puppies produktene, kan du alltid kontakte kundeservice på kundeservice@zoopermarked.no. Kundeservice svarer på alle forespørsler innen 24 timer på hverdager. Vi undersøker også mer enn gjerne spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

 

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Hurra for Zoopermarked!
Jeg kjøper mengder av hundefôr til våre 4 x Engelsk settere. Veldig gode priser, superrask levering (levert til døren!) og veldig enkelt med nettløsning. Hurra for Zoopermarked!!
24.04.2018 - Irene Andersen
Rask levering
Rask levering. Bra pris.Hund er glad.
23.04.2018 - Emilis Pocius

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.