ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Tett på naturen
Alpha Spirit er et annerledes og innovativt forsøk på å gå tilbake til opprinnelsen for å tilby kjæledyr økologiske dagligvarer. Dagligvarer som passer til denne aktuelle og spennende verden.
Alpha Spirit ble født med en klar misjon:
Deres første skritt er å gå tilbake til hundens forfedre. Det betyr å gi hunden den perfekte maten som de har behov for, akkurat som deres forfedre fikk ute i den frie natur.

Siden 1920 har Alpha Spirit vært drevet som en familiebedrift. De siste 20 årene har Aphfa Spirit vært dedikert til hunder og katter. Markedserfaringen fra de siste 20 årene har derfor bidratt til å gi kjæledyret alle de næringsstoffene som kjæledyrene har behov for.

Fremstillingsprosessen / Produksjonsprosessen, er en proprietær og meget ny teknologi som gjør at de kan tilby hunden den mest korrekte hundematen, samt snacks og godbiter.

The Perfect Bone, den beste dental stick hunden din kan spise
De er laget av en rik kilde med kalsium. Hunden vil gjenoppleve essensen av starten på livet, og nyte det i fulle drag.
Du vil raskt kunne merke forskjell og legge merke til at hunden på kort tid vil elske fôret, samtidig som du vil se en utvikling.

Allergivennlig
Produktet er laget av kjøtt uten mel og dehydrerte ingredienser – glutenfri og uten korn. Alt dette betyr at våre produkter ikke fremkaller allergi hos hunden. Produkter med 85 % kjøtt og 15 % legume spirer, kan du fôre din beste venn med og føle deg helt trygg på at hunden får i seg alt det den har behov for.

Mør teknologi
Alpha Spirit kombinerer de to viktigste ingrediensene i hundens fôr. Nemlig å utarbeide et stort kjæledyrsprodukt, basert på råvarer og prosesser. Råvarene er selvfølgelig 100 % naturlige, og de benytter deres helt egenutviklede prosess. Mør teknologi – en prosess med pre-fordøyelse som etterlikner magen på den mest naturlige måten.
Alle kjæledyrene oppnår 100 % naturlig forbindelse mellom to store aspekter: Råvarer og prosesser.

100 % naturlig
Alle Alpha Spirit råvarer er egnet til menneskeføde. De produserer og fremstiller alle deres produkter ved hjelp av kjøtt av høy kvalitet. Dessuten kontrollerer de alle ingrediensene, slik at de er sikre på at hunden får den mest optimale kosten. Dette gjør at hunden er godt dekket inn på alle måter.

Kun komplett og naturlig hundemat
Alpha Spirit’s misjon er klar og sterk. De vil at hundematen skal være så naturlig og god som overhodet mulig. De sørger for at hunden får det mest naturlige fôret, samt gir hunden den gode smaken som den sent vil glemme. Du kan trygt kjøpe Alpha Spirit til din beste venn, hvis du ønsker at den skal nyte sine måltider.

Størrelser
Den naturlige komplette hundematen fra Alpha Spirit, fås i esker med 1,47 kg, 5,67 kg og 9,45 kg.
Alle enkeltdosepakninger er på 210 gram, med en lukkemekanisme som gjør at fôret opprettholder sin friskhet og egenskaper av dagligvarene – i opp til 18 måneder.

Fordelene med Alpha Spirit fôr
Fôret er tilsatt legume spirer, vitaminer og planteekstrakter. Spirene bidrar også til å optimere fordøyelsen og opptak av næringsstoffer.
Kjøttet bidrar til en skinnende pels, og den er rik på B-vitaminer og omega 3 og 6, hvilket bidrar til å regenerere vev. Omega 3 forbedrer dessuten slitasjegikt.

Produktet inneholder:
• Taurin, som er helt avgjørende for hjerneaktivitet.
• Kalsium, som er avgjørende for dannelsen av dentin struktur.
• Carnitin reduserer fett og fremmer muskelutviklingen.

Det er også en liten del chondroitinsulfat og glukosamin, hvilket hjelper på dannelsen av leddbånd og leddbrusk.

Fiskeoljen som er i fôret, forebygger iskemi og forbedrer kakeksi og IL-konsentrasjonen faller. Det inkluderer dessuten gurkemeie, forstyrrende intestinale turmorer, karotener og lutein for netthinnen.

Snacks og sticks
Synonym med livskvaliteten for hunden og utrolig velsmakende. Belønn din hund med et sunt og naturlig produkt.

Laget på samme måte som Alpha Spirits mat, med den samme fremragende smaken, og har blitt produsert ved hjelp av sine egne safter, med kjøtt og uten dehydrerende materialer, som gluten og korn. Kun 85 % kjøtt og 15 % legum spirer, vitaminer og botaniske ingredienser.

Disse produktene er rike på omega 3 og 6 og forebygger dannelse av tannstein.
Dette gjør de ved å unnlate å ha korn i produktene, samt mange andre fordeler for hunden.

Alle disse tingene gjelder for både sticks og snacks. Alpha Spirit stickers har forskjellige formater. Du kan velge mellom 6 ulike smaksvarianter og 4 ulike pinner.

Fordeler med Alpha Spirits snacks og sticks
Emballasjen til de forskjellige pinnene, gir deg mulighet for å gi produktet til hunden, uten å bli klissete på hendene. Emballasjen forhindrer også varen i å bli for gammel. Når emballasjen er uåpnet, kan den holde fra et halvt år og helt opp til ett år, uten å bli dårlig. Når de er åpnet, holder de seg ferske i cirka 30 dager.

De sticks som Alpha Spirit har laget, er en god mulighet for å gi en korrekt belønning i forbindelse med undervisning og øvelser av hunden.
De er også gode å ha i forbindelse med for eksempel konkurranser eller utstillinger.
Dessuten inneholder de omega 3 og 6, samt chondroitinsulfat som hjelper oppbyggingen av leddbrusk.

Både snacks og sticks fra Alpha Spirit inneholder komponenter som styrker hundens immunsystem og hjelper deg til å få en sunn og glad hund, samt en skinnende pels. De fjerner tannstein fra tennene, og produktet er også anbefalt av dyrleger.

Ham Bone
100 % Ham Bone er naturligvis behandlet for å bevare alle dens gode egenskaper.
Alle egenskapene og fordelene av naturlige knokler, er samlet i ett enkelt produkt.
Gi hunden en skikkelig Ham Bone, og se hvor takknemlig din beste venn blir.
Den gode smaken og garantien for et 100 % naturlig produkt, vil helt sikkert vekke glede hos din hund.

Alpha Spirit Ham Bone finnes i tre størrelser. Medium, normal og maxi. Uansett størrelsen på hunden, kan du glede den ved å velge dette produktet.

Gi hunden en naturlig godbit, som bidrar vesentlig til hundens helse og vitalitet.
Fordelene ved Ham Bone er at emballasjen lager konserveringen av produktene, slik at de holdes ferske i hele holdbarhetstiden. Det er 100 % Ham Bone og et naturlig supplement som gir fordeler til hunden.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

God pris på ønsket produkt
God pris på ønsket produkt, og etter noen dager sto leveransen på trappa. Blir å handle herfra flere ganger!
19.04.2018 - Viktoria Johnsen
Super bra service
Super bra service - kom etter 4 dager på døren. Sparte kr 1380 på min bestilling i forhold til hva jeg måtte betalt hos Veterinær. Mine hunder bruker spesialfor. Kommer definitivt til å handle her igjen :-)
18.04.2018 - Ina Bartz-Johannessen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.