ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

TILBEHØR AMTOP KRAN
1 STK
AMTOP UTVENDIG FILTER 3337/38
AMTOP KRAN
(5701883142331) Populær
Veil. markedspris 79,00 
NOK 71,10
TILBEHØR AMTOP KRAN
1 STK
AMTOP UTVENDIG FILTER 3335/36
AMTOP KRAN
(5701883142324)  
Veil. markedspris 67,00 
NOK 60,30

Hvorfor skal du velge Am-Top?
Am-Top er et meget anerkjent merke innenfor akvarieverdenen, som gir et inntrykk av et gjennomtenkt design og god kvalitet. Am-Top går ikke på kompromiss med deres løsninger og heller ikke hva angår høy kvalitet. Hvis du skaffer deg Am-Top produkter, kan du være sikker på at det er tatt hensyn til detaljene og at ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Am-Top er en av de førende produsentene innenfor akvariefiltre, samt akvariepumper med tilbehør, hvilket betyr at Am-Top alltid er et godt valg til ethvert akvarium, enten det er stort eller smått, for nybegynnere eller garvede akvarister. Så bare begynn din tur på Zoopermarkeds side og finn de Am-Top produktene som passer akkurat til ditt akvarium.

Filtermaterialer til innvendige akvariepumper fra Am-Top
På denne siden finner du et bredt utvalg av filtermaterialer som er velegnet til de ulike innvendige akvariepumpene fra Am-Top. På denne siden får du et raskt overblikk over hvilke filtermaterialer som passer til de forskjellige akvariepumpene.
Filtermaterialene hjelper til med å holde akvarievannets innhold av forskjellige skadelige stoffer på et minimum. Med filtermaterialer fra Am-Top får du dermed et sundt og klart akvarievann. Akvariepumper og filtermaterialer fra Am-Top er ofte det riktige valget for den prisbevisste forbruker.

Bestill dine Am-Top produkter online hos Zoopermarked.no og få varene levert akkurat som du ønsker
Hos Zoopermarked.no kan du bestille varene dine med levering helt frem til døren eller til nærmeste postkontor. Hvis du velger levering til døren, har du mulighet for å få pakken plassert akkurat hvor du selv ønsker det.
Du vil se i kommentarfeltet, hvor du kan velge hvor varen ønskes levert. Du «skriver: garasje eller inngangsdør eller til og med i buret, hvor budet da plasserer pakken som anvist, uten kvittering og på eget ansvar.
Du har også mulighet for å få levert varene til nærmeste utleveringssted, hvis man ikke skulle være hjemme på leveringstidspunktet. Hvis man har et postkontor som man heller vil hente pakken, kan man også velge levering direkte dit, og få beskjed når pakken har ankommet og klar til avhenting.

Filtermaterialer til utvendige akvariepumper fra Am-Top
På denne siden finner du et utvalg av filtermarialer som er velegnet til de forskjellige utvendige akvariepumpene fra Am-Top. Det finnes i dag temmelig mange forskjellige filtermaterialer på markedet, med de er alle kjent for at de holder saltvannsakvariets innhold av forskjellige skadelige stoffer på et minimum. Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av filtermaterialer til utvendige akvariepumper fra Am-Top.
Og husk: En akvariepumpe kan være nok så effektiv, men uten de riktige filtermaterialene vil den ikke virke etter hensikten.

Sunt og klart akvarievann med filtermaterialer fra Am-Top
For et sunt og velfungerende akvarium er det nødvendig med permanent filtrering. Filteret fanger opp forurensende stoffer og holder akvarievannet klart. Ved hjelp av de bakteriene som koloniserer filtermassen, blir de skadelige ekskrementene fra akvariefiskene dessuten biologisk nedbrutt. Am-Top lager en rekke kvalitetsprodukter som omfatter diverse utvalg av filtermaterialer som du kan bruke i akkurat ditt akvarium. Du finner det Am-Top produktet som passer til din pumpe og bestiller det hos Zoopermarked.no.
Vi sender varen i løpet av bare noen få dager, slik at du raskt kan få renset og pleiet ditt akvarium.

Alt tilbehør til Am-Top innvendige akvariepumper
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg i tilbehør til innvendige Am-Top akvariepumper. Vi har for eksempel sugekopper, som passer til de forskjellige innvendige filtrene fra Am-Top, samt rotorer og aksler til de forskjellige Am-Top modellene. Uansett hva du leter etter, har Am-Top et kvalitetsprodukt som passer til ditt behov og til ditt akvarium.

Skulle du være i tvil om hvilken type innvendig pumpe du skal bruke, kan våre  erfarne og velinformerte medarbeidere hjelpe deg. Hvis vi ikke har svar på spørsmålet ditt, så gjør vi selvfølgelig alt hva vi kan for å skaffe svaret og gir deg etterfølgende beskjed.

Alt i tilbehør til Am-Top utvendige akvariepumper
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av tilbehør til utvendige Am-Top akvariepumper. Vi har for eksempel rotorer og kraner til de forskjellige Am-Top modellene, samt akvarieslanger i forskjellige lengder. Utvendige akvariepumper er spesielt velegnet til større akvarier og i tillegg kommer det masse kunnskap som man enda ikke har lært seg.
Det er massevis av muligheter for å gjemme akvariepumpen eller kjøpe andre produkter i tillegg, som kan hjelpe til med å skjule den litt. Derfor er det bare å kontakte Zoopemarked.no og spørre oss til råds om dine Am-Top produkter og liknende, slik at du får den helt riktige utvendige akvariepumpen og tilhørende utstyr.

Kundeservice på høyt nivå
Hos Zoopermarked.no er vi meget opptatt av god kundeservice, da vi mer enn noe annet ønsker oss glade og tilfredse tilfredse kunder. Dette betyr også at vi tilbyr kundeservice, både på mail og telefon.

Hvis du har et spørsmål om et eller annet, er du velkommen til å sende oss en mail. Vi svarer alle henvendelser innen 24 timer på hverdager, da vi holder lukket i helger og helligdager.
Hvis du ønsker å snakke med en av våre kundeservicemedarbeidere, kan du ringe til oss i tidsrommet mellom kl. 10:00 – 14:00 på hverdager, hvor vi mer enn gjerne hjelper deg med din henvendelse.
Hvis du opplever feil og mangler, både på service nivå, vedrørende varene eller dine bestillinger, hører vi veldig gjerne fra deg, slik at vi kan rette opp i saken.

Kjøp dine Am-Top produkter hos Zoopermarked.no
Så leverer vi det direkte hjem til din dør. På denne måten slipper du for all bæringen. Vi har alltid et stort utvalg av Am-Top produkter til særdeles fordelaktige priser. Finner du, mot forventning Am-Top produkter billigere hos en av våre konkurrenter, så husk at vi har prismatch.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Topp service
Topp service, rask levering😊
22.04.2018 - Esten Guldahl
A+ will buy again :)
A+++ will buy again. :)
23.04.2018 - Ruslan Sanakojev

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.