ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Anibios filosofi
I begynnelser innenfor midler til husdyr var bevisstheten om naturprodukter veldig lite utbredt. Man i løpet av de siste 20 årene har dette forandret seg betydelig. Nå til dags legger kjæledyreiere stor vekt på deres firbente venners vitalitet og velvære. Og mer enn noen gang har det betydning hva kjæledyrene spiser og hva som ligger i deres natur.
Takket være erfaring og egen utvikling de siste 20 årene kan Anibio bidra med mange produkter. Derfor tilbyr de skadedyrbekjempelse uten giftstoffer og innsekt-cider, dermatologisk testede pleieprodukter og supplerende mat uten konserveringsmidler eller andre skadelig tilsetningsstoffer. Hver dag jobbes det med å forbedre og målrette produktene til alle utfordringene som nåtidens liv og miljøpåvirkninger utgjør. De gjør flittig bruk av kundenes erfaringer og ønsker.

Kvalitetsbevissthet hos Anibio
Krevende kjæledyr trenger krevende produkter. For Anibo kommer velferden til kundenes kjæledyr i første rekke. Kjæledyreiere ønsker helse, vitalitet og et lang og godt liv for deres firbeinte venner. Og dette ønske tilfredsstiller Anibios produkter.
For å oppnå størst mulig viten, jobber Anibio tett sammen med dyrleger, dyrehelbredere og ernæringseksperter. På den måten kan de best utvikle effektive sammensetninger og implementere dem sammen med de beste ingrediensene.

Anibio er økologisk sertifisert
Siden 2012 har Anibio vært sertifisert av LACON- Institut under kontrollnummer DE-ÖKO-003 Bio.
Og hva betyr det?
Hvor det er mulig bruker de økologiske ingredienser og sertifiserte økologiske ingredienser. En erklæring som økologisk produkt kan bare foretas hvis minst 95 prosent av råvarene som brukes i en vare kommer fra sertifisert økologisk dyrking. Dessverre er ikke alle råvarene de bruker tilgjengelige som økologiske, så noen av deres produkter trenger ikke dette stempelet. For å sikre at alle ingrediensene er gjennomsiktige for kundene, er det alltid en detaljert produktinformasjon tilgjengelig for alle produktene.

Flått og lopper
De mest alminnelige parasittene som angriper hunder er lopper og flått.
Man er ikke i tvil når ens firbeinte venn har fått lopper. Den vil klø seg mer enn det pleier. De klør på samme måten som ved myggstikk og fortrinnsvis rundt nakken og ved haleroten, men også i lysken. Det kan være smertefullt for hunden og den kan streve med å finne ro. Lopper kan gjemme seg i gresset og de hopper lett opppå en forbipasserende hund og så starter balladen.

En hunnloppe kan legge rundt 700 egg i løpet av sitt 4 ukers korte liv. En del av eggene faller av pelsen, blant annet når hunden klør seg. Og på den måten sprer de seg raskt overalt i huset og hvor hunden ellers ferdes. Etter en uke klekker eggene og de små loppepuppene klekker ut med en gang det kommer en varm hund forbi. Derfor er det viktig å rengjøre omgivelsene også og ikke bare behandle hunden.
Flått er ikke så plagsom for hunder som lopper. Problemet med flått er at de kan overføre farlige sykdommer som kan true hunden på livet. Flått gjemmer seg ofte i skogen eller i høyt gress. Herfra hopper de oppå hunden (og også på mennesker). Ofte bærer flått anaplasmose og borrelia bakterier som de har fått fra småfugler og gnagere. Disse bakeriene blir overført til vertsdyret når den suger blod. Når hunnflåtten har sugd nok blod, faller den av og legger opp til 6000 egg, før den dør. 

Økologisk bekjempelse av flått og lopper
Anibio har utviklet loppe- og flåttmidler av naturlige ingredienser. Anibio Melaflon Spot-On er en naturlig beskyttelse og inneholder kun naturlige oljer. Den har en langsiktig beskyttelse og er et naturlig alternativ til de kjemiske innsektsmidlene. Anibio Melaflon Spot-On er ikke reseptpliktig og fås hos Zoopermarked.
Anibio Tic-Spray er en pålitelig beskyttelse mot flått, lopper og midd. Den er spesielt effektiv hos katter og den er vannbasert. Gir dyret en sikker beskyttelse mot skadedyr av alle arter (i minst 3 dager). Da Tic-Spray er helt ugiftig, kan væsken om nødvendig fordeles med hendene (f. eks på katter). Tic-Spray er sikkert å bruke på skadet hud og områdene rundt munnen.
Tic-Spray vedhenget beskytter også mot flått og lopper og kan brukes både til hunder og katter. Tic-Clip vedhenget er ladet med bioenergi, hvilket skaper et magnetfelt rundt hundens eller kattens kropp. Dette magnetiske feltet gjør det vanskelig for flått og lopper å lokalisere dyret. Bioenergien er 100% naturlig og inneholder derfor ingen giftstoffer eller andre skadelig stoffer.

Anibio mineral- og vitaminsupplementer
Hos Zoopermarked fører vi et bredt soritment av vitaminer- og mineraltilskudd fra Anibio.
Anibio BARF-Pure urteblanding er et supplement til den daglige råfôringen, boksemat og tørrfôr til hunder og katter. Produktet er uten hvete og tilsetningsstoffer. BARF-pure fra Anibio er delikate sammensatte urter, frukt og grønt. Dermed blir det et basistilskudd til hundens sunne kost. Det eneste du skal gjøre er å drysse BARF-pure over hundens mat.
Anibio Tarm-Probiotic stabiliserer tarmfloraen ved hjelp av melkesyrebakterier. Brukes blant annet i forbindelse med endring av fôr, diaré eller etter antibiotikakurer.
Kapslene kan åpnes og blandes direkte i fôret.
Anibio Propolis er et tilskuddsfôr til hunden som bidrar til å styrke immunforsvaret og bevare en god helse hos hunden. Det hjelper katter og hunder til å gjenvinne deres naturlige glede ved bevegelse, hvilket har en positiv effekt på livskvaliteten for dyret. Forsyner leddbånd, sener og ledd med verdifulle næringsstoffer og gir fleksible ledd med større bevegelighet. Kan brukes i forbindelse med bindevevssvakhet i hofteområdet og ryggsøyleområdet. Støtter stoffskifte i leddene.

Er kjæledyret ditt stresset eller urolig?
Anibio X-stress pleiemiddel bidrar til å motvirke stress og nervøs atferd hos hunder og katter. Gis direkte i dyrets munn, eller blandes i fôret. Siden produktet er 100% vegetabilsk, er det også egnet for valper og kattunger.

Spørsmål og rådgivning
Får du behov for veiledning vedrørende Aribio produktene, kan du alltid kontakte kundeservice på kundeservice@zoopermarked.no. Kundeservice svarer på alle forespørsler innen 24 timer på hverdager. Vi undersøker også mer enn gjerne spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen
Utrolig god service!
Utrolig god service!
23.04.2018 - kunde

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.