ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Antos – en sunn og naturlig snack til hunden
Antos er en naturlig hundesnack som er forsiktig tørket på 90 grader. Antos snacks inneholder ingen former for konserveringsmidler eller andre tilsettingsstoffer og kan spises av både små og store hunder.

Historien bak Antos hundesnacks
Antos, som er en hollandsk eiet bedrift, startet i 1989, fordi de ønsket å spesialisere seg innen snacks til hunder og katter. Det et utrolig viktig for Antos, at alle produktene deres er av høyeste kvalitet, og med de helt riktige ernæringskildene. Alle produktene blir produsert i forskjellige størrelser og smaksvarianter, spesielt tilpasset hunder og katter i alle størrelser og raser.

Antos hundesnacks er en naturlig del av hundens daglige kost
Antos hundesnacks er sunne og utgjør en stor andel av den proteinkilden som hunden har behov for. Snacksen er en del av det daglige hundefôret, hvilket betyr at hvis hunden for eksempel inntar 100 gram tørket Antos innmat hundesnacks, kan dette trekkes fra mengden med fôr.

Hvorfor er Antos hundesnacks gode for hunden?
Alle hunders fordøyelsessystem er helt lik magen til ulver eller ville hunder som lever ute i naturen. Akkurat som en ulv spiser rått kjøtt, skal en hund også ha rått kjøtt som deres primære ernæringskilde. I tillegg spiser ulve og ville hunder også bær, frukt og grønt, samt mageinnhold fra de pattedyrene de har jaktet på, og som inneholder grønt, slik som gress, bær og liknende.
Innholdet i magen på byttet, som allerede er delvis bearbeidet, gjør det enklere for hunden å oppta det i hundens system. Din hund har akkurat som ulven, også behov for frukt og grønt i kosten, men siden hundens tarmsystem er forholdsvis kort, kan den bedre oppta frukt og grønt, hvis celleveggene er findelt.

Antos hundesnacks – en belønning til hunden
Antos hundesnacks er både et velsmakende og sunt supplement til hunden, og kan derfor gis til den med god samvittighet. Å fôre hunden sin med deilige snacks kan styrke båndet mellom menneske og hund – og fungerer desuten utmerket som et godt mellommåltid. I tillegg har mange Antos produkter lang tyggetid og hjelper dermed med til å rense hundens tenner, samt minsker risikoen for tannstein og plakk.

Antos godbiter til alle formål
Alle hundeeiere er ville med å skjemme bort hunden sin med litt snacks – enten formålet bare er for å skjemme de bort eller med henblikk på trening. Snacks med fyll er langtidsholdbare, og vil naturligvis også tilføre en del underholdning for hunden som blir opptatt med å grave ut fyllet.
I tillegg finnes det også tannrensende snacks som egner seg godt til hunder som ikke, eller sjelden får børstet tenner regelmessig. Disse er gode for å opprettholde en sunn munnhygiene, samt forebygge tannstein.
Når man trener hunden, spiller en sunn og velsmakende snack en vesentlig rolle i belønningen til hunden. Derfor er det viktig at godbitene både er sunne og rike på ernæring, siden det ofte deles ut ganske mange snacks.

Antos hundesnacks har mange forskjellige smaksvarianter
Innen snacks, kan Antos tilby et hav av smaksvarianter. Blant annet er det mulig å få grønnsakskjeks eller snacks med lammesmak. Det finnes også minibein med smak av laks, kylling eller okse. Antos hundesnacks er rike på vitaminer, mineraler, kalsium og fosfor som styrker knokler og tenner, samt biotin som gir hunden en blank og skinnende pels.

Kylling- og fiskesnacks fra Antos
Hunder er i utgangspunktet ville med kylling. Derfor er Antos Chicken D'Light laget av 100 prosent kylling og inneholder store mengder proteiner og har et lavt fettinnhold. Chicken D'Light fås i forskjellige størrelser og former, og er tilsatt både ost, ris, kalsium og oksekjøtt.
Fish D'Light inneholder 100 prosent fisk, rik på Omega 3 og 6 fettsyrer som bidrar til å gi hunden en deilig bløt og blank pels – samtidig som de er gode for hundens ledd og knokler.

Gode grønnsakssnacks fra Antos
Dentil D'Light er en vegetabilsk godbit som er 100 prosent naturlig og har et lavt fettinnhold. Den bidrar til å opprettholde en sunn munnhygiene for hunden og garanterer god ånde. Cerea Chews er et sunt alternativ for å sikre hunden god tannhygiene, siden de spesielt er produsert for å hjelpe hunden å bevare sterke tenner og gummer.
Det samme gjelder for Rawhide som er med til å kontrollere tannstein og plakk. Alle disse godbitene fremmer hundens naturlige trang til å tygge, og er naturligvis helt uten kjemiske tilsettingsstoffer. Antos hundesnacks er rene, naturlige og lett fordøyelige for hunden. De kan tygges på i timevis til underholdning både for deg og din beste venn.

Alltid rask og enkel levering hos Zoopermarked.no
Når du bestiller varer hos Zoopermarked.no, kan du få varene dine levert helt frem til døren eller til ditt nærmeste postkontor. Vi gjør alt vi kan for at sende din bestilling innen få hverdager.
Du kan fritt velge om du vil ha varene levert på døren, eller til nærmeste postkontor. Skulle du være på farten på leveringsdagen, kan postbudet også sette varene dine på et sted du selv velger. Husk bare å informere oss om dette i kommentarfeltet på din ordre hos Zoopermarked.no.
Dog skal du være oppmerksom på at dette leveringsvalget med at varene settes på et ønsket sted, er helt på eget ansvar, så vi anbefaler at man unngår det ved store varer som akvarier og terrarier. Våre fraktpriser er særdeles gunstige og du kan til og med få fri frakt, hvis du kjøper over et visst beløp.

Vi er e-merket
Du kan handle helt trygt og sikkert hos Zoopermarked.no, da vi er e-merket. E-merke garanterer en sikker online handel, og det er noe vi hos Zoopermarked.no er meget opptatt av. Vi legger stor vekt på at våre kunder skal føle seg trygge når de handler hos oss, og lever derfor opp til kravene om å være e-merket.

Kjøp varene dine online hos Zoopermarked.no
Zoopermarked.no har et kjempestort og billig utvalg av dyreprodukter.
Bestill dine varer hos nå!

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås
Utrolig god service!
Utrolig god service!
23.04.2018 - kunde

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.