ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Arion er laget av spesialister
Hos Arion har man over 30 års erfaring med å fremstille og utvikle tørrfôr til katter og hunder. Gode råvarer og nøye behandling av disse er av stor betydning for hvordan fôret oppleves. Arion sørger selv for å velge de riktige råvarene, samt overvåking av produksjon og lagring. Råvarene skal være naturlige, lettfordøyelige og minimere risikoen for allergier.

Arion Premium fôr med garantier
Hos Arion er man ikke i tvil om kvaliteten på sine produkter. Enten det dreier seg om hundemat eller kattemat, så er det 5 viktige punkter som de setter sin ære i å oppfylle:
- Fôret skal kunne utnyttes med minst 83 %
- Ingen bruk av soyaproteiner
- Fôret skal inneholde minst 30 % kylling, 30 % lam eller 28 % laks
- Må ikke inneholde noen smaks- eller fargestoffer
- Skal alltid inneholde Omega 3 & 6 fettsyrer

Full tilfredshet eller pengene tilbake
Arion er så sikre i sin sak at de lover full tilfredshet med fôret – eller pengene tilbake. Hvis din hund eller katt ikke er særlig begeistret for fôret, kan du levere fôret tilbake. Innholdet i den returnerte posen skal dog selvsagt være betydelig.

Flere kategorier med Arion hundefôr
- Arion Premium hundefôr
- Arion Health & Care hundefôr
- Arion Premium kornfritt hundefôr

Arion Premium inneholder naturlige ingredienser
Hos Zoopermarked.no legger vi stor vekt på det beste til våre kjæledyr. Arion er et godt eksempel på dette. Arion Premium hundefôr inneholder naturlige antioksidanter som binder og uskadeliggjør frie radikaler som ellers kan ha en skadelig innvirkning på et ellers så sunt dyr og deres immunforsvar.
C- og E-vitaminer gjør ditt kjæledyr mer resistent, som dermed gjør at det ikke eldes så fort.
Ufordøyelige kullhydrater er med til å gi hunden en bedre tarmflora. Ekstrakt fra Yucca planten minsker den dårlige lukten i hundens avføring. Øvrige vitaminer gjør immunforsvaret sterkere. Bedre munn- og tannhygiene på grunn av fôrpillens størrelse, form og struktur. Og sist, men ikke minst, så får din hund en mer skinnende pels og sunn hud gjennom fôrets innhold av diverse mineraler og omega 3 og 6 fettsyrer.

Mange forskjellige typer Arion hundefôr
Hos Zoopermarked.no finner du alle fôrtyper fra Arion Premium. Du kan alltid spare penger ved å kjøpe Arion, hos Zoopermarked.no. Under følger en liste over de forskjellige Arion Premium fôrtyper:

 

 • Arion Original Puppy Small Breed med kylling og ris: er glutenfri og dekker nærings- og energibehovet hos valper fra små hunderaser i alderen 8 uker til 12 måneder (samt gravide og ammende tisper) med en voksenvekt under 10kg.
 • Arion Original Puppy Medium Breed (Adult 10-25 kg) Salmon&Rice: er glutenfri med laks og ris, og dekker energibehovet hos valper fra mellomstore raser i alderen 8 uker til 12 måneder (samt gravide og ammende tisper). Spesielt velegnet til langhårete hunder. Selges i poser á 12kg.
 • Arion Original Puppy Medium (Adult 10-15 kg) med laks og ris: er til valper av mindre mellomstore hunder og kommer i poser á 3kg.
 • Arion Original Puppy Medium (Adult 10-25kg) med kylling og ris: er glutenfri med kylling og ris, beregnet til valper av mellomstore hunderaser med en voksenvekt på 10-25 kg (samt gravide og ammende tisper).
 • Arion Original Puppy Medium (10-15kg) med kyllig og ris: til valper av mindre mellomstore hunder kommer i poser á 3kg.
 • Arion Original Puppy Large med kylling og ris: er spesielt utviklet til valper av store hunderaser. Kommer til valper fra raser med en voksenvekt større enn 15kg og 25-45kg.
 • Arion Original Puppy Large med laks og ris: er spesielt utviklet til valper av store hunderaser. Kommer til valper fra raser med en voksenvekt større enn 15kg og 25-45kg.
 • Arion Original Adult Small: er et hundefôr beeregnet til fullvoksne hunder med et normal aktivitetsnivå. Fôrbitene er små og beregnet til mindre hunder.
 • Arion Original Adult Medium: har samme innhold som Small Breed. Utviklet med hensyn til mellomstore hunder. Fôrbitene er tilsvarende større.
 • Arion Original Adult Large: Utviklet med hensyn til store hunderaser.
 • Arion Original Adult Active: Utviklet til hunder med et høyt aktivitetsnivå, som arbeids-, jakt-, og sporhunder. Blant annet hunder som brukes i politistyrkene.
 • Arion Health&Care Digestive Sensibility: er utviklet til voksne hunder med et følsomt tarmsystem, eller som har problemer med hud ellerpels.
 • Arion Adult Senior: er utviklet for eldre hunder, og tar hensyn til den seniorhunders lavere aktivitetsnivå.
 • Adrion Adult Light: er utviklet for hunder som skal passe vekten.

 

Arion Health & Care hundefôr
Dette hundefôret er utviklet til hunder med forskjellige behov. Det finnes 4 varianter av disse.
Arion Health & Care Hypoallergenic brukes mot hud- og pelsproblemer. Innholdet er lettfordøyelig og samtidig fri for ingredienser som gir allergiske reaksjoner som irritasjon av huden, samt kløe.
Arion Health & Care Joint & Mobility tar hensyn til hundens problemer med ledd og bevegelse.
Inneholder ingredienser som støtter brusken og holder leddene smidige.
Arion Health & Care Digestive Sensibility er utviklet for å ta spesielt hensyn til hunder med dårlig mage- og tarmsystem. En velfungerende fordøyelse er det samme som et godt immunforsvar.
Arion Health & Care Sterilized brukes til steriliserte eller kastrerte hunder. Sterilisering eller kastrering kan ofte føre til overvekt og dermed relaterte sykdommer. Bruk Sterilized for å opprettholde hundens ideelle vekt.

Arion Premium Kornfritt hundefôr
Hos Zoopermarked.no fører vi kornfri hundemat fra Arion. Som navnet antyder, er det ikke brukt kornprodukter. Det er til og med glutenfritt og derfor et allergivennlig fôr.

Arion kattemat
Hos Zoopermarked.no fører vi hele Arions sortiment av kattefôr. Og til billige priser. Alle produktene inneholder følgende:

- Naturlige antioksidanter
- Kostfibre som bidrar til en sunnere tarmflora
- Naturlige ingredienser uten fargestoffer
- Fôrpillene er formet slik at de fremmer kattens tannhygiene
- Omega 3 og 6 fettsyrer bidrar til en sunn hud og pels
- Forskjellige vitaminer dekker det daglige behovet hos din katt

Arion Premium Kitten
Dette fôret dekker kattungens ernæringsbehov det første leveåret. Er også ideelt til drektige og diende katter.

Arion Premium Cat Adult
Et hverdagsfôr som dekker alminnelige ernæringsbehov, samtidig som det hjelper mot problemer med hårballer og gir et bedre immunforsvar. Høy smakskvalitet.

Arion Premium Cat Senior
Kattemat som er beregnet for katter, over 9 år. Inneholder 25 % mindre fett enn Arion Cat Adult og forebygger derfor overvekt. Er tilsatt forskjellige ingredienser som forebygger problemer med knokler og urinveier.

Arion Premium Cat Light
Hvis din katt har et lavt aktivitetsnivå eller sliter med overvekt, så er denne kattematen tingen.
Inneholder 40 % mindre fett enn Arion Cat Adult. Spesielle fibre i krokettene, styrker dessuten munn- og tannhygienen.

Arion Premium Adult Breed
Er spesielt beregnet til store katteraser. Inneholder spesielle ingredienser som sørger for en optimal tarmflora, samt styrker kattens naturlige immunforsvar.

Arion Premium Cat Sterilized
Hvis din katt er sterilisert eller kastrert, har den en stor risiko for overvekt og problemer med urinveiene. Derfor bør du bruke dette fôret. Inneholder mindre fett enn de andre fôrtypene og er dessuten rik på protein, mineraler og aminosyrer.

Kjøp Arion Premium kattemat og hundefôr billigst hos Zoopermarked.no
Vi har alltid gode tilbud på Arion Premium fôr til hunder og katter. Følg med på denne siden.

Levering direkte på døren
Fri deg fra å slepe med deg tunge poser hjem. Vi leverer direkte på døren, innen 1 – 3 hverdager.
Bestill Arion Premium kattemat og hundefôr hos Zoopermarked.no

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold
Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.