ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

SKALL AVEVE ØSTERSSKALL
12,5 KG
KALIUMTILSKUDD TIL FUGLER
AVEVE ØSTERSSKALL
(5411866625002) Populær
 
NOK 122,00

Hva står Aveve for?
Aveve er en del av den belgiske Aveve Group, som i over 100 år målbevisst har arbeidet på å tilby kundene sine den absolutt høyeste kvalitet av hestefôr. Mange år i bransjen har gitt Aveve en enestående erfaring og ekspertise som kan brukes til å utvikle nye og bedre fôrtyper til hester i årene fremover. Europeiske leverandører av råvarer sikrer at kvaliteten alltid er på topp, uansett hvilken type hest det er snakk om.
Aveve har en lang og god tradisjon for å samarbeide og holde en tett kontakt med ryttere, avlere og eiere innenfor hestesporten. De er alltid i nærheten der hvor utviklingen foregår. Dermed kan de skape de ultimate produktene nå og i tiden fremover.
Den beste kvaliteten oppnår man kun når man samarbeider med de beste ekspertene. De dyktigste spesialistene blir alltid tatt med på råd når det skal utvikles nye produkter.
Det er alltid vært Aveves filosofi. Den helsemessige delen av produksjonen er en sentral faktor for kvaliteten på Aveves fôr. På den måten oppnår de den beste sammensetningen av fôrblandingene, slik at innholdet av næringsstoffer, vitaminer og energikilder støtter de behovene som alle hestetyper har. Uansett om det er sprang-, dressur-, militær-, kjøre,- eller avlshester.
I tillegg til spesialiseringen i fôr til hester, har Aveve også et bredt utvalg av fôr og fettkuler til vilt fugler, samt fôrdispensere.

Kvalitetsfôr fra Aveve til hesten
Det kan være litt av en utfordring å finne ut hvordan man skal fôre hesten. Og vi vil jo alle sammen gjerne gi hesten det beste av det beste. Hester er fra naturens side planteetere og de trenger en kost som inneholder mye fiber. Hester er ikke like, så det er viktig at man holder et øye med hvordan hesten trives. Fôr til hester handler om næringsstoffene karbohydrater, fett og proteiner, samt vitaminer og mineraler som hesten skal ha i forskjellige mengder for å dekke alle behovene.
Fordelingen av næringsstoffer i de forskjellige fôrtypene varierer og fordøyeligheten er også forskjellige og avhenger blant annet av hvordan fôret er bearbeidet før det brukes til hestefôr. Basis for fôring av hester bør være et godt grovfôr – typisk i form av høy etter wrap. Friskt gress kan også brukes, selv om vanninnholdet er på rundt 80%.
Tilstrekkelig grovfôr er dermed med til å sikre en korrekt funksjon av hestens stortarm.
I tillegg til å gi grovfôr, får de fleste hester kraftfôr. Gjennom det kan man supplere med vitaminer og mineraler, samt energi fra stivelse og aminosyrer fra andre proteinkilder, enn dem som grovfôret kan tilby. Kraftfôret deles opp i fullfôr og tilskuddsfôr. Og disse finnes i flere varianter fra Aveve. Tilskuddsfôret har en høy konsentrasjon av vitaminer og mineraler og har et forhøyet proteininnhold. Valget av grov- og kraftfôr er avhengig av flere faktorer, som for eksempel arbeidsbyrden og oppbevaringsforhold. Og sist, men ikke minst skal man også ta hensyn til hva hesten liker best.

Care Essentials produktene er spesielt utviklet for å støtte hestens generelle velvære og har et høyt vitamininnhold. Er velegnet til hester som har lett til middels arbeid og til hester som er svekket og trenger ekstra næring for å komme seg.
Care Proformance er utviklet til sportshester som trenger masse energi. Inneholder ingredienser som sikrer et sterkt immunforsvar – blant annet sikoriekvas, LinuxPlus med omega 3 og VitaPlus med masse sporstoffer.
Care Premium er beregnet til fritids- og sportshester med moderat treningsopplegg. Her er det fokus på en fin balanse mellom energi, prestasjon og vitaminer.
Care Breed er utviklet til avls- og unghester som skaper sunn vekst.
Care Spesifics er beregnet til hester med spesielle behov. Enten de er overvektige, undervektige, yter på et minimalt nivå eller av en eller annen grunn skal stå i ro.

Aveve til havene flygende gjester
Her kan Aveve tilby en rekke forskjellige produkter som gjør at viltfuglene lettere kommer seg igjennom den lange vinteren, hvor føden er minimal. Produktene er dels viltfugleblandinger, fettkuler, fettkongler, fettstaver, tørkede melorm og østersskall, hvis du har hønsegård.
Viltfugleblanding fra Aveve er en god blanding av korn, frø og nøtter til havens ville fugler. Sammensetningen sikrer en god ernæring til havene fugler og blandingen inneholder kun avskallende frø og kjerner så alle delene kan spises av fuglene. Husk å fôre hagens fugler hele året, slik at de får i seg den næringen de trenger til alle årstider og du kan samtidig nyte fuglelivet i hagen.
Fettkuler, fettkongler og fettstaver inneholder nærende fett, samt frø og kjerner. Med den sammensetningen gir ingrediensene god næring til at fuglene kan klare seg gjennom årets forskjellige faser.
Aveve har også flere forskjellige former for dispensere enten det er til fôr, frø, nøtter eller fettkuler. Felles for dem alle er at de kan henges opp, slik at fuglene i fred og ro kan nyte godbitene uten å bli forstyrret av for eksempel katter. På den måten kan du oppleve et flott fugleliv i hagen hele året.
Holder du høns, finnes det også østersskall i Aveves produktsortiment. Østersskall er kalsiumtilskudd til fjærkre og bidrar til å sikre et godt og sterkt eggeskall.
Til katter og gnagere har Aveve et 100% naturlig bunnstrø som kan brukes i kattebakker og gnagerbur. Det er granulater som er laget av komprimerte trefibre.
Støvet fra produksjonen fjernes i vindtunneler før strøet pakket. Dermed unngår man støvpartikler hos både katter, gnagere og mennesker. Dessuten er granulatene fullt kompostbare.

Kjøp Aveve online hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe Aveves produkter hele døgnet, hele året. Web-butikken er alltid åpen og frister med allverdens produkter til din beste venn. Kjøp online hos Zoopermarked og få Aveve levert direkte på døren. Så sparer du både tid og krefter. Vi leverer i løpet av ganske få dager.

Spar penger på Aveve hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no finner du alltid gode tilbud på Aveve. I tillegg til å spare penger på blant annet heste- og viltfôr, får du som medlem av Club Zoopermarked opptil 8% i bonus. Pluss at vi har mengderabatt ordninger på en lang rekke produkter. Kjøp flere og spar mere.

Spørsmål og råd
Oppstår det behov for veiledning om Aveves produkter kan du alltid kontakte kundeservice på kundeservice@zoppermarked.no. Kundeservice besvarer alle henvendelser i løpet av 24 timer på hverdager. Vi undersøker mer enn gjerne mere spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski
Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.