ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Vi fant ingen produkter som matcher ditt søk.

 Historien om hunden Bia
Bia von Fürstenfeldt var Dobermannen som gav navnet til Bia Bed. Bengt Asklöf, som i slutten på 60 tallet jobbet i møbelbransjen, kjøpte hunden Bia. Det eneste alternativet til hundesenger på den tiden var en seng som var konstruert i stål og ikke spesielt komfortabel. Bengt la merke til at Bia ønsket å ligge høyt med hodet og at stålrørene var ubehagelig for den. Så han skapte en helt ny modell – en bløt seng med ergonomiske kanter som den kunne hvile hodet på.
Bia von Fürstenfeldt elsket sengen sin. Da den på et tidspunkt skulle være hos dyrlegen et par dager, ble Bengt bedt om å ta med seg noe som Bia var vant til. Noe som tilhørte den og som den kunne føle seg trygg sammen med. Bengt tok med sengen og dyrlegen likte den så godt at han oppmuntret Bengt til å sette den i produksjon. Og dermed var Bia Bed født.
Ryktet om Bia Beds spredte seg raskt, og etterspørselen steg. Bengt Asklöf startet en industriell produksjon av sengen i 1969, og firmaet drives fortsatt i familien, på tredje generasjon. Bedriften holder til i Valdemarsvik i Sverige.


En god hundeseng fra Bia Bed

Hundesenger fra Bia Bed er laget av kvalitetsprodukter. Det er elegante senger som er laget i imitert skinn. Dermed er de også veldige lette å rengjøre. Bare bruk en mild såpe og deretter en tørr klut. Bemerk, at du ikke skal bruke sterke rengjøringsmidler da det kan tørke ut det kunstige skinnet. Bia Bed hundesenger fås i flere størrelser og passer derfor til de fleste hundestørrelsene. Og de har alle sammen en høy kant. 
Bia Bed har blitt produsert siden 1969 og er den eneste originale hundesengen av denne sorten. I årenes løp har Bia fortløpende utviklet produktene sine, takket være ny forskning rundt hundens oppførsel og den internasjonale utviklingen av materialer.
Bias bløte og ergonomiske senger er i tidenes løp blitt en favoritt. Dette takket være mere en 45 års erfaring, samt alle de positive tilbakemeldingene fra hunder, hundeeiere og forhandlere.

 
Hvordan skal man velge den riktige hundesengen?
Å velge den helt riktige hundesengen kan være litt av en utfordring. Det er stor forskjell på hva den enkelte hund foretrekker. Og det er jo hundens velvære man skal ta vare på når man velger en hundeseng. Men, hunder kan jo ikke snakke, så ofte velger hundeeiere senger ut i fra estetiske betraktninger – at den skal passe i form, farge og stil til husets øvrige interiør. Hvis man ikke skal velge ut i fra det, hva skal man da velge ut i fra? Hva skal du se etter, og hvordan skal du velge den riktige sengen til akkurat din hund.

 
Legg merke til hundens sovemønster
Mennesker er forskjellige og det samme gjelder for hunder. Derfor er det heller ikke noen generell regel for valget av hundeseng. Men noe av det første du skal legge merke til, er hundens sovemønster. Kanskje hunden elsker å ligge på et flatt gulv, eller at den foretrekker å ligge bløtt blant puter og tepper.

 
Hvilke materialer skal hundesengen være laget av?
Hundens søvnmønster er viktig i valget av hundeseng, men du skal også være oppmerksom på hvilke materialer sengen eller kurven er laget av. Hundesenger fås både i plast, stoff, pilflett og imitert stoff eller skinn. Og hvilke fordeler og ulemper er det ved de forskjellige modellene?

 
Hvordan skal hundesengen være utformet?
Alle hunderaser, hundetyper og størrelser kan ha stor glede av en hundeseng. Det gir hunden en god trygghetsfølelse samtidig som den får god hvile og nattesøvn. Hundesenger kan kjøpes i allverdens forskjellige utforminger, farger, materialer – og i alle prisklasser. Så det burde være mulig å finne den riktige sengen til din hund.
Når du skal velge hundeseng er det viktig at du kjenner hundens atferd og sovemønster. Alle hunder har forskjellige måter å ligge på. Noen foretrekker å ligge flatt, og her bør du velge en seng uten kanter. Så kan hunden selv velge de forskjellige liggeposisjonene uten at den blir plaget av kanter. Valper trives best i senger med kanter. Og her kan valget av en Bia Bed være ideelt. Den fås i flere størrelsen, slik at den passer til de fleste utvokste hunder.
Du behøver ikke å kjøpe en liten seng til valpen. Den vokser seg fort større og dermed kan du bli nødt til å kjøpe flere og større senger. Men det trenger ikke å være tilfelle. Du kan saktens kjøpe en seng som virker for stor, men som vil passe i størrelsen når hunden er utvokst.
I begynnelsen kan du fylle ut plassen med tepper og puter, så valpen kan føle seg trygg.

 
Velg en hundeseng i god kvalitet
Hos Zoopermarked har vi stort og variert utvalg av hundesenger i alle prisklasser. Det lønner seg alltid å velge en seng i god kvalitet, siden den gjerne holder i mange år. Bia Bed er slitesterk, enkel å gjøre ren og gir hunden en god trygghetsfølelse. Vær oppmerksom på hva hunden liker og velg ut i fra det. Er du i tvil, hjelper vi deg mer enn gjerne med å velge den beste sengen til din hund.

 
Hvor skal hundesenger plasseres?
Ved å observere hundens vaner og mønstre, kan du raskt danne deg en fornemmelse av hvor hundesenger skal stå. Noen hunder foretrekker selskap og liv. Derfor vil det være en fordel å plassere sengen i stuen eller på kjøkkenet. Vil hunden helst ligge et sted i fred og ro skal du finne et hjørne eller en krok hvor det ikke er så mange forstyrrelser.
En hundeseng har også den fordelen at det kan skåne møblene. Med en hundeseng fra Bia Bed gir du hunden en følelse av trygghet og det vil fjerne hundens fokus fra møblene. Legg gjerne en godbit i sengen av og til. Det vil gi hunden gode assosiasjoner.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

A+ will buy again :)
A+++ will buy again. :)
23.04.2018 - Ruslan Sanakojev
Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.