ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Brit leverer hundefôr av god kvalitet til din hund i alle aldersgrupper og med forskjellige typer behov
Brit har hundefôr til alle hunder – fra den voksne hund og opp til den aldrende hund. Fôret inneholder E-vitaminer og naturlige antioxidanter, som er med til å øke hele organismens evne til å forsvare seg og holde din hund sunn og frisk.
Fôret inneholder også en lakseolje som inneholder Omega 3 og Omega 6, som er godt for hundens pels og mentale helse. Fôret fra Brit inneholder også mineraler som kalsium og fosfor, som hjelper hunden til å bevare tennene sunne og sterke. Det er viktig å velge et godt fôr til hunden, slik at den kan holde seg sunn og frisk hele livet.
Brit har flere spennende smaksvarianter, samt et utvalg av fôr til alle de ulike  stadiene i hundens liv. Helt fra hunden er på valpestadiet, hvor den skal vennes fra morens melk og opp til den blir gammel og igjen har behov for litt andre næringsstoffer.
I senior fôret er det selvfølgelig også E-vitaminer, samt organisk selen som er med til at den aldrende hunden ikke tar unødvendig på i vekt. Hunden kan også ha mange forskjellige lidelser som matt pels, flass, plakk på tennene eller en meget sensitiv fordøyelse.
Det er viktig at valper får alle de næringsstoffene som den trenger, mens den vokser opp. En valp er alltid meget aktiv og har behov for et godt og næringssrikt fôr. Brit har fôr til valper som inneholder kalsium og fosfor, som hjelper valpen til å bygge opp sterke knokler.
Fôret er også lett å fordøye for den lille valpen, uten at det har gått på kompromiss med hverken innhold eller kvalitet.
De har to serier som de leverer. Den ene er Brit Premium, som er et særdeles godt oppdrettsfôr og det andre er Brit Care, som er en spesiell allergivennlig serie. Fôret finnes til alle aldersgrupper og forskjellige behov, innenfor begge produkt serier.

Brit leverer oppdrettfôr av høy kvalitet
Brit Premium er et oppdrettsfôr med ekstra vitaminer og mineraler, samt tilsatt Omega 3. Fôret fås med smak av kylling og alle er tilsatt ekstra krydderurter, samt frukt og grønt. Brit har også et fôr med smak av lam, som er særlig velegnet til sensitive hunder med allergi.
I Britt Premium serien er alle variantene blandet med ris. Der er fôr til seniorhunder, spesielt aktive hunder som er mye utendørs, hunder som enkelt tar på i vekt, eller er overvektige, samt hypoallergenic fôr. I tillegg kommer de alminnelige typene med fôr som valpefôr, junior og til voksen i en rekke ulike smaker og varianter.
Brit Premium er et godt allround fôr til hunden, som inneholder alle de næringsstoffene din hund trenger. Fôret er tilsatt naturlige stoffer som gavner din hund på en positiv måte. Visse typer inneholder også laks og Omega 3 som er meget godt for pelsen og hundens generelle helse.

Brit Care – fôr til forskjellige hunderaser og ulike behov
Brit Care har, ved å skape dette naturlige fôret, gitt deg som hundeeier mulighet for å gi din hund noe som ikke bare beskytter, men også gir hunden alle de næringsstoffene den trenger. Med Brit Cares nøye valg av rene ingredienser i god kvalitet, får du et solid fôr til din hund som er enkelt å fordøye.
Brit Cares sammensetting i fôret inneholder en rekke stoffer som er medvirkende til å fjerne risikoen for at din hund utvikler alvorlige sykdommer, samt andre mangeltilstander. Brit Care er sammensatt av 100 % allergivennlige ingredienser slik som lam med ris og laks med poteter. De har også fôr, spesielt til meget sensitive hunder med allergi overfor enkelte typer mat.

De har et fôr med laks og potet og et med vilt kjøtt og poteter. Begge disse er helt fri for korn. Ingrediensene som Brit bruker, er utelukkende av beste kvalitet som bidrar og forminsker risikoen for at hunden kan utvikle allergier overfor fôret.
Lammekjøttet som brukes i fôret er lam, som også har fått tilsatt naturlig fôr. Hele serien av disse produktene, inneholder ekstra tilsettingsstoffer som er gode for pelsen, immunforsvaret og hundens helse, generelt.

Britt kattefôr
Brit har også fôr i serien Brit Premium og Brit Care til din katt. De har fôr som gavner kattens pels og til sensitive katter. Alle produktene er allergivennlige, samt består av naturlige ingredienser, som er gjennomgående i hele Brits produktlinje.
Brit Premium har fôr til steriliserte katter, til kattunger og to forskjellige smaksvarianter til den voksne katten. Dette er oppdrettsfôr, hvor alle de viktige næringsstoffene er tilsatt. Det er viktig for at man får sunne og friske katter.
I Brit Care serien har de kornfri, soyafri og hvetefrie produkter. Det finnes også et fôr med mye protein, til katten som er veldig aktiv og mye utendørs. De har light fôr til katter som er overvektige og fôr som gavner kattens pels. Og sist men ikke minst, har de fôr til katten som kun er innendørs.
De har flere ulike type smaker som for eksempel kylling, and og laks: I tillegg er de fleste uten soya, korn og hvete. Denne spesielle hvetefri formelen er god til katter med sarte mager.
Katter, helt fra en liten kattunge og helt opp til eldre katter, har mange forskjellige behov og Brit ivaretar deres behov i alle livets faser. Dette gjør Brit på en suveren måte med sine spesielt tilpassede blandinger.

 

 

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Flott service både fra Zoopermarked og…
Flott service både fra Zoopermarked og Bring. Får 12 kg hundefor etter bare 2-3 dager og Bring bærer den opp i 2etg.
17.04.2018 - Nina-Kristin Nessøe
Enkelt å bestille og rask levering
Enkelt å bestille og rask levering. God informasjon på mail hele veien om hvor pakken befinner seg
16.04.2018 - Heidi

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.