ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

BUSTER er et førsteklasses dansk produkt
BUSTER er en dansk brand og et førsteklasses produkt, utviklet av den danske virksomheten KRUUSE, som holder til i Langeskov. Virksomheten KRUUSE setter kvalitet meget høyt, og er dansk leverandør både av egne og andres varemerker innenfor en rekke av de beste veterinære forbruksartikler på markedet.

Stort Buster sortiment til hunden
Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe en lang rekke av de forskjellige BUSTER artiklene. Vi fører blant annet forskjellige varianter innen aktivitetsleketøy, hundesenger, madrasser, hundejakker og regnfrakker, fôrskåler og hundesnacks.

Aktivisering med BUSTER leketøy
Aktiviiser hunden med BUSTER aktivitetsleketøy, hvor hunden skal jobbe litt for godbitene. Hunden vil elske å leke og blir belønnet med en godbit eller to.
Stimuler hunden mentalt og fysisk med for eksempel BUSTER Cube terninger til godbiter og BUSTER Dogmaze labyrinten til fôr.
Hos Zoopermarked.no fører vi dette aktivitetsleketøyet til alle hundestørrelser:

• BUSTER Mini Cube 8 x 8 cm er en terning med hulrom, som fylles med små godbiter til den lille hunden eller valpen, som skal trille rundt med terningen ved å dytte til den, slik at godbitene faller ut. Vi har den i to fargevarianter.

• BUSTER Food Cube, 12 x 12 cm, sort, er en stor terning, som fylles med tørrfôr eller snacks. Denne store terningen er velegnet til mellomstore eller store hunder. Hundens naturlige jaktinstinkt stimuleres når den skal trille terningen rundt for å få en godbit.

• BUSTER Dogmaze Mini er en fôrlabyrint til mindre hunder under 10 kilo. Få en opplagt og sunn hund med å legge fôr i labyrintens svingete ganger. Hunden kan lukte fôret, men ikke nå det. Når hunden har funnet ut at den kan skyve fôret til en av utgangene, blir den belønnet med mat. Denne Dogmaze mini er 26 x 21 cm og selges hos Zoopermarked.no i fire forskjellige farger.

• BUSTER Dogmaze er en fôrlabyrint til mellomstore og store hunder over 10 kilo. Størrelsen på labyrinten er 40 x 33 cm. Hundens sanser stimuleres, mens den spiser, og den bruker lengre tid på måltidet. Denne labyrinten finnes i to farger.

Dyrk intelligenstrening med din hund
Lek med hunden på den spennende innovative matten BUSTER ActivityMat. Med denne spennende aktiviseringsmatten får du og hunden mulighet for en morsom og interaktiv lek, til stor glede for dere begge to.

Aktivitetsmatten består av en basismatte med 35 trykknapper med 10 cm avstand. Med basismatten som utgangspunkt, kan man velge forskjellige oppgaver, som knappes på og som kan lukkes og brettes på flere måter. Det følger med tre oppgaver til basis matten, og i tillegg kan det kjøpes oppgaver med forskjellige vanskelighetsgrader.

Det kan knappes flere oppgaver på basis matten av gangen, og de kan kombineres, slik at det blir variasjon i leken. Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe startsettet bestående av basis matten, tre oppgaver og en veske til oppbevaring.

BUSTER regnjakke gir hunden god beskyttelse mot regn
BUSTER regnjakke er laget av slitesterk og pustbar polyester, som både er vann- og vindtett. Med en Buster regnjakke vil hunden være godt beskyttet mot regnvær. De færreste hunder er spesielt begeistret for å skulle ut å gå tur i regnvær. Mange hundeeiere opplever at hunden nøler eller rygger inn igjen når hoveddøren åpnes for en gåtur i regnværet.

En BUSTER regnjakke beskytter hunden mot det våte været og den kan spare hundeeieren for en del av det vannsølet som hunden gjerne rister av seg med en gang den kommer innenfor døren. BUSTER regnjakke fås hos Zoopermarked.no i flere størrelser til hunder med rygglengder fra 20 cm til 46 cm, og man kan velge mellom tre forskjellige farger: sort, oransje og turkis/grå.

BUSTER softshell vindjakke holder hunden varm og tørr
BUSTER softshell vindjakke er velegnet til den kalde årstiden. Vindjakken er både vann- og vindtett og den gode kvaliteten og tykkelsen holder hunden varm og tørr i det aktive friluftslivet.

BUSTER softshell vindjakken er pustbar, og har en god passform. Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe denne deilige vindjakken i fem forskjellige størrelser til hunder med en rygglengde på mellom 20 cm og 46 cm. Du kan velge mellom fargene sort og oransje.

Det er en BUSTER hundeseng til enhver hund
Det skulle ikke være vanskelig å finne en passende seng til din hund blant BUSTERs sortiment. BUSTER hundesenger fås i mange utgaver og størrelser. Zoopermarked.no fører et bredt utvalg av ovale og firkantede BUSTER hundesenger i god og vaskbar kvalitet. Det skulle være enkelt å finne en seng til hunden på denne siden, uansett størrelsen på din hund.

BUSTER madrass i memory skum til store hunder
Til de store hundene er en madrass i memory skum det ideelle valget. Store hunder er tunge og skal derfor ligge på et komfortabelt underlag. En BUSTER Memory skum madrass er det beste valget til store hunder. Madrassen former seg etter hundens kropp og gir den god støtte og komfortabel søvn. Trekket rundt madrassen er slitesterkt og tåler derfor både maskinvask og tørketrommel.

Smart BUSTER fôrskål til hunder med lange ører
BUSTER INCREDIBOWL HUNDESKÅL i fleksibel silikon, er et moderne design med en smart fasong, som forhindrer hundens lange ører i å falle ned i maten, mens den spiser. I Zoopermarked.no har vi to størrelser i fargen lime på 1 L og 2 L. Skålen på 1 liter fås også i fargen grå.

Prismatch
Når du kjøper Buster produkter hos Zoopermarked.no kan du være sikker på at du får den beste prisen. Vi har nemlig prismatch. Så hvis du finner dine Buster produkter billigere et annet sted i en norsk butikk eller webshop, så er det bare å henvende seg til oss og vi vil matche prisen.
Henvend deg til kundeservice og hør nærmere hvis du ønsker å benytte deg av denne servicen, eller brenner inne med andre spørsmål.

Rask levering
Hos Zoopermarked.no leverer vi Buster produktene dine innen ganske få dager.

Bli Gratis medlem av Club Zoopermarked – det lønner seg
Som medlem sparer du opp opptil 8% i bonus på alle kjøpene dine og får i tillegg mulighet for å benytte deg av vår attraktive stempelkortordning.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Flott service både fra Zoopermarked og…
Flott service både fra Zoopermarked og Bring. Får 12 kg hundefor etter bare 2-3 dager og Bring bærer den opp i 2etg.
17.04.2018 - Nina-Kristin Nessøe
Enkelt å bestille og rask levering
Enkelt å bestille og rask levering. God informasjon på mail hele veien om hvor pakken befinner seg
16.04.2018 - Heidi

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.