ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Hvem og hva er Canina?
Selskapet Canina har eksistert i mer enn 30 år. Grunnleggeren i 1984 var den tidligere administrerende direktør Ingrid Spanke i Hamm. Allerede i 1986 kunne ikke fru Spanke administrere virksomheten lenger og hennes mann Manfred Spanke kom inn som salgssjef i selskapet. Canina var på den tiden det første selskap generelt, som solgte supplerende fôr via apoteket. Etterspørselen begynte å stige kraftig, slik at man i begynnelsen av 1989 blev nødt til å leie et lager og et pakkeområde, og den første medarbeideren ble ansatt.
I slutten av 1989 ble det opprinnelige firmaet «Canina» omdøpt til «Canina pharma GmbH». Samme året ble det den første utenlandske distribusjonspartneren i Østerrike (Canina Østerrike) og i Østeuropa. Den økte tilstedeværelsen av kjæledyrsbutikker, på messer og utstillinger, gjorde at bekjentskapet til Canina steg sammen med behovet for ytterligere personale til kontor- og feltpersonal.
Etter å ha oppfylt de riktige forholdene, utstedte NRW-staten Canina tidlig i 1992, produsentforeningens godkjennelse. Samme år ble bygningen med det nåværende hovedkontoret leid ut (det ble kjøpt i 2004) og et datterselskap med navnet «Canina pharma GmbH & Co.KG» ble grunnlagt og som spesifikt skulle ta seg av distribusjonen av veterinærlegemidler, utelukkende til veterinærer og apotek. En veterinær ble rekruttert som ansvarlig for produktutvikling, produkt konsultasjon, medarbeider- og kundetrening i inn- og utland. Under varemerket «Original Canidos» var 1999, en produktlinje utelukkende til dyrelegepraksis introdusert. Hovedkontoret for selskapet «Heiland Vet» ble lokalisert i Hamburg.
Siden 2001 har Canina vært en anerkjent treningsorganisasjon. Samme året mottok de prisen «ÖKOPROFIT-firmaet Hamm». Det økologiske prosjektet for integrert miljøteknologi hadde forbedret miljøomkostningene. Kompetent med ekstern støtte ble det utviklet og implementert i løpet av 12 måneders praktiske tiltak for å lette miljøet. En ny bygning ble avsluttet i januar 2008 og dermed ble kontor, lager- og produksjonsfasiliteter utvidet med i alt ca. 1500 kvm. Det er fortsatt ledige lokaler som eventuelt kan brukes til en ytterligere utvidelse. I mellomtiden er etterfølgeren til familiebedriften sikret. Sønnen Tim Spanke, som har en grad i forretningslover, overtok i mai 2009 ledelsen.
I dag har Canina over 40 medarbeidere som sikrer at hele produktsortimentet på over 150 varer blir plassert hos nesten 3000 tyske dyrehandlere, dyrlegepraksiser, hundesalonger, i 40 land rundt om i verden.
I nesten hele Europa, samt Kina, Singapore, Korea, Saudi-Aribaia og De Forenede Arabiske Emirater kan Canina produktene finnes i hyllene i den lokale detaljhandel.
Den største papegøyeavlsfarmen, som ligger på Filippinene, bruker også vitamin- og mineralblandinger fra Canina. Dessuten produserer Canina produktene sine for mange kjente innenlandske og utenlandske bedrifter under deres eget merke.

Hos Zoopermarked fører vi en liten del av Caninas produkter. Det handler om Canina Novermin biologiske loppe- og flåttmidler. De fås til hunder og katter i alle størrelser og er et effektivt middel mot lopper, lus, og andre skadedyr. Novermin er tilsatt en flytende væske av isopropyl mytistate, som gjør at middelet ikke forsvinner i regnvær eller i vask.

Flått og lopper
De mest alminnelige parasittene som angriper hunder er lopper og flått.
Man er ikke i tvil om ens firbeinte venn har fått lopper. Den vil klø seg mere enn den pleier. De klør på samme måten som ved myggstikk og fortrinnsvis rundt nakken og ved haleroten, samt i lysken. Det kan være smertefullt for hunden og den kan slite med å finne ro. Lopper kan gjemme seg i gresset og de springer lett oppå en forbipasserende hund – og dermed begynner balladen. En hunnloppe kan legge rundt 700 egg i løpet av sitt 4 ukers korte liv. En del av eggene faller av pelsen, blant annet når hunden klør seg, og på den måten sprer de seg raskt overalt i huset og hvor hunden ellers ferdes. Etter en uke klekker eggene og de små loppepuppene klekker ut med engang det kommer en varm hund fordi. Derfor er det viktig at man også rengjøre omgivelsene og ikke bare behandler hunden.
Flått er ikke så sjenerende for hunden som lopper. Problemet med flått er at de kan overføre farlige sykdommer som kan true hundens liv. Flått gjemmer seg ofte i skogen eller i høyt gress. Herfra hopper de oppå hunden (også på mennesker). Ofte bærer flått anaplasmose og borrelia bakterier som de har fått fra småfugler eller gnagere. Disse bakteriene blir overført til vertsdyret når den suger blod. Når hunnflåtten har sugd nok blod, faller den av og legger opptil 6000 egg før den dør.

Økologisk bekjempelse av flått, lus og lopper
Canina har utviklet loppe- og flåttmidler av naturlige ingredienser. Canina Novermin Spot-On er en naturlig beskyttelse og inneholder kun naturlige oljer. Den har en langsiktig beskyttelse og er et naturlig alternativ til de kjemiske innsektsmidlene. Dyrets hud aksepterer uten problemer middelet. Det gir ingen negative hudproblemer eller allergiske reaksjoner (heller ikke selv om katten slikker seg på de behandlede områdene).
Canina Novermin Spot-On er ikke reseptbelagt og kan fås hos Zoopermarked.no. Canina Novermin Spot-On har ingen ubehagelig lukt som enkelte andre loppe- og flåttmidler kan ha. I tillegg bevarer Spot on effekten mot skadedyr i opptil 4 uker. Spot on fra CANINA spres dråpevis på huden til kjæledyret og man starter med å påføre produktet på hodet og deretter på pelsen og fortsetter nedover ryggen.

Kjøp Canina online hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe Caninas produkter online – hele døgnet og hele året rundt. Web-butikken er alltid åpen og frister med massevis av andre ting til kjæledyret. Kjøp online hos Zoopermarked og få Canina levert direkte på døren. Dermed sparer du både tid og krefter. Vi leverer i løpet av ganske få dager.

Spar penger på Canina hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no finner du alltid de beste prisene på Canina. I tillegg til å spare penger på glant annet heste- og viltfuglefôr, får du som medlem av Club Zoopermarked også opptil 8% i bonus. Videre har vi mengderabattordninger på en lang rekke andre produkter. Kjøp flere og spar mere.

Spørsmål og råd
Får du behov for veiledning vedrørende Canina produktene, kan du alltid kontakte kundeservice på kundeservice@zoopermarked.no. Kundeservice svarer på alle forespørsler innen 24 timer på hverdager. Vi undersøker også mer enn gjerne spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Fornøyd bruker
Kan per dagsdato bare anbefale og handle hos Zoomarked.no veldig rask levering.
22.04.2018 - Urs Johann
kjapp levering ☺️
kjapp levering ☺️ Har handlet her flere ganger
23.04.2018 - Kristin Mong

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.