ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

BUNNSTRØ CARE FRESH NATURALSTRØ
14 L
NATURFIBER / STØVER IKKE
CARE FRESH NATURALSTRØ
(066380000870)  
 
NOK 73,00
BUNNSTRØ CAREFRESH NATURALSTRØ
60 L
NATURFIBER / STØVER IKKE
CAREFRESH NATURALSTRØ
(066380001365)  
 
NOK 304,00
BUNNSTRØ BLÅ CAREFRESH COLORSTRØ
10 L
NATURFIBER / STØVER IKKE
CAREFRESH COLORSTRØ
(066380000894)  
 
NOK 103,00

Carefresh® bunnstrø har stor absorberingsevne
Carefresh® bunnstrø fra bedriften Healthy Pet® i USA er fremstilt av naturlige materialer og er et fantastisk godt produkt til å holde den lille gnagerens bur tørt og luktfritt. Bunnstrøet fra Carefresh® er produsert av gjenbrukspapir og absorberer væske og urin tre ganger bedre enn det sagflis gjør.

Carefresh® bunnstrø med lukt-kontroll
Carefresh® bunnstrø inneholder en spesielt utviklet og beskyttet formel, Odor Stop, som isolerer ammoniakkdampen fra de små gnagernes avføring. Uavhengige laboratorietester har vist at strøet holder seg luktfritt helt opp til ti dager. Det er 40 % lengre tid enn andre førende merker av bunnstrø, kan holde seg luktfri.

Carefresh® bunnstrø er 99 % støvfritt
Materialet og fremstillingsprosessen av Carefresh® sikrer at bunnstrøet praktisk talt er nesten helt støvfritt og er derfor et sunt valg til kjæledyret ditt. Det kan dog ikke unngås at det forekommer bitte små mengder med støv i produktet, siden bunnstrø er produsert av naturlige fibermaterialer. Carefreshs® er bløtt og behagelig, og er fremstilt spesielt med hensyn til de små gnagernes unike behov for bunnstrø.

Carefresh® er helt uskadelig for deg og ditt kjæledyr
Alt materialet og aktive stoffer i Carefresh® er helt uten gift. Bunnstrøet er trygt og uskadelig for deg og ditt kjæledyr. Carefresh® er godkjent av veterinærer og er av den samme gode kvaliteten som produkter godkjent til mennesker. Alle former for farger og tilsettinger overholder de samme kravene til innholdsstoffer som kreves til produkter som for eksempel såpe og annet til humant bruk. Alle aktive innholdsstoffene er trygge for både mennesker og dyr.
Det er ikke uvanlig at gnagere tygger på noe av bunnmaterialet. Dette kan skyldes ren nysgjerrighet eller bare være en inngrodd vane hos kjæledyret. Uansett hva slags bunnmateriale det gjelder, vil dette kunne forekomme. Hvis dyret får i seg for store mengder av bunnlaget, er det vanligvis grunn til bekymring, unntatt bunnstrøet fra Carefreshs® som er helt uten gift. Healthy Pets® mål med Carefresh® produktene, er å gi kjæledyrene et så sunt miljø som mulig.

Carefresh® bunnstrø er et bæredyktig produkt
Siden Carefresh® er produsert av naturmaterialer, kan Carefresh® Naturals bunnstrø variere noe i fargen. Noen ganger kan fargen være grå og andre ganger brun. Variasjonen er helt naturlig og skyldes fargeforskjeller i de fibrene som brukes til produksjonen av strøet.

Små gnagere har spesielle krav til bunnmaterial
Små gnagere har som minimum krav på et bunnmaterial med gode muligheter for å grave i det og bygge rede. Bunnmaterialet i buret til de små gnagerne bør helst ikke være for fint og støvete, da det kan gi kjæledyret problemer med å puste.
Det beste vil være hvis gnageren har mulighet for å grave huler og underjordiske ganger i et støvfritt bunnlag. Carefresh® bunnstrø og redematerialer lever fullt ut opp til overstående krav om et nesten støvfritt miljø.

Det absolutt riktige redemateriale til din lille gnager
Da hamstere og ørkenrotter graver hull og kaniner og marsvin bygger rede, har Healthy Pet® utviklet Carefresh® bunnstrø og redematerialer som passer perfekt til den enkelte gnagers spesielle krav til bunnstrø.

Hos Zoopermarked.no fører vi Carefresh® Hide N Seek redematerialer som er velegnet til alle typer gnagere. Den lille gnageren vil elske å bygge reder og huler i Carefresh® Hide N Seek. Carefresh® Hide N Seeks redematerialer inneholder ingen giftige fargestoffer og støver heller ikke. Carefresh® Hide N Seek redematerialer stimulerer din hamsters lyst til å grave huler og behagelige reder.
Hamsteren vil herved være beskjeftiget på en sunn måte som fremmer hamsterens fysiske og mentale helse. Carefresh® Hide N Seek redematerialer er akkurat som de andre Carefresh® produktene, laget av gjenbrukspapir og er helt ufarlig. Hos Zoopermarked.no fører vi Carefresh® Hide N Seek i forskjellige fargevarianter.

Marsvin skal ha et tykt bunnlag og redemateriale til huler og gjemmesteder. Man skal daglig fjerne det gamle fôret og supplere med nye greiner og redematerialer. Buret skal renses helt til bunns, minst to ganger i uken, hvor man skifter til helt nytt bunnstrø og friskt redemateriale.

Chinchillaer skal ha en fast bunn som er enkel å rengjøre hver dag. Bunnen må ikke være trådnett eller tre. Bunnstrøet skal være støvfritt – det skal være et sugende naturprodukt. Vi anbefaler derfor Carefresh® som bunnlag til chinchillaer. Bunnlaget skiftes og fornyes etter behov.

Deguer graver dype kompliserte systemer av underjordiske ganger. De skal alltid ha mulighet til å grave. Bunnlaget skal være tykt og være en blanding av bunnstrø, sagflis og jord. Det skal alltid være redemateriale tilgjengelig. Det skal være gode gjemmesteder og mørke skjulesteder i form av nedgravde redekasser.

Hamster skal ha et tykt bunnlag av et velegnet naturmateriale som ikke støver, som for eksempel Carefresh® bunnstrø. Hamsteren skal alltid ha minst en, gjerne flere huler i buret og det skal alltid være bløtt og nøytralt redemateriale tilgjengelig.
Det frarådes å bruke hamstervatt, da hamsteren kan vikle seg inn i det å bli kvalt. Bunnen skal rengjøres hver dag, og minst en gang i uken skal både bunnlag og redemateriale skiftes ut. Dog skal man la noe av redematerialet bli igjen i buret for å bevare dyrets egen duft. En gang per måned vaskes hele buret rent.

Mus og rotter bør alltid ha flere gjemmesteder og redekasser. Det skal alltid være redemateriale tilgjengelig. Bunnlaget kan bestå av jord blandet med spagnum, strø, bøkeflis eller andre ikke-støvende produkter. Et par ganger i uken skiftes bunnstrøet og redematerialet. Litt av det gamle redematerialet lar du bli igjen, for at bevare musenes og rottenes egen duft.

Kaniner skal ha et godt tykt bunnlag, samt tilgang til skygge. Buret skal ryddes hver dag ved å fjerne rester av fôr og ekskrementer, samt gi kaninen friskt vann. Buret skal ha en grundig ukentlig rengjøring. Hvis kaninens bur er rent og tørt, holder kaninen seg selv ren. Kaniner er meget renslige dyr.
Et stort utendørs anlegg, på et tørt og beskyttet sted, er vel det som oppfyller kaninens behov aller best. Bunnlaget i et godt uteanlegg består både av jord og gress, samt skyggefulle trær og busker, samt løse blader, greiner og røtter.
Kaniner trives best i store utendørsanlegg, hvor de har mulighet for å utfolde seg med utgraving av huler til gjemmesteder og etablering av reder.

 

 

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås
Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.