ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Catit for lek og aktivisering
Catits misjon er å forsyne katteeiere med produkter som er enkle å bruke og som spesifikt tilfredsstiller behovene hos krevende katter. Det være seg produkter som børste, kloreleker eller de kjente Catit Senses, som er spesielt utviklet med henblikk på å trene kattens sanser.

Skjem bort og aktiviser katten med Catit
Catit har utviklet en børste med flere funksjoner. Du kan bruke den som en børste du holder i hånden, eller du kan montere den på en flat vegg eller i et hjørne. Så kan katten selv bestemme når den vil gni seg på den. Børsten kan monteres med skruer eller dobbeltsidig tape (følger med). For å motivere katten til å bruke børsten kan du fylle litt catnip ned i hulrommet bak børsten. Canandisk catnip følger med når du kjøper Catit bøsten.
Catit Scratcher er et morsomt klore tre i papp. Når katten skraper, hjelper det dem med å slappe av, strekke musklene og spre duften sin. Samtidig som de skåner møblene fra kattens klør. Catit Scratcher oppmuntrer til instinktiv atferd. Scratcher består av en kraftig toppskrue, en støttestav og en ekstra stabil bred base med 8 individuelle bølgepappskiver. Alle katter har sine egne preferanser, spesielt når det gjelder å klore. Catit Schratcher kan figureres om i utallig forskjellige kombinasjoner ved å snu, rotere og sette sammen de enkelte bølgepappskivene. Hver skive er grønn på den ene siden og hvit på den andre. Gjør om på oppbyggingen av Schratcher en gang i blant slik at opplevelsen av kloretreet hele tiden blir ny og spennende. Catit Scratcher kan settes sammen med andre deler fra serien Catit Senses 2.0.

Katter elsker kloretrær
Katten er av natur et aktivt og nysgjerrig dyr og trenger fra naturens side mye aktivisering. Katten kvesser klørne for å holde de skarpe til en eventuell jakt. Og hvis du ikke har et kloretre eller et kloremiljø i hjemmet, kan du være så uheldig at katten istedenfor klorer på sofaen. Det kan også være andre årsaker enn mangel på et kloretre som gjør at katten klorer på uheldige steder. Opplever du at katten endrer atferd, anbefaler vi at du kontakter dyrlegen.

Plassering av kloretreet i hjemmet
Når katten klatrer i treet eller benytter et kloretre, aktiviseres den og får herved brukt sine naturlige instinkter. Plasseringen av kloretreet hjemme er viktig siden plasseringen av kloretreet gir katten mulighet for å markere: «Dette er mitt territorium og jeg bor her»! Den mest strategiske plasseringen av kloretreet er derfor midt i kattens domene, midt i mellom kattebakken og matskålen. Kloretreet skal naturligvis være stabilt og tåle at katten hopper og kvesser klørne. Kloretreet skal også tåle at katten løper opp og ned på det og dytter til det. Og Catit Scratcher er velegnet til dette formålet.

Gjør kloretreet interessant
Du kan stimulere kattens bruk av kloretreet ved for eksempel å sprøyte katteurt på kloretreet. Når du får et nytt kloretre, er det viktig at du sørger for at kloretreet står stabilt.

Catit Sense er en verden med hundrevis av muligheter
Catit Sense er en komplett serie av mange forskjellige slags aktivitetsleker til katter. De er alle sammen tilpasset, slik at de kan kombineres fritt med hverandre.
Catit Senes fôrlabyrint er en god ide når du skal aktivisere katten. Bare legg fôret ned labyrinten. Katten skal nå jobbe fôret nedover til bunnen. Herfra kan katten spise fôret. På denne måten oppnår man at katten tygger lengre på fôret, blir fortere mett, samtidig som den får brukt hodet.

Catit lekebane eller lekesenter består av 4 skinner som kan settes sammen på forskjellige måter. Hvis du kjøper flere sett, kan du kombinere dem og dermed få en større bane. En blinkende ball fanger kattens oppmerksomhet og huller i skinnene gjør at katten kan slå til ballen og jakte den rundt på banen.

Catit massasjesenter er velvære for katten. Her kan katten massere gummene, samt gni hodet sitt, nakke og ansikt. Påfør gjerne litt catnip på toppen og katten blir enda mer glad for leketøyet. Et annet produkt kattens velvære er Catit Wellnessenter. Det er utstyrt med pute, karter og en bløt topp til å massere gummene.

Med Wellnessenter kan katten nå frem til å massere steder den ellers har vanskelig for selv å nå frem til. Spray på litt catnip for å gjøre nytelsen enda større. En sikker hit.
Med Catit Gras-stasjon får katten viktig næring fra naturen. Gras inneholder mange fibre som holder kattens fordøyelsessystem vedlike og forebygger dannelsen av hårballer.
Bunnen er en bløt akupressurmatte som gir potemassasje.

Kjøp Catit online hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe Catit klor- og aktivitetsleketøy online – hele døgnet, hele året. Web-butikken er alltid åpen og frister med allverdens produkter til din beste venn. Kjøp online hos Zoopermarked og få Catit levert direkte på døren. Så sparer du både tid og krefter. Vi leverer i løpet av ganske få dager.

Spar penger på Catit hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no finner du alltid gode tilbud på katteleker. I tillegg til å spare penger på katteleker, får du som medlem av Club Zoopermarked opptil 8% i bonus. Pluss at vi har mengderabatt ordninger på en lang rekke produkter. Kjøp flere og spar mere.

Hos Zoopermarked prismatcher vi produktene dine
Zoopermarked bestreber seg på å ha de beste prisene innenfor fôr, utstyr og tilbehør til kjæledyr. Det betyr av hvis kunden, mot forventning finner tilbehør til hunder eller katter billigere hos en av våre konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Zoopermarked oppnår du bonus på kjøpene dine
Zoopermarked vil gjerne belønne våre trofaste kunder. Dette gjør vi blant annet ved at man som medlem sparer opp 4 prosent bonus på kjøpene sine. Bonusen oppnår man uansett hvilke varer man har kjøpt og uansett til hvilken pris de er kjøpt til. Jo mer kan kjøper for, jo mer får man i rabatt. Handler man for eksempel for mere enn 10 000 kroner i løpet av et kalenderår, oppgraderes man automatisk til GULL-medlem, hvilket betyr at man får 8 prosent bonus på alle kjøpene sine. I tillegg har Zoopermarked også en rekke andre fordeler i forbindelse med større kjøp, slik som maksirabatt, mengderabatt, stor- eller megarabatt eller stempelkort, hvor det utløses gratis fôr på en lang rekke av våre produkter.

Spørsmål og råd
Får du behov for veiledning vedrørende Catits produktene, kan du alltid kontakte kundeservice på kundeservice@zoopermarked.no. Kundeservice svarer på alle forespørsler innen 24 timer på hverdager. Vi undersøker også mer enn gjerne spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

 

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

God pris på ønsket produkt
God pris på ønsket produkt, og etter noen dager sto leveransen på trappa. Blir å handle herfra flere ganger!
19.04.2018 - Viktoria Johnsen
Super bra service
Super bra service - kom etter 4 dager på døren. Sparte kr 1380 på min bestilling i forhold til hva jeg måtte betalt hos Veterinær. Mine hunder bruker spesialfor. Kommer definitivt til å handle her igjen :-)
18.04.2018 - Ina Bartz-Johannessen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.