ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Catrine er en konkurransedyktig produktserie
Catrine er en populær produktserie til katter fra den danske bedriften KRUUSE, som holder til i Langeskov i Danmark. Bedriften KRUUSE legger stor vekt på kvalitet og er en dansk leverandør både av egne produkter, samt et utvalg av andres varemerker innenfor en rekke av de beste veterinære forbruksartikler.

Kjøp av Catrine produkter er et prisbevisst valg
Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe noen av de beste Catrine produktene til katten når det gjelder mest kvalitet for pengene. Kjøp derfor Catrines klumpende kattesand, aktivitetsballer til godbiter, herlige kattesenger og hyggelige kattehuler og gjør et godt kjøp.

Catrine Premium Super Kattesand
Catrine kattesand er en kompakt finkornet og klumpende kattesand. Catrine Super kattesand er et sikkert valg når god pris og god kvalitet skal matche, uten at du trenger å gå på kompromiss med de vesentlige egenskapene som sammen-klumping ved fuktighet, reduksjon av sjenerende lukt og evne til å absorbere kattens avføring. Catrine kattesand er et populært produkt og fås hos Zoopermarked.no i pakninger á 7,5 kilo til en særdeles fordelaktig pris.

Flere kattebakker til flere katter
Har man flere katter, holder det ikke kun med en kattebakke. I noen tilfeller kan to katter godt dele en stor kattebakke, så fremt man sørger for at kattebakken er rikelig fylt opp med kattesand og at man er oppmerksom på at man raskest mulig fjerner deres daglige gjøremål.

Ved bytte fra en annen type kattesand til Catrine Super
Hvis man ønsker å bytte fra en annen type kattesand til Catrine kattesand, kan man starte med å legge et mindre lag med Catrine kattesand oppå den gamle kattesanden. Hele innholdet i bakken kan skiftes ut med Catrine kattesand etter en stund når katten har vennet seg til det nye underlaget i kattebakken.

Vedlikehold av kattebakken
Fyll kattebakken med et tykt lag med kattesand. Med et tykt lag med kattesand som er cirka ti centimeter, er det nok til det daglige vedlikeholdet for å få en innbydende og ren bakke. Fjern ekskrementene og de store urinklumpene daglig med en liten spade og etterfyll med ny kattesand om nødvendig. Utskifting av all kattesanden, samt rengjøring av bakken gjøres etter behov, og gjerne et par ganger om måneden.
Ved bruk av klumpende kattesand tømmes og rengjøres kattebaken ikke så ofte som ved ikke-klumpende kattesand. Det vil være en god idé å bruke hansker under rengjøringen av kattebakken. God håndhygiene er viktig. Skyll aldri kattesanden ned i toalettet, da dette kan lage forstoppelse i avløpet.

Catrine Catmosphere dispenserball
CATRINE Catmosphere aktivitetsleketøy er en aktivitets-ball med et hulrom som kan fylles med godbiter eller tørrfôr. Ballen er et perfekt tidsfordriv til den nysgjerrige og lekesyke katten. I ballen er det en innvendig sylinder som skal skrus ut før man kan fylle den med godbiter. Kattens aktive lek med ballen, belønnes deretter med de godbitene som triller ut gjennom et lite hull i sylinderen.
Sørg for at godbitene ikke er større enn det hullet de skal ut igjennom, slik at katten ikke blir lurt. Kattens jaktinstinkt stimuleres med å leke med Catrine dispenserball. Katten dytter ballen rundt og leker at den jager et bytte. Catrine Catmosphere fås hos Zoopermarked.no i fargen klar/sort og har en diameter på 9,5 centimeter.

Catrine Ringo katteseng Suede
Catrine Ringo katteseng er en populær oval katteseng. Kattesengen er deilig bløt og behagelig. Din katt vil elske den. Catrine katteseng fås i fargen sort og er produsert av det meget rengjøringsvennlige stoffet alcantara som er et utrolig sterkt, bløtt og semsket lignende stoff. Sengen kan vaskes på 40 grader.

Catrine kattehuler i to størrelser
Catrine kattehuler er veldig populære kattehuler produsert av alcantara, som er et meget sterkt og bløtt stoff og semsketlignende stoff, med fyll av skumgummi. Kattehulene inneholder også en deilig bløt og vendbar pute. Hulene kan vaskes i 40 grader. Catrine kattehuler fås i to størrelser:

• Catrine kattehule, 43 x 43 cm, i fargen sort
• Catrine kattehule, 38 x 38 cm, i fargen sort

Katter elsker å gjemme seg i huler
Når en katt går i skjul, kan det være flere grunner. En av grunnene til at den går i skjul kan være at den vil legge seg på lur etter et bytte som spaserer forbi. Det er en helt normal jaktadferd hos tamme katter. Katter elsker også varme og vil gjerne kunne trekke seg tilbake til et lunt og rolig sted, hvor den kan være i fred. Det er ikke alltid at en katt har behov for å følge med.

I motsetning til en soveplass i et åpent rom, kan katten føle seg trygg i sin lune kattehule, hvor den ligger trygt i fred og ro. Det er også enklere for katten å holde varmen i en liten hule enn på en pute med åpen eksponering. Det med å gjemme seg i en hule er også en typisk atferd for kattunger.

Tamme katter har bevart noe av atferden sin fra de var kattunger, hvilket er en egenskap som gjør at vi mennesker enklere kan ha de som kjæledyr. I en lun hule kan katten spare mye varmeenergi og siden den er et aktivt nattdyr, kan den også skåne sine trøtte øyne mot det sterke dagslyset.

Trekket på Catrine kattesenger og kattehuler er av god kvalitet
Catrine kattesenger og Catrine kattehuler er trukket med det meget rengjøringsvennlige og semsket lignende stoffet alcantara. Alcantara er produsert av 68 prosent polyester og 32 prosent polyurethan som er utviklet ved en spesiell prosess som gjør stoffet slitesterkt og vannavisende.

Alcantara ble utviklet på 70-tallet av en japansk vitenskapsmann som arbeidet i den kjemiske virksomheten Toray. I 1972 dannet virksomheten Toray, sammen med det italienske firmaet ENI, en ny bedrift som de valgte å kalle Alcantara, hvor navnet på det fremdragende stoffet av høy kvalitet er oppkalt etter.

Rengjøring av Catrine katteseng og Catrine kattehule
På grunn av alcantaras rengjøringsvennlige kvalitet er det et ofte brukt møbelstoff som også brukes til trekk i flere biltyper. De fleste overfladiske og ferske flekker og skitt er enkle å vaske bort med en fuktig klut eller bare støvsuge rent, hvis det er tørket jord. Ved generende lukt eller større og dypereliggende flekker som er trengt seg ned i skumgummien, kan både kattesenger og kattehuler vaskes i maskin på 40 grader.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Fornøyd bruker
Kan per dagsdato bare anbefale og handle hos Zoomarked.no veldig rask levering.
22.04.2018 - Urs Johann
Hurra for Zoopermarked!
Jeg kjøper mengder av hundefôr til våre 4 x Engelsk settere. Veldig gode priser, superrask levering (levert til døren!) og veldig enkelt med nettløsning. Hurra for Zoopermarked!!
24.04.2018 - Irene Andersen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.