ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Cat’s Best – det første av sitt slag
Cat’s Best er et innovativt kattestrø som kombinerer naturen med teknologi. Det er bygget på ren naturlighet som har ført den inn i neste generasjon kattestrø. Cat’s Best etterlikner naturens geniale egenskaper. Det er et 100% rent og naturlig strø, som har en smart måte å absorbere fukt på. Og det er på det grunnlaget at Cat’s Best er blitt utviklet.
Det plantebaserte kattestrøet er basert på tekniske raffinerte aktive trefibre, som straks absorberer og lukker fukt og lukt dypt inne. Alt dette betyr en naturlig og behagelig renslighet for både kjæledyr og deres eiere. Det skyldes at Cat’s Best kan holde seg i kattebakken i opptil syv uker, før det er tid for full utskifting.

Naturen har utviklet en smart måte å transportere væsker på – fra røttene og opptil bladene. Trær absorberer store mengder med fukt gjennom røttene og transporterer denne fukten helt opp til bladene. Og det er ved å bruke dette naturprinsippet at Cat’s Best har utviklet et innovativt kattestrø som kombinerer natur og høyteknologi.
Aktive trefibre er raffinert og gruppert ved hjelp av en teknisk prosess på en slik måte at de straks absorberer og permanent innkapsler fukt og lukt. Til produksjonen av Cat’s Best blir det brukt de fineste plantefibrene fra ubehandlede tyske grantrær. Disse trærne vokser naturlig frem igjen og blir kun felt for å holde skogen sunn. Nettopp det biologiske materiale i kattestrøet, gjør at det oppløses i vann og dermed ikke skaper problemer i rørsystemet eller renseanlegget, hvis det kommer i toalettet.
Cat’s Best er raffinert gjennom en kompleks teknisk prosess som gjør at de aktive trefibrene er i stand til å absorbere og permanent innkapsle et fuktighetsnivå på opptil syv ganger deres eget volum. Og på den måten, som ikke bare er helt naturlig og trygt, men også fullt ut tilpasset kattens behov. Det betyr at ubehagelige lukter aldri får mulighet for å danne seg. Dette sikrer en naturlig renslighet og får katten til å føle at den er i naturlige skogsomgivelser når naturen kaller. Dette appellerer til kattens instinkt og skaper en behagelig hygiene for både kjæledyr og eiere.

Cat’s Best er banebrytende innenfor deres felt. Det er takket være denne spesielle funksjonalitet, at Cat’s Best bæredyktig understøtter kattens helse, hygiene og følelsesmessige velvære. Og det er det som har gjort Cat’s Best til den beste selgende plantefiberbaserte kattestrøet i Europa.
Som det første kattestrøet av sitt slag har Cat’s Best i mange år spilt en banebrytende rolle.
Kun naturlige gjenbrukbare plantestoffer brukes i Cat’s Best. Disse gjennomgår en moderne og miljøvennlig behandling for å skape kattebakke produkter med unike funksjonelle egenskaper.

Det finnes flere forskjellige måter å avskaffe Cat’s Best på etter brukt og la det returnere tilbake til naturens egen syklus – du bidrar også til å beskytte miljøet. Kattegrus eller -strø er en av de store bidragene til husholdningsavfall hvilket medfører økte omkostninger i forhold til søppelhåndtering. I motsetning til alminnelig kattegrus kan Cat’s Best bringes tilbake til naturens egen syklus. Siden Cat’s Best er rent plantebasert, er det dermed 100% nedbrytbart. Det kan kastes enten sammen med det organiske avfallet eller brukes til kompost. Mindre mengder, som for eksempel de små klumpene i strøet, kan uten videre helles i toalettet, siden strøet løses opp i vann.

Cat’s Best kattestrø er 3 ganger så drøy som alminnelig kattesand, fordi væske blir bundet effektivt i de naturlige plantefibrene. Cat’s Best er meget økonomisk i bruk, siden det kan brukes mer sparsomt enn annen kattesand. Arbeidstiden med rengjøring og påfyll av kattebakken reduseres til et minimum, idet Cat’s kan være lengre i kattebakken, takket være den meget effektive suge- og bindeevnen.

Hold kattebakken ren
Skal katten bruke kattebakken, er det viktig at den opplever den som et rent sted. Bakken skal derfor rengjøres og skiftes med jevne mellomrom og etter behov. Det er viktig å bruke et tykt lag med kattesand for å få den helt korrekte virkningen. Vi anbefaler derfor at man som minimum fyller opp bakken med 5 cm. Det er viktig at man fjerner alle klumpene, hvis man bruker klumpende kattesand, flere ganger om dagen. Ved at man jevnlig fjerner klumpene fra bakken, vil den hele tiden fremstå frisk og ren. Hvis det er nødvendig, fylles kattebakken opp med litt ny kattesand daglig, så det hele tiden er minimum 5 cm. grus i bakken. Det kan være nok å rengjøre bakken i bunnen og fylle opp med helt ny sand 1-2 ganger om måneden, alt etter som hvilken kattesand merke og type man bruker.

Kattebakken er et viktig sted
Kattebakker kommer i mange forskjellige former og farger, med eller uten hus. Men til syvende og sist, er det katten som bestemmer hva den best liker. Den ideelle kattebakken er stor nok til at katten kan bevege ser fritt omkring. For å sikre at kattunger og eldre katter kommer seg inn og ut av bakken, bør ikke kantene være høyere enn 15 cm. En kattebakke bør du plassere på et rolig sted – og så langt fra fôringsområdet som mulig.

Katter er ikke spesielt begeistret for og skulle dele kattebakken med andre katter. Derfor anbefales det å plassere minst 1 bakke per katt. Og fjerne flere. Selv om katten har adgang ut til naturen via en katteluke, er det en god idé å ha en bakke inne i huset også. Så kan katten selv velge – kanskje det blir regnvær eller at naboens hund kommer litt for nære.

Spar penger på Cat’s Best hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no finner du alltid de beste prisene på Cat’s Best. I tillegg til å spare penger, får du som medlem av Club Zoopermarked også opptil 8% i bonus. Videre har vi mengderabatt ordninger på en lang rekke andre produkter. Kjøp flere og spar mer.

Få Cat’s Best fraktet hjem
Husk: Vi leverer kattestrøet direkte hjem til deg, så du selv slipper å bære de tunge posene. Enklere blir det vel neppe!

Spørsmål og råd
Oppstår det behov for veiledning og Cat’s Best kattestrø, er du alltid velkommen til å kontakt kundeservice på kundeservice@zoopermarked.no. Kundeservice svarer på alle henvendelser i løpet av 24 timer på hverdager. Vi undersøker også mer enn gjerne mer spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås
Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.