ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Kort om firmaet CéDé
Helt tilbake i 1954 ble firmaet CéDé grunnlagt i byen Tilburg i Holland. Idéen var å skape fuglefôr i den beste kvaliteten til alle fugletyper og fuglearter. Og det som startet som et lite lokale firma, har nå spredt seg internasjonalt. Det familieeide firmaet har opp gjennom årene utviklet en bred vifte av fuglefôr og nært samarbeid med ernæringseksperter og fugleavlere. Fokus har hele tiden vært på å tilføre fôret de helt riktige mengdene med vitaminer og mineraler, så de forskjellige fugleartene kunne få et så langt og sunt liv som overhodet mulig. Et hypermoderne produksjonsanlegg ble oppført og tatt i bruk i 2000 i byen Evergem i Belgia.
Utveksling av viten og erfaring med fugleelskere har hjulpet CéDé til å bli markedsledende innenfor eggfôr til fugler. Prøv selv og blir overbevist.

Kvalitets fuglefôr fra CéDé
Hovedingrediensene i CéDé fuglefôr består av egg fra kyllinger. Kyllingegg har et høyt innhold av proteiner og aminosyrer. Proteiner opptas lett av fugler og for den saks skyld også av alle levende vesener. Spesielt unge dyr og fugler trenger proteiner i den perioden de vokser seg store og sterke i ben og muskler. Fuglefôr fra CéDé er produsert på en helt spesiell måte. Eggene lages til en lett deig. Deretter bakes og tørkes den og til slutt smuldres massen opp til eggekorn som fuglene så spiser. Disse eggekornene er meget næringsrike og fuglene spiser dem med stor glede.
Produksjonen forgår helautomatisk, så ingen mennesker er i nærheten under prosessen.
Hermed minimeres risikoen for at det kommer bakterier og annet i fuglefôret. Umiddelbart etter denne prosessen blir fôret pakket inn i tette folieposer. Dette sikrer at vitaminer og mineraler bevares i opptil ett år etter produksjonen. Emballasjen på Cédés produkter er meget fargerike og i øyenfallende, og de avbildede fuglene gir deg raskt et overblikk over hvilket fôr du skal bruke til din fugl.

Slik gir du Cédé Lori fuglefôr
Lori fuglefôr er et fullfôr til alle loriarter. Det er lettfordøyelig og inneholder alle de essensielle næringsstoffene som gir fuglene optimale vekst- og ynglebetingelser. Listen over ingredienser er lang, men vi kan blant annet nevne stoffer som soya, ris og sukker i forskjellige former. Du kan fôre din Lori på flere måter. Den beste måten er å blande fôret med vann inntil man oppnår en grøtliknende konsistens. Bland eventuelt litt honning, blomsterpollen, blendet frukt eller søt fruktsaft i grøten.
Til Lori fugleunger kan denne grøten også brukes til å hånd mate dem ved å bruke en sprøyte.
Lorier har en penselformet tunge og overlever ikke bare på frø, siden deres kro og fordøyelse ikke er skapt til det. Eggefôr og fruktsaft skal danne hovedfôret, og enkelte større Lori-arter liker solsikkefrø eller -spirer.

Hva er en Lori
Loriene er små papegøyer. Det finnes 65 forskjellige arter av disse små fargesprakende fuglene. De lever i regnskogen i Ny Guinea, Indonesia og Australia. Den minste Lori er ca. 11 cm og den største kan bli opptil 50 cm i lengden. De kan bli bortimot 30 år i fangenskap. Og de er utrolig fargerike i fjærdrakten.
Lorien er ikke noen ny fugl i fugleholdet. Første gang en levende Lori ble brakt til Europa, var allerede i 1771. 100 år etter kom den til England og kunne dermed ses i London Zoo.
Lorier er generelt veldig støyende. Den råder over et stort spekter av toner – fra veldig høy og skrikende, til dyp growling. Når den er ordentlig glad, kan den være hissig på å nappe og bite. Lorien er en intelligent fugl. Den er meget lærenem, selv om dens temperament kan være en utfordring. Utspekulert som den er, kan den enkelt lure til seg en ekstra godbit.
Å ha Lorier krever en viss arbeidsinnsats av eieren. Det tar sin tid å forberede maten, som skal gis 1-2 ganger om dagen. Og rengjøringen kan også ta litt tid. Loriens avføring er veldig vannete, og de kan enkelt skyte den noen meter bort. Så det er sikkert en god idé å beskytte med plastfolie eller annet rundt volieren.
Til gjengjeld er det noen av mest fargerike og sjarmerende fuglene i regnskogen. De elsker vann, som de bader og leker i. De er morsomme og man kan betrakte dem i timevis. For eksempel kan de ligge på ryggen og sjonglere med en frukt.
Siden Lorier er meget sosiale dyr, skal man helst kjøpe dem parvis. En ensom Lori blir fort trist. Den blir aggressiv og skriker hele dagen.

Generelle opplysninger om fuglefôring
Normalt er fugler lite kresne. Men de er flinke til å finne de fete og velsmakende frøene først. Dermed blir de ofte for mette til også å spise de frøene som har den beste ernæringen i seg. Det er derfor viktig at man kjøper fuglefôr som er produsert på en måte slik at fuglene ikke så lett kan sortere maten. På den måten sikrer man seg at fuglene får i seg alle de næringsstoffene de trenger. Et godt eksempel på dette er CéDé fuglefôr. Her får fuglen alle de vitaminene og mineralene den trenger for å holde seg sunn og frisk.
Fugler i fangenskap lider oftere av feilernæring enn fugler ute i naturen. Det fører til et svekket immunforsvar, som ofte resulterer i en rekke med sykdommer og en alt for tidlig død. I tillegg er det viktig at fugler i fangenskap har greiner eller leketøy som både kan aktivisere dem og holde nebbet vedlike. Et godt nebb gjør spisingen lettere. Og hos Zoopermarked.no finner du et variert utvalg til dette. Det gjelder å gi fuglen de beste forholdene.

Spar penger på CéDé hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no finner du alltid de beste prisene på CéDé. I tillegg til å spare penger, får du som medlem av Club Zoopermarked også opptil 8% i bonus. Videre har vi mengderabatt ordninger på en lang rekke andre produkter. Kjøp flere og spar mere.

Spørsmål og råd
Hvis det oppstår behov for veiledning om CéDé hundefôr, kan du alltid kontakte kundeservice på kundeservice@zoopermarked.no. Kundeservice besvarer alle henvendelser i løpet av 24 timer på hverdager. Vi undersøker også mer enn gjerne mer spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.