ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Cesar – kvalitets våtfôr fra Mars
I 1911 lagde Frank C. Mars den første Mars godbiten på kjøkkenet sitt i Tacoma, Washington og etablerte Mars` første røtter som et konfektselskap. I 1920 årene slo Forrest E. Mars, Sr. seg sammen med sin far i forretningslivet og sammen lanserte de MILKY WAY® baren. I 1932 flyttet Forrest, Sr. til Storbritannia med en drøm om å bygge en forretning basert på målet om «gjensidig fordel» for alle interessenter, det vil si å skape produkter som folk alltid kommer tilbake til. Denne visjonen tjener fortsatt som grunnlag for Mars Inc. den dag i dag. Og det var det som ga idéen til å produsere kjæledyrsartikler og fôr – blant annet det smakfulle våtfôret Cesar. 
Mars har en netto omsetning på over 33 milliarder dollar og seks forretningssegmenter, her kan nevnes navn som Petcare, Chocolate, Wrigley, Food, Drinks og Symbioscience. Ca. 72 000 ansatte på verdensbasis, setter Mars-prinsippene i aksjon hver dag for å gjøre en forskjell for mennesker og jorden via dere prestasjoner.

Cesar er et merke som innebærer gourmet våtfôr til våre kjæledyr. Ønsker du å skjemme bort hunden med umåtelig lekre måltider, så er fôrmerke Cesar akkurat det du skal ha tak i! Cesar finnes i flere smaksvarianter. Du kan alltid være sikker på å finne akkurat det din hund aller best liker hva gjelder smak, lukt og konsistens. Cesar våtfôr er kjent for naturlige og ferske ingredienser. Mars` fokus er å få med alle mineralene og vitaminene som hunden trenger i løpet av dagen. Proteiner, fett og karbohydrater er alle med til å skape den mest varierende og balanserte dietten for dyrene, og det kan du nemlig skape ved å kjøpe Cesar våtfôr.

Hvem er hunden på Cesar våtfôr? Det er en nær venn av produsenten Mars. Hunden heter Westie og brukes ofte som forsidefigur på Mars` produkter. Westies glade og nærmest smilende uttrykke er ikke et salgstriks. Ifølge Mars er det reelt slik hunder ser ut, etter at de har smakt Cesar våtfôr.

Kjøp Cesar Våtfôr hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no finner du et spennende utvalg av Cesar våtfôr som er et særdeles velegnet fullfôr til små hunder. Cesar våtfôr er kjent for å være et lettfordøyelig fôr med kraftig smak, som er produsert av kvalitetsingredienser og inneholder saftige kjøttstykker. Cesar våtfôr inneholder dessuten alle de verdifulle vitaminene og mineralstoffene som hunden trenger for å holde seg sunn. Cesar våtfôr inneholder ingen kunstige farge- eller aromastoffer. Cesar våtfôr er også helt uten sukker. Cesar våtfôr leveres i praktiske porsjonspakker – enklere kan det neppe bli.
Hos Zoopermarked.no har vi alltid et bredt utvalg av Cesar våtfôr, slik at du kan finne det helt riktige våtfôret til din hund. Våre hunder fortjener det beste, og det kan Cesar tilby. Hvis du er i tvil om hva hunden din liker best, og du ikke ønsker å kjøpe en full boks med kun én type våtfôr, så fortvil ikke! Cesar har nemlig menybokser med inntil flere forskjellige smaksvarianter, så du kan prøve de forskjellige smakene på en gang. Prøv for eksempel Cesar Country Selection og Cesar Classic Selelction som fås med bland annet, kalkun, oksekjøtt, lam og fjærkre i en lekker blanding.
På denne måten finner du enkelt ut hva din hund liker aller best.

Prøv Cesar våtfôr til den kresne hunden
Og hverken du eller din beste venn vil angre på det. Noen hunder liker generelt ikke å spise alminnelig tørrfôr. Det kan skyldes at tørrfôret simpelthen mangler smak og fylde.
Undersøkelser har vist at når hunden først har tatt en bit av Cesar våtfôr, vil den uten videre gomle i seg resten. Har du en kresen hund, så prøv Cesar våtfôr.

Praktiske porsjoner
I tillegg til å ha et flott design og være et gjennomgående lekkert produkt, er Cesar våtfôr lett å bruke. Når du kjøper Cesar våtfôr får du porsjonsorienterte måltider som passer for alle hunder, uansett rase, aktivitetsnivå og alder. Det er derfor ingen grunn til å ha en vekt eller liknende i nærheten. Det eneste du skal ta hensyn til er hundens vekt.

Basert på hundens vekt, vet du hvor mange poser hunden krever per dag. Du bare drar av filmen, heller innholdet opp i hundens mat-skål og maten er servert. Hunden vil uten tvil sette pris at den slipper å stå og vente på at maten blir servert. De porsjonsorienterte måltidene fra Cesar inneholder alle mineraler og vitaminer huden trenger for å holde seg sunn og frisk.
Den anbefalte daglige fôringsmengden er:

Hundens vekt    Foliebakker
Opptil 5 kg        2 3/4
6-7 kg              3 1/2
8-10 kg            4 1/2

Fôringsmengden overfor er kun standard mengder og bør tilpasses de individuelle behov, slik at hunden holder vekten. Husk at hunden alltid skal ha friskt vann tilgjengelig. Hunder trenger litt tid for å venne seg til det nye fôret. For å unngå fordøyelsesproblemer skal du langsomt bytte til en ny fôringsvariant og litt av gangen – gjerne over en periode på 7 dager. Fôret kan holde seg i opptil 2 dager i kjøleskapet.

Hva skal hundefôret inneholde?
Grunnleggende trenger hunder den samme ernæringen som oss mennesker. Det vil si en viss prosentandel med proteiner, karbohydrater og fettstoffer.
Proteiner er nødvendig for overlevelser av både mennesker, så vel som dyr. Proteiner bidrar til å bygge opp kroppen og er på den måten fundamentet for liv. Proteiner finnes for eksempel i kjøtt og fisk. Det er proteinenes aminosyrer som hunden skal bruke for å danne akkurat de proteinene som den trenger – og som blant annet også bidrar til å styrke immunforsvaret.

Karbohydrater er en utrolig viktig kilde til å forsyne hunden med energi. Hundefôrets innhold av karbohydrater kan grovt inndeles i stivelse, kostfibre og forskjellige typer sukker. Hundens muskler bruker primært karbohydrater som energikilde og den rette balansen av karbohydrater er derfor essensiell for hundens helse.
Hunden trenger ca. 22 aminosyrer, hvor den selv kan produsere 12 av disse. Dette betyr at de resterende skal inntas via dens daglige hundefôr. Det er derfor viktig å skaffe seg et fôr som inneholder tilstrekkelig med aminosyrer, slik at hunden får alle proteinbehovene dekket.

For at hunden kan fungere optimalt, er det viktig at den får tilstrekkelig med energi og derfor også fettstoffer. Fettstoffer er et livsviktig næringsstoff for hunden og dekkes via hundefôret. Det finnes flere former for fettstoffer og disse inndeles grovt i animalske og vegetabilske fettstoffer. Når vi snakker om fettsyrer, kan disse inndeles i mettede fettsyrer, enkelumettede, flerumettede og transfett. Når ekspertene snakker om sunne fettstoffer, mener de ofte soya, jordnøtter og omega- 3 og -6 fettsyrer. Uten fettsyrer kan ikke hundens celler fornye seg og hormonene, hjernen og nervebanene kommer i ubalanse. Som et ekstra pluss er de riktige fettstoffene også med til å forsyne hunden med en blank pels, fyldig og glatt pels og sterke negler.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering !
Rask levering !
18.04.2018 - Hilde Paulsen
Bra service
Bra service, rask levering!
21.04.2018 - Martin

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.