ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

BUNNSTRØ CHIPSI HAMPSTRØ
30 L
STØVER MINIMALT
CHIPSI HAMPSTRØ
(4002973233573)  
 
NOK 109,00
BUNNSTRØ MED EPLEDUFT CHIPSI SPON BUNNSTRØ
15 L
BINDER LUKT / KAN FORDØYES
CHIPSI SPON BUNNSTRØ
(4002973000632)  
 
NOK 22,00

Chipsi er 100% naturlig
Chipsi spon og bunnstrø er utelukkende laget av tre- og plantefibre – uten det minste spor av kjemiske tilsetningsstoffer. Som vi kjenner naturen, har den sine egne beste løsninger. Tre er spesielt effektive til å absorbere fuktighet og lukt. Halm egner seg til å lage en bløt seng, og dyr elsker å bygge dere egne reder. Høy består av slått gress og grønne planter og inneholder alle de viktige vitaminene, som er spesielt viktig for kaniner og liknende.
Chipsis produkter til kjæledyr består av tre, cellulose, høy, halm, mais eller hamp. Alle årene i bransjen for plantebasert bunnstrø til dyr har gjort at Chipsi har funnet den beste måten å behandle disse plantene på, så man sikrer den høyeste standarden med hensyn til renslighet og hygiene. Samtidig som din lille venn kan bedrive tiden med alt det hjertet begjærer, eller trekke seg unne for hvile og rekreasjon.

Chipsi får kjæledyret til å føle seg vel
Chipis bunnstrø er et organisk produkt som ikke inneholder noen former for additiver. Det er laget av 100% tre og plantefibre, og er helt nedbrytbart i naturen. Chipsi bunnstrø egner seg spesielt til følsomme små kjæledyr. Det er ekstremt absorberende, binner lukten og er helt støvfri. Som en ekstra bonus er Chipsi bunnstrø meget økonomisk i bruk.

Chipsi Clean for dyr med allergi
Chipsi Clean er rent, rent og atter rent. Det er et hampstrø til små kjæledyr og med dette produkter trenger du ikke bekymre deg for renslighet i fremtiden. Chipsi Clean sørger for å holde bunnen i buret tørt, og sikrer at kjæledyret hjem forblir rent og stort sett støvfritt. De super rene hampstråene er en garanti for at selv de minste dyrene, med tendenser til allergi vil føle seg vel. Med Chipsi Clean gjør du samtidig noe for miljøet, siden hampen er dyrket på en spesielt økologisk måte, samtidig som den er 100% nedbrytbar og kan brukes som kompost. Chipsi Clean har dessuten en kraftig sugeevne, binder lukten og inneholder ingen kjemiske tilsetningsstoffer.

Chipsi spon med en frisk duft av epler
Chipsi Green Apple lukter godt. Det er produsert av bløte trespon og en sugefnugg fiberblanding som er særdeles effektiv. Det holdet buret rent og tørt, samtidig som det effektivt absorberer fuktighet og ubehagelig lukt. Chipsi Green Apple gir en herlig duft av friske epler, uten å være tilsatt noen former for kjemikalier. Derfor er disse spon også meget egnet til innendørs hold av gnagere.

Chipsi Tierwohl Classic spon til gnagere og hester
Dette er et gjennomprøvd produkt, som er laget av bløte trespon i den aller beste kvalitet. Det er et basisstrø som er egner seg både til gnagerbur og til hestebokser. I produksjonen er det brukt furu og gran. Væsker og lukt absorberes og nøytraliserer vesentlig raskere og bedre enn med tradisjonelt avfallsmaterialer som for eksempel halm. Chipsi Tierwohl Classic har produktegenskaper som virkelig imponerer. Det en bløt og skånsom for leddene. Dessuten er den støvfri, hvilket er til gavn for både dyr og mennesker. Spon er ekstra absorberende, lette å håndtere, samt økonomiske i bruk.

Sørg alltid for god hygiene
For å gi kjæledyret de mest optimale betingelsene er en av forutsetningene en god hygiene. Dels føler kjæledyret seg mer vel, og dels minimerer du sjansen for bakterier og sykdommer. Samtidig unngår du lukt, hvis kjæledyrene holdes innendørs. Sørg for å skifte bunnstrø jevnlig og etter behov. Ha alltid tørt og friskt fôr, samt rent drikkevann tilgjengelig for gnageren.

Hva er en gnager?
Mer enn 50% av kjente pattedyr er gnagere, og de finnes over det det meste av planeten. De mest kjente medlemmene er rotter, mus, hamster, ekorn, marsvin, chinchilla, degu, samt jordekorn. Felles for alle gnagere er at de har lange fortenner, formet som en meisel. De har kun emalje på forsiden, så når tennene brukes, blir de slitt skjeve og på den måten helt skarpe. Tennene vokser kontinuerlig hos gnagere.
Det er derfor viktig at de får mulighet til å bruke og slipe tennene. Det gjøres ved et fiberholdig fôr.
De ulike gnagerblandingene som kan kjøpes inneholder fiber- og kalkholdige grønne piller, men også fetende og karbohydrat holdige emner. Og da gnageren har en søt tann, vil den spise seg mett av godsakene først. Derfor liker mange gnagere av tannproblemer – spesielt kaniner, marsvin og chinchillaer.

Gnagere som kjæledyr
De fleste gnagere som holdes i fangenskap, er flokkdyr. Derfor trives de best når det er minst to dyr sammen – gjerne en av hvert kjønn. Velger du å bare holde ett dyr, stiller det litt større krav til deg med hensyn til den daglige kontakten og omsorgen for kjæledyret. Og gjør man det fra starten av gnagerens liv, kan man oppnå meget tamme og tillitsfulle dyr. Men det krever litt jobb. Gnagere er fra naturen byttedyr, så dere atferd er tilpasset et liv på vakt. Barn vil ofte ha gavn av å tilbringe tid sammen med kjæledyr. Men husk på – det ansvaret for dyrenes ve og vel ligger alltid hos de voksne.
Gnagere i fangenskap tilbringer det meste av livet i bur. Og det stiller krav til både innredning og hygiene av buret. Det skal være god plass til passende aktiviteter og mosjon. Løpegård eller en tur med sele eller fri lek på gulvet vil de fleste gnagere sette stor pris på. Bevegelse er viktig for en gnager. Gnagere egner seg ikke til å løpe rundt uten tilsyn, for de lever fullt ut sitt navn – nemlig, at de gnager – ja, den gnager på alt.

Er kaninen er gnager?
Det skulle man umiddelbart fristes til å tro.. men, kaniner er ikke en gnager. Den tilhører gruppen Lagomorpha, som haren også hører under. Kaniner har dog mange felles trekke med gnagerne, derfor omtales de sammen med dem.

Skal gnagere være ute eller inne?
Gnagere kan saktens oppholde seg utendørs, men om vinteren skal de være inne å stå i skur, som er godt og frostfritt. Kaniner kan derimot godt oppholde seg utendørs hele årer. Men, det er enten – eller. Velger man å la den være utendørs, kan man bare ta den innendørs i høyst 10 minutter ad gangen, siden den ellers vil begynne å svette på grunn av den tette underullen og når den kommer ut igjen, kan den bli syk.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen
Utmerket og rask service
Utmerket og rask service. Super rask levering. Katten min og meg er glade! Anbefales på det sterkeste!
22.04.2018 - Lina

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.