ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Økonomis våtfôr til katter
Hos Zoopermarked.no fører vi et bredt utvalg av velsmakende Classic Cat våtfôr. Classic Cat våtfôr er spesielt tilpasset de ernæringsmessige behovene hos katter. Classic Cat våtfôr er kjent for å være laget av de fineste råvarene i en spesielt skånsom produksjonsprosess, som betyr at verdifulle proteiner, essensielle vitaminer, mineraler, samt sporstoffer beholdes. Classic Cat er ikke tilsatt fargestoffer eller konserveringsmidler. Classic Cat våtfôr er velsmakende og lettfordøyelig.
Classic Cat er utviklet på bakgrunn av vitenskapelige undersøkelser, hvor det er spesielt lagt fokus på å avstemme fôret etter voksne katter og deres ernæringsmessige behov.
Kjøp Classic Cat hos Zoopermarked.no – et godt våtfôr til en god pris.

Classic Cat våtfôr i herlig saus
Zoopermarked har flere forskjellige smaksvarianter av Classic Cat. Felles for dem alle er at kjøttet er i en velsmakende saus, som katten vil elske. De forskjellige variantene gjør at du kan skifte mellom de ulike smakene. På den måten finner du også ut hvilken av dem som er din katts favoritt. Katter elsker avveksling og katter vil helt sikkert like alle sammen.
Classic Cat med laks og ørret er en lekkerbisk med alt det gode fra havet. Fylt med vitaminer, mineraler og proteiner som er til gavn til de forskjellige organene og sikrer en god fordøyelse. Inneholder dessuten omega 3 & 6 fettsyrer, som bidrar til å holde huden sunn og pelsen blank.
Classic Cat med oksekjøtt og lever er en annen herlig munnfull. Masse proteiner i en herlig saus.
Classic Cat med fjærkre og vilt er en tredje variant av Zoopermarkeds sortiment. Smaken av vilt appellerer til kattens instinkter. Katter er jo fra naturens side, rovdyr.
Classic Cat med kalkun og and byr på det beste man kan få av fjærkre.
Classic Cat med fjærkre og oksekjøtt blander den gode smaken fra begge.

Classic Cat bør gis etter følgende tabell:

Kattens vekt   Fôrmengde
3 kg                 190 gram
4 kg                 250 gram
5 kg                 310 gram

Classic Cat bør oppbevares og gis ved stuetemperatur, siden det gir den beste smaken og fordøyelsen.

Litt om merket Classic Cat
BTG Classic står som en overordnet produsent av fôr, godbiter, kosttilskudd og strø. De dekker til både hunder, katter, fugler, fisk og gnagere. Undergruppene her består dermed av Classic Dog, Classic Cat, Classic Bird, Classic Fish og Classic Friend. Sistnevnte er gnagere. For alle gruppene betyr det at det er laget av de fineste råvarene i en spesiell skånsom produksjonsprosess som betyr at verdifulle proteiner, essensielle vitaminer, mineraler, samt sporstoffer beholdes. Classic produktene er ikke tilsatt hverken fargestoff eller konserveringsmidler.

Kattemat som våtfôr
Classic Cat blir solgt i bokser. Våtfôr har, som navnet antyder, et større innhold av væske. Det er spesielt en fordel hvis katter sliter med urinveis- eller nyrelidelser. Det bidrar til det blir lettere å skylle ut urinsteiner, samtidig som risikoen for urinsteindannelse reduseres. I tillegg forebygger våtfôr dehydrering ved nyreproblemer.
Våtfôr kan også ha visse ulemper. Når våtfôret først har blitt åpnet, er det viktig at man holder det lufttett og oppbevarer det kjølig, så fôret ikke blir fordervet. Noen katter er heller ikke så begeistret for kald mat, og dessuten er det ikke så mye smak i maten når den er kald, så du kan eventuelt varme det et par sekunder i mikroovn, før du serverer det. Hvis katten ikke spiser opp maten, bør du kaste fôret etter fire timer. Noen velger også helt bort våtfôr, fordi de synes at katten blir så klissete. Dog skal man huske på at katter er meget renslige og vil vaske seg selv grundig etter måltidet.
Du kan også velge å blande tørrfôr og våtfôr. Herved får katten det beste fra begge verdener. Samtidig som det bidrar til at katten får i seg litt ekstra væske sammen med måltidet. Det er også viktig at du holder et øye med fôrmengden, så du ikke risikerer å overfôre katten.

Katten spisevaner
Akkurat som de store kattene som kjenner fra naturen, herunder tigre og løver, så er katter fra naturens side en kjøtteter. Katter er designet til instinktivt å oppsøke den maten som kroppen deres mener at de trenger. Mange av de næringsstoffene som katter trenger finnes kun i kjøttbaserte matvarer, hvilket betyr at katter ikke bør være vegetarianere. I tillegg trenger katten en del vann på daglig basis, og det er derfor en god idé å supplere kattens tørkost med våtfôr.

Ha alltid friskt vann tilgjengelig
Selv om Pussi våtfôr inneholder en del væske, sørg likevel for at katten har adgang til rent og friskt drikkevann og rengjør vannskålen jevnlig, så vannet hele tiden er rent. Hvis katten er både en inne- og utekatt, så sørg for at den har tilgang til vann både ute og inne og plasser vannet på steder hvor katten lett finner det når den blir tørst. Og helst i skyggen. Noen katter foretrekker å drikke rennende vann, så du kan med fordel kjøpe en fontene til katten, så den kan få dekket sitt naturlige behov for å drikke.

Forteller katten deg noe?
Katter har deres helt egen språk, som de bruker jevnlig til å kommunisere med. Katter kommuniserer ikke bare med andre dyr, men snakker også til mennesker for å fortelle dem hva de vil. Kanskje du har lagt merke til at kattens språk kan variere og lyden skifter både tone, lengde, styrke og klang. Grunnen til at de skifter, er ganske enkelt fordi katten vil noe helt bestemt. Katter har både uttrykk de bruker når de er glade og nyter å bli kjælt med, men har også uttrykk de bruker når de gjerne vil kjæles med. Katter kan uttrykke den samme lyden som et spedbarn og dermed treffe de helt riktige kanalene, hvor mennesker blir påvirket og gjerne vil gjerne hjelpe de små søte pusekattene.
Hvis katten mjauer og går foran deg, kan det være dens måte å få deg til at du skal følge den. Det kan være hvis katten vil ut, inn i et annet rom, leke eller noen helt annet.
Katter jamrer seg gjerne for å lokke deg til å gi den ekstra mat, selv om katten kanskje ikke er sulten, men bare har lyst på noen godbiter. Det kan du som oftest se på kattens plassering. For eksempel hvis katten sitter ved fôrskålen eller der hvor du oppbevarer fôret eller kattens godbiter. Det kan være vanskelig å motstå de store vakre øynene på en katt og den søte og meget insisterende mjauingen, så du kan alltid gi katten litt ekstra Classic Cat for å tilfredsstille dens behov.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski
Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.