ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Produktet utviklet av dyrepsykologer
I 1979 grunnla Dr. Roger Mugford The Company Of Animals, hvor han solgte sine oppfinnelser. Selskapet ligger på et 40 hektar stort areal i Surrey, England. Området er også hjemstedet for The Training And Behaviour Center, som også ble grunnlagt i 1979 av Roger Mugford, som i dag er en verdenskjent dyre psykolog. Treningssenteret betraktes som et av de beste i England, og har spesialisert seg innenfor alle nivåer av hundetrening, samt tilbyr atferds-konsultasjoner på veterinærbasis, samt løsninger på juridiske spørsmål om kjæledyr.
På grunn av dette kan The Company Of Animals dra fordel av sin store viten på området og være i stand til å undersøke og utvikle nye produkter som kan hjelpe til med å løse dyrerelaterte oppførsler og treningsprogrammer. I tillegg er det en perfekt bare for å teste nye produkter og prinsipper for dyreutdannelse.
Hovedformålet med virksomheten har alltid vært å utvikle produkter som hjelper kjæledyr og deres eiere å få et rikere liv og forbedre dyrenes atferd. Det første og mest kjente produkt, som Mugford utviklet var HALTI – den første treningssele av sin art. den er siden blitt en favoritt verden over.
The Company Of Animals markedsfører og selger produktene sine i mer enn 30 land.

The Company Of Animals berømte treningssenter
Det har lenge vært klart at The Company Of Animals treningssenter er Storbritannias førende. Senteret hjelper tusenvis av eiere og dere kjæledyr hvert år med alt, helt fra valpetrening til alvorlige atferdsproblemer.
Hovedansvarlig for hundetreningen er Lucy, som mange i England kjenner fra mange show. Lucys personlige hundetreningslidenskap er healing ved hjelp av musikk og hun har også en stor interesse for hundesport. Før hun kom til The Company Of Animals treningssenter hadde hun en suksessfull forretning i Lincolshire med hundetrening og utstillinger.
Etter at Mugford kontaktet henne, bestemte hun seg for å dra til Surrey for å lede treningssenteret for hunder. Her tar hun seg av forskjellige kurs med hundetrening, samt enkelttrening, workshops, musikkhealing, agility, samt de populære kursene i valpetrening og lydighet.
Størstedelen av klientene hos The Company Of Animals er hunder, men det gis også råd og veiledning til andre dyregrupper, som katter, kaniner og papegøyer. Senteret har alltid hatt en Åpent Hus politikk overfor alle som er interessert i dyrenes velferd og trening. Stedet besøkes blant annet av profesjonelle dyrleger, regningspersonale, studenter, dyrehandlere og skolebarn.

Pet Corrector fanger hundens oppmerksomhet
Hva er en Pet Correktor? Det er en sprayboks som sender ut ulike lyder – fra lavfrekvent rumling til høyfrekvent visling. Det gjør at man kan avbryte en hunds uønskede atferd. Den overordnede effekten er å få hundens oppmerksomhet. Hunder har mange forskjellige reaksjoner i forhold til deres følsomme hørsel og øvrig tilstand. Instinktmessig reagerer hunder på alle lyder som minner dem om fare. For eksempel slangens visling, er hissig svane eller en farlig innsekt.
Pet Corrector avbryter hundens uønskede oppførsel. Den brukes i tilfeller hvor hunden enten bjeffer, hopper opp, stjeler mat, jakter eller ikke adlyder eierens ønsker. Sammen med belønning i form av godbiter er Pet Corrector et viktig verktøy.
Pet Corrector brukes ikke bare til hunder. På gården hos The Company Of Animals hadde man en hest som yndet å jage og bite får. En annen hest elsket å tygge på rekkverker. Begge disse uvanene kan avbrytes med en Pet Corrector, selv på avstand.
Også katter kan korrigeres med Pet Corrector. Den er effektiv fil å avbryte jakten på fugler, samt bruke møblene som kloretre. I tillegg til Pet Corrector har The Company Of Animals også annet nyttig treningstilbehør.
Sørg alltid for at treningen blir en lek og ikke en straff. Ha korte leksjoner og avslutt alltid med en godbit og ros.
Det følger med en treningsbok, så du kan finne hjelp til å bruke sprayen korrekt og herved oppnå ønsket effekt.
Pet Corrector er brukt og anbefalt av hundetrenere og atferds psykologer over hele verden.

Hvordan brukes Pet Corrector?
Test dyrets følsomhet og bruk sprayen på mer enn 1 meters avstand.
Hold sprayen borte fra dyrets ansikt.
Bare bruk Pet Corrector til å stoppe en større uønsket atferd. Husk, at det ikke er en erstatning for at du er en dårlig hundetrener.
Timing er en viktig faktor. Bare bruk Pet Corrector i det samme øyeblikket som feilen oppstår. Giv straks en belønning, når atferden av avbrutt.
Lag bare små korte trykk på sprayboksen. Lange trykk vil resultere i at gassen fortere går ut.
Rett på bare én atferd av gangen – for eksempel å hoppe opp. Når dette er tilstrekkelig innøvd, kan du fortsette med den neste atferden du ønsker å korrigere.

Hvordan skal Pet Corrector IKKE skal brukes?
Du skal ikke bruke Pet Corrector før du har lest bruksanvisningen.
Pet Corrector skal ikke brukes av barn.
Bruk aldri sprayen mot ditt eller dyrets ansikt.
Ikke fortsett å bruke Pet Corrector hvis hunden får en fryktsom reaksjon – den skal først komme seg over det. Det er ikke meningen å provosere frem en aggressiv reaksjon hos dyret.
Ikke bruk Pet Corrector til valper, med mindre det er anbefalt av en spesialist i dyreatferd. Den beste måten å lære opp valper på, er positiv trening – motivasjon og IKKE straff.
Ikke bruk Pet Corrector til hunder som er ivrige, er skremte eller sensitive overfor støy.

Andre produkter fra The Company Of Animals
Firmaet har et bredt utvalg av produkter til kjæledyret. Her kan nevnes tilbehør til bilen, tilbehør til katter, tannpleieprodukter, fôrdispensere, helse- og hygiene produkter, munnkurv, pelspleie, leketøy, treningsprodukter, tyggebein, godbiter og HALTI trenings seler og- liner.

Spar penger på produkter fra The Company Of Animals hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no finner du alltid de bete prisene på The Company Of Animals produkter. I tillegg til å spare penger, får du som medlem av Club Petworld også opptil 8% i bonus. Pluss at vi har mengderabatt ordninger på en lang rekke andre produkter. Kjøpe flere og spar mere.

Få Pet Corrector sendt hjem
Husk: Vi leverer din Pet Corrector direkte til din bolig. Bli hjemme i sofaen og vent på at varene kommer.
Enklere blir det vel neppe.

Spørsmål og råd
Skulle et oppstå behov for veiledning om Pet Corrector, kan du alltid kontakt kundeservice på:
kundeservice@zoopermarked.no. Kundeservice svarer på alle henvendelser I løpet av 24 timer på hverdager.
Vi undersøker også veldig gjerne mer spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen
Utmerket og rask service
Utmerket og rask service. Super rask levering. Katten min og meg er glade! Anbefales på det sterkeste!
22.04.2018 - Lina

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.