ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Over 150 års erfaring
Firmaet som har stått bak CritterTrail har vært på banen i mer enn 150 år. Denne lange perioden på over to århundrer har gitt stor erfaring til dem som produserer CritterTrail. Det har resultert i en rekke kvalitetsprodukter med fargerike sammensetninger til kjæledyr. Å lage produkter i så mange år skyldes utelukkende deres store interesse for kjæledyr, samt ønske om å levere markedets beste produkter innenfor bur og tilbehør. De utallige mulighetene som finnes for å koble sammen produktene, gjør at man selv kan bestemme nøyaktig hvordan kjæledyrets bolig skal settes sammen.

Hos CritterTrail vet man at forbrukerne setter høye krav til både produsent og produkt. CritterTrail står dermed bak et sertifikat som kun kan opprettholdes hvis man kontinuerlig lever opp til bestemte industrielle standarder. Alle råvarer velges nøye, akkurat som produksjonen fortløpende overvåkes. Selv rengjøringen av produktene før de leveres på markedet, er en viktig faktor for firmaet bak CritterTrail.

For å sikre de alle beste produktene har veterinærer vært involvert i utviklingen av sine produkter. Dette sikrer av produktene oppfyller gnagerens behov, uansett om det dreier seg om plass, aktivitetsmuligheter, stimulering eller trygghet. Kjæledyrenes velferd ligger CritterTrail spesielt nært, og de vet at hvis man har et kjæledyr så har man også en glad eier. Denne sammensetningen gir både kjæledyr og eier mange timer med lek og hygge. Kvalitetstid med kvalitetsprodukter.

CritterTrail er en del av det store konsernet Kaytee. Historien startet allerede i 1866, hvor Nicolas Knauf startet sin egen korn- og fôrvirksomhet i Wisconsin. Herfra sendte han hvert år over 500 jernbanelass med hvete til melmøllebyen Milwaukee. I 1920 årene begynte man også å produsere fôr til ville fugler og mindre dyr. Og denne delen av selskapet ble snart den største. På slutten av 1990-tallet inngikk man avtaler med andre firmaer og satset i større grad på tilbehør til kjæler.

Kaytees utgangspunkt er troen på det utrolige forholdet mellom mennesker og kjæledyr. Deres høyeste prioritet er å levere fôr, levesteder og tilbehør som tilgodeser kjæledyrenes helse, sikkerhet og komfort. De ønsket å levere en samlet løsning av produkter som forbrukerne kan stole på. Det er en tradisjon som er solid forankret i fortiden og danner visjoner for fremtiden.
Ved å gjøre det riktige for dyrene, hjelper de også menneskene som verdsetter dyrene. Og en av de riktige tingene er de fargerike burene fra CritterTrail, hvor det er plass til lek, aktivisering og utfoldelser. Et produkt av høy kvalitet som er pålitelig.

Den mest alminnelige betydningen av critter er «et levende vesen», enten det er vilt eller hjemlig; det kan også bety ”et barn”, når det brukes som et uttrykke for sympatisk utfoldelse, eller det kan bety «en uheldig person». Direkte oversatt betyr det et kreatur. Men i gammeldags tale betegner critter et stort husdyr. Mer spesifikt en ku, en hest eller et muldyr. Trail betyr sti. Og hvis man setter sammen de ordene, får man begrepet: Et dyr på en sti. Og det forklarer egentlig veldig bra hva Critter Trail står for.

Fargerikt aktivitetsbur til gnageren
Hvem sier at et gnagerbur skal se kjedelig ut. Den tanken har man også hatt hos Kaytee, som produserer CritterTrail burene. Gnagerburene fra CritterTrail er meget fargerike å se på. Om gnagerne synes det samme er uvisst. Men, fra et menneskelig synspunkt er det en fryd for øyet med alle fargene.
Lek og kreativitet er kodeordet når du skaffer deg et bur og tilbehør fra CritterTrail.

CritterTrail er mye mer enn et bur
Når du kjøper et bur fra CritterTrail følger det med forskjellig tilbehør. Dette kan du sette sammen på mange forskjellige måter, slik at du kan forme gnagerens hjem akkurat som du selv har lyst til. Det er kun fantasien som setter grenser. Med alle de forskjellige fargesprakende elementene kan du bygge din CritterTrail og skape noe helt unikt. Det er dusinvis av forskjellige måter det kan settes sammen på. Og du kan kjøpe flere bur og rør, så det blir en hel labyrint. Det gir gnageren mulighet for masse mosjon. For selv om gnager er små i størrelsen har de jo også behov for å bevege seg og få tilstrekkelige med mosjon. Og det kan de i alle høyeste grad få med CritterTrail.
Gnageren trenger ikke alltid å oppholde seg inne i buret. CritterTrail har baller og rør i forskjellige utforminger. Rørene kan monteres og kobles til forskjellige bur og danne et helt tunnelsystem. Ballene kan brukes både inne i buret og utenfor. Du kan bruke ballene som løpeballer, slik at gnageren kan løpe fritt rundt på gulvet uten å bli borte. Med alle de forskjellige rørene og ringene kan du til og med lage en form for agility-bane - til stor glede for både deg og gnageren din.

CritterTrail gir sunne gnagere
Med alle mulighetene du har med CritterTrail, får gnageren rikelig med muligheter for å holde seg i form og forbli sunn og sprek i lang tid. Jo, flere ting du kobler på CritterTrail utstyret, desto større plass får den til å boltre seg på. Ute i naturen gnager gnagerne ujevne ganger under bakken. Dette prøver CritterTrail å etterlikne, slik at gnagerne får tilfredsstilt sitt naturlige instinkt. Som en praktisk detalj kan nevnes at rørene innvendig er utstyrt med små riller som gjør det enkelt for gnageren å gå opp selv på de alle bratteste stedene.

Enkel rengjøring av CritterTrail
Etter hvert som CritterTrail buret og rørene blir brukt, vil det selvfølgelig danne seg skitt. Alle seksjonene kan demonteres og gjør det veldig enkelt å rengjøre enkelte deler, eller hele utstyret. Du trenger heller ikke å være nervøs for at gnageren kryper ut av buret, når det er demontert. Det følger med propper til å sette i utgangshullet.
CritterTrail har tenkt på alt for deg. God fornøyelse til deg og gnageren din.
Og husk at gnageren alltid har tilgang til friskt og rent drikkevann.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Utmerket og rask service
Utmerket og rask service. Super rask levering. Katten min og meg er glade! Anbefales på det sterkeste!
22.04.2018 - Lina
Hurra for Zoopermarked!
Jeg kjøper mengder av hundefôr til våre 4 x Engelsk settere. Veldig gode priser, superrask levering (levert til døren!) og veldig enkelt med nettløsning. Hurra for Zoopermarked!!
24.04.2018 - Irene Andersen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.