ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Curli hundeseler er påvist kvalitet du kan stole på
Mark og Roland møtte hverandre i 1993. Det var deres felles interesse for fjellklatring og snowboard som førte de sammen. Og det var disse felles interessene og lidenskap som ga dem inspirasjon til Curlis filosofi – å skape produkter som kan inspirere hund og eier til å tilbringe mer tid sammen ute i naturen.
Mark er ansvarlig for designet av produktene og Roland tar seg av det strategiske og prosessorienterte rundt dem. Som utgangspunkt hadde ingen av dem erfaring på dette spesielle området – og likevel. På grunn av deres erfaring fra fjellklatring var de fullstendig klar over at man skal kunne stole blindt på utstyret sitt. Det er denne tilliten som Curlis produktene kan innfri hos kjøperen. Her har sikkerhet første prioritet og produksjonen skjer utelukkende med fokus på dyrets interesse.

Funksjonalitet er kodeordet for Curli
Oppgavene som Curli skal utføre, er en avgjørende faktor for folkene bak hundeselen. Det dreier seg først om fremst om å utdype tilliten og forholdet mellom menneske og kjæledyr. Alle produktene har denne hensikten i tankene, da det er viktig for treningen av utendørs aktiviteter. Materiell og struktur i Curlis produkter er alltid skreddersydd til dyret. Dermed tar de også dyrets velvære i betrakting. Et funksjonelt produkt er alltid en glede å bruke – både for kjæledyret og eieren.

Mer for pengene
Alle Curlis produkter gir kunden en ekstra verdi. For det første er den veldig enkel å bruke og foretrekkes av mange hunder. Undersøkelser har nemlig vist at veldig mange hunder ikke bryr seg spesielt mye om å få en sele tredd ned over hodet. Derfor har Curli utviklet en modell hvor hunden bare stikker forbenene gjennom selen og som deretter festes rundt magen. Og dette kan mange av våre kunder også bekrefte ved egen erfaring. For det andre er materialene valgt i henhold til strenge kriterier. Kun det beste er godt nok.
I tillegg har Curli også utviklet en serie hundeseler, med Dogfinder ID. Det betyr at du som hundeeier kan gå inn og Dogfinders hjemmeside og gratis registrere din sele. Hvis hunden en dag skulle løpe av bort, kan vedkommende som finner hunden, finne selen på hjemmesiden og dermed finne frem til deg som eier. Disse ekstra funksjonene, er det som skiller Curli fra sine konkurrenter.

Bli sett med Curli lykter
Et annet eksempel på Curlis allsidighet er Luumi LED lys. Det er lykter med små og kraftige lys som sikrer at både du og hunden synes godt på gåturene i de mørke timene. Lyktene er med blått lys og kan både blinke og lyse konstant. De er utrolige lette, siden de bare veier 10 gram. Lyktene tåler regn, snø og sludd. Med fleksible silikonstropper kan du enkelt feste LED-lyktene på alle seler, halsbånd, liner, væsker, barnevogner, sykler eller annet. Enkel montering med stropper som følger med. Stroppene kommer i forskjellige lengder.

Design er mer enn et flott utseende
Designet på Curli er mer enn det umiddelbart ser ut som. Det er også måten det brukes på. Og Curli krever mye av produktene sine. Forholdet mellom eier og kjæledyr, og deres evne til å nyte livet sammen med holdbare produkter, er kjernen i Curlis design. Produktets design skal gi en person forsikringen om at den er til gavn for kjæledyret.
Å være schweisisk betyr at de har et godt øye for detaljer. Det kommer ikke bare an på den store overordnede ideen, men i høy grad om små detaljer. Først når produktet oppfyller kravene deres om kvalitet, funksjonalitet, design og tillit, blir det sendt ut på markedet.

Hvorfor skal jeg velge Curli?
Kjæledyrets velvære og trygghet kommer i første rekke for det schweisiske firmaer Curli. Samspillet mellom eier og hund er nøkkelen til produktene deres. Det er produkter som er skapt med ettertanke. Det benyttes utelukkende gode og holdbare materialer. Curlis produkter fås i mange forskjellige størrelser, farger og mønstre, så det er helt sikkert noe som vil falle i smak.
Hos Zoopermarked forhandler vi kun kvalitetsprodukter. Og vi bruker mye tid på å velge ut de varene vi kan stå inne for. Når det gjelder Curli var vi ikke i det minste i tvil. Det merker vi også på tilbakemeldingene fra våre kunder. De gir uttrykk for stor tilfredshet med produktet. Meget forståelig – Curli er en god brand med sterke verdier og visjoner for produktene sine.
Et komplett kvalitetsprodukt med spesiell god holdbarhet som er laget i et lekkert og bæredyktig design. Dessuten ligger de i en prisklasse som er overkommelig for de aller fleste.
Selene er veldig enkle å få på hunden. På YouTube ligger det flere forskjellige videoer som du kan se på – for eksempel denne: https://www.youtube.com/watch?v=RqGHWXKL2ms

Stort utvalg av Curli hundeseler
Når du velge en hundesele er det viktig at du finner en som både du og hunden er komfortable og førnøyd med. Her kan du trygt velge en hundesele fra Curli. De finnes i mange forskjellige størrelser og farger. Alle Curlis hundeseler er justerbare og kan tilpasses alle hundekropper. Noen av Curlis seler er dessuten utstyrt med små reflekser slik at du og hunden enklere synes i mørket.
Hos Zoopermarked fører vi en mengde forskjellige hundeseler fra Curli. På hjemmesiden vår kan du lese om alle spesifikasjonene på de enkelte selene.

Å velge den riktige størrelsen på hundeselen
På Zoopermarked finner du alle målene og størrelsene på Curli hundeseler. For sikkerhets skyld anbefaler vi at du tar mål av hunden før du bestiller. Du måler hunden rundt brystet rett ved forbenene og deretter kan du lese på vår hjemmeside hvilken størrelse du skal bestille. Skulle hunden vokse litt, kan Curlis hundeseler heldigvis innstilles til din hunds kropp.

Har du spørsmål om Curli?
Hos Zoopermarked.no sitter vi alltid klare for å besvare spørsmålene dine. Du kan enten ringe til oss eller sende en mail til kundeservice@zoopemarked.no. Vi vil alltid svare innen 24 timer, til enten e-post eller telefon.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås
Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.