ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Danish Design – den perfekte sengen for ditt kjæledyr
Danish Design er produsenter av senger både til hunder og katter, som fullt ut lever opp til standarden når det kommer til design, holdbarhet og komfort. Alle Danish Design sengene er laget av et komfortabelt og i et særdeles slitesterkt materiale som tåler at din hund eller katt kan strekke seg og ligge behagelig i sengen sin.
Danish Design finnes i mange forskjellige farger, størrelser og design. Det er senger til både små hunder, som dachs og bomullshunder, så vel som til de litt større hundene, slik som labradorer eller schæferhunder.

Hvorfor er det viktig at ditt kjæledyr har en fast soveplass
Det er i dag generelt stor interesse i å sikre kjæledyret sitt de aller beste forholdene, slik at kjæledyret har den optimale trivsel – også når det gjelder avslapping. Mange kjæledyreiere vil gjerne innrede et spesielt sted til hunden eller katten for at kjæledyret på den måten inngår som en del av familien.
Med en Danish Design seng kan du bidra til å tilfredsstille både hunden og kattens behov for et fristed, samt et område hvor det hersker ren avslapping. I tillegg er sengen også et sted du kan sende hunden til, hvis den ikke skal gå i veien for eksempel ved besøk av gjester eller liknende. Kjæledyret har akkurat som oss, behov for et sted, hvor den har mulighet for å slappe av og lade opp batteriene igjen.

Danish Design kan vaskes i maskin og er lette å rengjøre
Danish Design senger er alle laget i et materiale som gjør det enklere å rengjøre. Du kan enten velge å vaske sengen med en fuktig klut eller vaske hele sengen i vaskemaskinen. Det finnes også Danish Design senger med et avtakbart trekk som også kan vaskes i vaskemaskinen, og som tåler å vaskes på 40 grader. Det er som sagt også en mulighet å vaske hele sengen i vaskemaskinen, hvis den ikke er for stor i størrelsen eller fyller for mye.
Hvis sengen er laget i materialet canvas, anbefaler vi at du vasker sengen på 40 grader ullvask og ikke alminnelig vask. Det anbefales også at du unngår skyllemiddel ved vask, siden dette kan ødelegge impregneringen. Danish Design beholder både form og farge etter vask. Noen Danish Design modeller er i tillegg utstyrt med en vendbar pute. Man kan på den måten snu puten for å oppnå et ensfarget utseende for hele sengen. Det er tenkt på det meste når det kommer til design, funksjonalitet og komfort, når det gjelder Danish Design – den kvalitetsbevisste sengen til kjæledyret.

Danish Design tilbyr en seng som fungerer som kjæledyrets oase
Det kan være en god idé å investere i en seng til kjæledyret ditt. Akkurat som mennesker vil ens kjæledyr forbinde sengen med avslapping og ro. I tillegg er det kjæledyrets helt spesielle oase, som den kan ha helt for seg selv. Danish Design er kjent for å ha en utrolig lang levetid på produktene, nettopp fordi de leverer varer av topp kvalitet. Derfor er det et overveldende antall kunder som blir mer enn bare fornøyd med deres Danish Design seng – selv etter et tiår.

Danish Design byr på et moderne design
Danish Design gjør mye ut av at deres senger skal kunne inngå i den moderne innredningen i hjemmet. Det finnes derfor et hav av farger, mønstre og design å velge mellom. Det et også tenkt nøye gjennom, at det ikke bare er utseende som spiller en rolle for en Danish Design seng.
Det er også tatt stort hensyn til kjæledyrets komfort. I en Danish Design seng, er det en fasongsydd inngang som gjør det enkelt for kjæledyret ditt å gå inn og ut av sengen. I tillegg er det også en deilig bløt skummasse i både ryggen og rundt kantene på alle Danish Design senger, som både fungerer som støtte og komfort for ditt kjæledyr. De høye kantene som omgir puten, sikrer at kjæledyret kan føle seg trygg og få lov til å kose seg. Hunden eller katten vil føle seg skjermet fra forstyrrelser, og samtidig være en del av alt som forgår i hjemmet.
Vi gjør oppmerksom på at selve madrassen som tilhører sengen, er laget i et spesielt bløtt materiale. Dette materiale vil tilpasse seg kjæledyrets vante sove- og slapp av stillinger når den ligger i sengen. Puten i midten av sengen er snubar og laget i et brannhemmende skummateriale.

Hos Zoopermarked.no prismatcher vi produktene dine
Zoopermarked.no streber etter å ha de beste prisene innenfor fôr, utstyr og tilbehør til kjæledyr. Dette betyr at hvis du finner, mot forventning, tilbehør til hunder eller katter billigere hos en av våre konkurrenter i Norge, matcher vi naturligvis prisen, én til én.

Hos Zoopermarked.no oppnår du bonus for kjøpene dine
Hos Zoopermarked vil vi gjerne belønne våre trofaste kunder. Dette gjør vi blant annet ved at man som medlem sparer opp 4 prosent bonus på kjøpene sine. Bonusen oppnår man uansett hvilke varer man har kjøpt og uansett til hvilken pris. Jo, mer man kjøper for, desto mer får man i bonus. Handler man for eksempel for mer enn 10 000 kroner i løpet av et kalenderår, oppgraderes man automatisk til GULL-medlem, hvilket betyr at man får 8 prosent bonus på alle kjøp. I tillegg har Zoopermarked.no også en rekke andre fordeler i forbindelse med større innkjøp, slik som stempelkort, hvor det utløses gratis fôr på en lang rekke av våre produkter.

Levering fra Zoopermarked
Når man bestiller det ønskede produktet hos Zoopermarked.no, leveres varene helt frem til døren, innenfor 1 – 3 hverdager. Hvis man ikke skulle være hjemme på leveringstidspunktet, kan man velge å få varene satt på et sikkert sted på sin adresse – en garasje eller liknende. Zoopermarked.no sørger for at kundene raskest mulig mottar varene sine.

Spørsmål og rådgivning
Skulle det oppstå behov for veiledning om Danish Design, eller generelt om tilbehør til kjæledyr, kan man alltid kontakte vår kundeservice på kundeservice@zoopermarked.no.
Kundeservice svarer på alle henvendelser innenfor 24 timer på hverdager.
Vi undersøker også veldig gjerne mer spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Fornøyd bruker
Kan per dagsdato bare anbefale og handle hos Zoomarked.no veldig rask levering.
22.04.2018 - Urs Johann
kjapp levering ☺️
kjapp levering ☺️ Har handlet her flere ganger
23.04.2018 - Kristin Mong

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.