ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Vitaminer og mineraler fra Diafarm
Er du i tvil om hvorvidt kjæledyret ditt får de nødvendige mineralene og vitaminene gjennom kosten? Så fortvil ikke. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av vitaminer og mineraler til kjæledyr som motvirker røyting og flass, fremmer sterke knokler, ledd og tenner, sikrer et sunt tarmsystem, samt gir en vakker og blank pels. Kjæledyret ditt har trenger vitaminer og mineraler for å holde seg sunn og frisk.

Hva er vitaminer og hvordan virker de?
Vitaminer hjelper kjæledyrets kropp til å vokse og reparere seg selv. Dog er det viktig at man tilfører vitaminer i riktige mengder. Hvis du gir det kjæledyret for mye av enkelte vitaminer, vil det skade helsen mer enn det er til gavn. Vitaminer hjelper kroppen med å omsette andre næringsstoffer. Uten vitaminer vil ikke kroppen vokse eller regenerere seg selv.
Det finnes 2 forskjellige typer vitamintyper: De vannoppløselige C-vitaminene og B-kompleks, samt de fettoppløselige A-, D-, og K-vitaminene.
De vannoppløselige vitaminene bidrar kjæledyrets kropp med oppbyggingen av knokler, tenner og bindevev. De er vannoppløselige og blir derfor hele tiden skylt ut av kroppen. Derfor skal man også sørge for at man hele tiden fyller på. C-vitaminer produserer naturlig i kroppen, mens B-vitaminer bør komme fra fôret eller i form av tilskudd.
C-vitamintilskudd bør unngås, med mindre de blir ordinært av dyrlegen. For mye C-vitaminer kan gi alvorlige problemer med helsen.
De fettoppløselige vitaminene finnes i animalsk fett. De tas opp i tarmene og blir lagret til senere bruk. En opphoping av for mange av disse vitaminene kan medføre fysiske skavanker – blant annet i skjelettet. Så heller ikke her er det klokt å gi kjæledyret tilskudd av disse, med mindre dyrlegen anbefaler dem til en spesifikk lidelse.

Hvilke fordeler har de ulike vitaminene?
A-vitaminer er en viktig antioksidant, spesielt for kroppens forsvar mot virus, samtidig som de er gode for synet, huden, slimhinner og immunsystemet.
B-kompleks er en betegnelse for mange forskjellige B-vitaminer. Alle er nødvendige for å styrke hud, hår, negler, nervesystemet, blodsukkerbalansen og immunsystemet.
C-vitaminer er en kilde til antioksidanter og bidrar til å beskytte kroppen mot virus og bakterier.
D-vitaminer øker opptaket av Kalsium fra tarmsystemet og er meget viktig for dannelsen av knokler og nervevev, samt tennenes omsetning av Kalsium og fosfat.
E-vitaminer er en antioksidant som beskytter kroppens celler mot nedbryting.
Hjelper også kroppen med å danne røde blodlegemer.
K-vitamin er nødvendig for blodets størkningsprosess, samt dannelsen av viktige proteiner.

Hva er mineraler og hvordan virker de?
Ofte blander man sammen begreper som vitaminer og mineraler, selv om det er vidt forskjellige ting. Mineraler er stoffer som hjelper vitaminene til å fungere. Samtidig som de også er en form for byggesteiner for kroppens utvikling av knokler og tenner. De kan også ha andre funksjoner. For eksempel er jern med til å styrke blodets hemoglobin eller til å regulere nervesystemet eller kroppens væske- og saltbalanse.
De 10 viktigste mineralene for å holde kroppen i funksjon og velsmurt er følgende:
Kalsium (kalk) – nødvendig for dannelsen av knokler og tenner
Jod – støtter skjoldbruskkjertelen. Mangel på Jod påvirker evnen til forplantning
Jern – forebygger blodmangel og forbereder appetitten
Fosfor – bidrar til sunne ledd og knokler sammen med Kalsium
Kalium – sikrer korrekt produksjon av enzymer. Virker positive på muskelfunksjonene
Kobber – hindrer blodmangel og har en god effekt på knokler og hjerte
Krom – bidrar til å holde blodsukkeret nede
Selen – styrker immunforsvaret og har en antioksidant virkning
Zink – utgjør er vesentlig del av stoffskifte og har dessuten en sårhelende virkning
Natrium – deltar i tilføringen av næringsstoffer til cellene, samt fjerne avfallsstoffer


Kjøp Diafarm vitaminer og mineraler hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked finner du en lang rekke med forskjellige vitamin- og mineraltilskudd. De fås både som tabletter og som pulver. Vi fører tilskuddene i flere artsspesifikke typer, slik som til hund, katt, gnager og fugl. De fås både som rent vitamintilskudd eller som kombinert mineral- og vitamintilskudd.

Hold pelsen blank og vakker med Diafarm melkegjærtabletter
Til hunder har vi naturgjærtabletter som er beriket med de viktigste B-vitaminene. De brukes mot røyting, samt gir en vakker og blank pels.
Til katter har vi milde melkegjærtabletter. Et velsmakende kosttilskudd til katter. Høy biologisk verdi, rik på B-vitaminer, spormineraler og proteiner. Gir en vakker og blank pels.

Sunn munn med Diafarm Petclean tannpasta
Riktig og regelmessig munn- og tannpleie er ytterst viktig. Pet Clean tannpasta til hunder og katter med leversmak er spesielt utviklet til kjæledyr, og hjelper med å fjerne plakk og forhindrer oppbyggingen av tannstein. Pet Clean tannpasta smaker lever og det skal ikke «skylles» etter bruk. Unngå å bruke alminnelig «mennesketannpasta», da det kan irritere hunden eller kattens mage.

Pass godt på potene
Diafarm potevoks beskytter hundens tråputer mot vann, salt og snø.
Potevoksen danner en barriere mot salt, grus og andre skarpe gjenstander som kan gi rifter. Bløtgjør og pleier samtidig tråputene.

Hold skadedyr borte med Diafarm XSA-Vital pleiemiddel
Vitaliserende kosttilskudd til hunder og katter. Produktet kan også brukes til å holde flått og andre parasitter borte. Inneholder naturlige jordsilikater og hvitløk.

Bestill online å få varene levert direkte på døren
Når du kjøper Nature Diet produkter online hos oss, leverer vi varene i løpet av ganske få dager.

Hos Zoopermarked oppnår du bonus på kjøpene dine
Zoopermarked vil gjerne belønne våre faste kunder. Dette gjør vi blant annet ved at man som medlem sparer opp 4 prosent bonus på kjøpene sine. Bonusen oppnår man uansett hvile varer man har kjøpt og uansett til hvilken pris de er kjøpt for. Jo mer man kjøper for, jo mer får man i rabatt. Handler man for eksempel for mere enn 10 000 kroner i et kalenderår, oppgraderes man automatisk til GULL-medlem, hvilket betyr at man får 8 prosent bonus på alle kjøp. I tillegg har Zoopermarked også en rekke andre fordeler i forbindelse med større kjøp, slik som miksrabatt, mengderabatt, stor- eller megarabatt eller stempelkort, hvor det utløses gratis fôr på en lang rekke av våre produkter.

Spørsmål og rådgivning
Oppstår det behov for veiledning om Nature Diet produktene, kan du alltid kontakt kundeservice på kundeservice@zoopermarked.no. Kundeservice besvarer alle henvendelser innenfor 24 timer på hverdager. Vi undersøker også veldig gjerne mere spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

kjapp levering ☺️
kjapp levering ☺️ Har handlet her flere ganger
23.04.2018 - Kristin Mong
Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.