ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Kattesnacks laget av de beste råvarer
Dreamies blir laget av den verdenskjente matprodusenten Mars. Deres grunnleggende mål og overbevisning er å skape glede mellom eier og kjæledyr. Dreamies er av høy kvalitet og et nærende produkt. De blir utviklet i samarbeid med Waltham Petcare Center, som er førende innenfor dyreernæring og -velvære. Produktene er under kontinuerlig utvikling for å forbedre det ernærings- og smaksmessige innholdet.

Kattegodbiter i flere smaksvarianter
Dreamies er sprø kattesnacks med et lekkert og kremaktig fyll. Den praktiske posen som kan lukkes, holder kattesnacksen fersk, slik at du kan skjemme bort katten om og om igjen – hver dag!
Trenger katten din noe ordentlig lekkert? Så kan du jo tilby den en Dreamies kattegodbit.
Dreamies kan med fordel benyttes som godbiter under trening eller som en ekstra snack mellom måltidene.
Men husk: De må aldri erstatte det daglige fôret.
Dreamies kattegodbiter fås i flere forskjellige velsmakende varianter.

Zoopermarked har et stort utvalg av lekre kattegodbiter
Hos Zoopermarked.no har vi, i tillegg til Dreamies, alltid et stort utvalg av bløte kattegodbiter, natursnacks og tannrensende kattegodbiter. Vi har mange lekre kattegodbiter som er velsmakende, sprø, fettfattige og tannrensende. Hos Zoopermarked.no finner du derfor alltid kattegodbiter som faller i smak hos katten. Du kan blant annet benytte kattegodbiter som belønning, enten når du trener med den eller bare som ekstra hygge.

Kattetrening med Dreamies godbiter
Det kan faktisk godt la seg gjøre å trene katten sin. Katten har ellers et rykte for å være vanskelig å trene, da den kun lager kunster hvis den vet at den får noe i gjengjeld. Gi og ta prinsippet. Det er derfor spesielt viktig at katten alltid har en positiv opplevelse under treningen. Har katten en yndlingsgodbit, som du vet at den gjøre alt for? Så velg denne typen godbiter til treningen.
Dreamies er kjent for å være elsket av alle katter.
Husk, at du aldri må straffe katten, hvis den gjør noe du ikke ønsker. Det er viktig at den alltid får en positiv opplevelse av treningen. Gjør katten noe du ikke ønsker, skal du bare ignorere det. Belønn kun for den atferden som du ønsker fra den.
Allerede fra når du henter den nye kattungen er det viktig at du starter sosialiseringen. For å få en så harmonisk og glad katt som mulig, er det viktig at den helt fra starten av får positive opplevelser med fremmede mennesker – spesielt dyrlegen. For å gjøre opplevelsene så positive som mulig, kan du med fordel benytte Dreamies kattegodbiter når katten introduseres for nye mennesker. Gi kattens yndlingsgodbiter til familie og venner når de kommer på besøk. Be dem så om å gi godbitene til katten, slik at katten får et positivt inntrykk av de besøkende. Når du besøker dyrlegen, så ta med deg kattens absolutt beste yndlingsgodbit. Gi de til dyrlegen og personalet på klinikken og be dem gi de til katten. Herved opplever katten noe positivt ved besøket. Du kan med fordel ta med deg katten på et hyggebesøk til dyrlegen som en øvelse, uten at katten skal undersøkes. Ved å gjøre denne øvelsen med katten, kan du hjelpe katten til å forbinde dyrlegen med noe godt. Kattegodbiter kan også med fordel benyttes når du daglig sjekker kattens tenner, ører og øyne.
Gjør denne daglige rutinen til kattens favoritt tidspunkt og skjem den bort med kattens favorittgodbiter.

Sørg for å gi katten daglige utfordringer
Sover katten mye i løpet av dagen og virker det som om den kanskje kjeder seg litt? Katter sover som regel opp til 18 timer i døgnet, så det er ikke unormalt hvis katten sover mye. Men, hvis du synes det virker som den kjeder seg litt i løpet av dagen, kan du med fordel aktivisere den ved hjelp av kattens yndlingsgodbiter og leketøy, som for eksempel en fôrball. Duften av kattens favorittgodbiter vil nesten garantert fange kattens interesse og den vil raskt finne ut hvordan fôrballen virker. Denne kattegodbiten kan fylles i forskjellige fôrballer, som vi fører hos Zoopermarked, eller du kan kaste kattegodbitene til katten. Katten vil ganske sikkert bli glad for denne formen for lek. Fôret kan også legges rundt i boligen – på den måten får du katten til å bevege seg litt rundt i løpet av dagen.

Skjem bort katten med Dreamies kattesnacks
En kattegodbit behøver ikke alltid å være usunn. Kattegodbitene fra Dreamies er blant annet ett av de mest solgte produktene hos Zoopermarked og er kjent for å være ytterst velsmakende, samt at de inneholder vegetabilsk protein, korn, olje, animalske biprodukter, samt mineralstoffer. Katter trenger primært proteiner i deres daglige energitilførsel, da kattens muskelmasse derved vedlikeholdes og utvikles.

Fordelaktige priser
Kattegodbiter er en vare som man som katteeier kommer til å bruke mange av. Det er vi hos Zoopermarked klar over, og vi tilbyr derfor også særdeles konkurransedyktige priser på kattegodbiter, slik at du alltid har råd til å kjøpe masse godbiter til å skjemme bort katten med.

Mengderabatt på Dreamies kattegodbiter
Hos Zoopermarked.no kan du oppnå fordelaktige mengderabatter. Jo, flere du kjøper, desto billigere blir de.

Pass på at du ikke gir for mange godbiter
Akkurat som fôr skal du passe på at du ikke gir katten for mange godbiter. For mange kattegodbiter daglig kan føre til overvekt hos katten.
Og det er særdeles viktig at kattegodbiter ikke erstatter det daglige fôret.

Rask levering
Hos Zoopermarked.no leverer vi dine kattegodbiter innen ganske få hverdager.

Prismatch
Når du kjøper kattegodbiter hos Zoopermarked.no, kan du være sikker på at du får den beste prisen. Vi har nemlig prismatch, så hvis du finner dine kattesnacks billigere et annet sted, i en norsk butikk eller webshop, er det bare å henvende seg til oss og vi vil matche prisen. Henvend deg til kundeservice og hør nærmere, hvis du ønsker å benytte denne servicen, eller brenner inne med andre spørsmål.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold
Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.