ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Historien om EHEIM
Allerede i 2004 ble Eheim, MP og Jäger, de tre største europeiske merkene i Aquatics, fusjonert i Eheim Aquatics Group. Hver av dem var førende innenfor sitt område og kvalitetsbevisste.
Siden 2012 har alle produkter og tjenester vært forvaltet under merket Eheim.
Eheim, som ble grunnlagt i 1949 av ingeniøren Günther Eheim, begynte med å fremstille teknisk leketøy. På 1960-tallet oppfant Eheim verdens første akvarium sugefilter og gav dermed akvariefisken et bedre akvarium som ble beskyttet mot urenheter og dermed også mot skader på pumpen i akvariet. Det var her Eheim fikk deres helt store gjennombrudd på verdensplan.

Filtermaterialer til innvendige akvariepumper fra EHEIM
På denne siden finner du et utvalg av filtermaterialer velegnet til de ulike innvendige akvariepumpene fra Eheim. Selv de beste innvendige akvariepumpene er ineffektive med mindre de er fylt med filtermaterialer. Eheim filtermaterialer er kjent for god kvalitet. Filtermaterialene er fremstilt av de beste råmaterialene og inneholder ingen forurensende stoffer. Med filtermaterialer fra Eheim får du krystallklart og sunt akvarievann, samt lange intervaller mellom rengjøring. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av filtermaterialer fra Eheim som filtrerer vannet både biologisk og mekanisk.

Hvilke filtermaterialer brukes til en innvendig pumpe?
Vi forhandler filtersvamper og annet filtermateriale til innvendige akvariepumper fra Eheim. Skulle du ha en spesiell pumpe, kan du til og med få filtermaterialer som du selv kan klippe til i akkurat den størrelsen du skal bruke. Dette er spesielt økonomisk hvis du har flere akvarier. Når du skal rense akvariepumpen, er det viktig at du bare skyller filtermaterialet eller svampen i kaldt vann. Du må absolutt ikke bruke noen former for såpe i noe av det du setter opp i ditt akvarium. Dette er meget skadelig for fisken og er derfor særdeles viktig at man overholder dette.

Filtermaterialer til utvendige akvariepumper fra Eheim
På denne siden finner du et utvalg at filtermaterialer, velegnet til de forskjellige utvendige akvariepumpene fra Eheim. Eheim er kjent for overlegen filterteknologi til alle akvarier. Med filtermaterialer fra Eheim får du krystallklart akvarievann i topp kvalitet. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av filtermaterialer fra Eheim som filtrerer vannet både biologisk og mekanisk.

Kjøp filtermaterialer fra Eheim hos Zoopermarked.no
Vi har markedets mest suverene priser. Og husk: Når du bestiller filtermaterialer online, leverer vi det helt frem til døren.

Filtermaterialer til alle formål
Ved biologisk filtrering forstås filtrering basert på en naturlig nedbrytning av skadestoffer ved hjelp av aerobe bakterier som effektivt omdanner proteiner og nedbrytningsprodukter. Til dette formålet har vi flere typer substrat fra Eheim. Med hensyn til mekanisk filtrering kan man, for å fjerne flytende partikler, sette et mekanisk virkende materiale inn i filteret. Dette fremmer turbulensen av vannet i filterskålen, slik at partiklene synker ned og fester seg. Vi har for eksempel et utvalg av formskårne filtermatter laget i et spesielt strukturert materiale som på mekanisk vis holder både store og små partikkelrester fast.
I tillegg har vi også et utvalg av aktivt kull som kan benyttes for å bryte ned rester av diverse medikamenter eller fjerne brunfarging av vannet. Aktivt kull brukes dog bare i noen få dager for å fjerne skadestoffene, siden man kan risikere at skadestoffene kan slippes ut i vannet igjen ved lengre tids bruk. Dette er bare noen få eksempler på noen av de filtermaterialene du finner hos Zoopermarked.no. Du kan lese mye mer om de forskjellige filtermaterialene på denne siden.

Hva skal en pumpe inneholde?
Det er viktig å skaffe seg en pumpe med et innebygd filter. Filteret er det som er med til at tilføre oksygen til akvariet, samt opprettholde den riktige bakteriebalansen i vannet. Forskjellen på filtrene er enten at de er utvendige eller innvendige.
Er man eier av et akvarium som er større en 80 liter, anbefales det et utvendig filter. Det samme gjelder akvarister med mange akvarier.
Har man derimot et akvarium som er mindre enn 80 liter, er det bedre med et innvendig filter.

Alt i tilbehør til EHEIM innvendige akvariepumper
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg i tilbehør til utvendige EHEIM akvariepumper. Vi har blant annet sugekopper som passer til de ulike innvendige filtrene fra EHEIM, samt rotorer til de ulike EHEIM modellene.

Alt i tilbehør til EHEIM utvendige akvariepumper
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av tilbehør til utvendige EHEIM akvariepumper. Vi har for eksempel rotorer, kraner og diffusere til de forskjellige EHEIM modellene, samt akvarieslanger i ulike lengder, overflaterensere og utstrømmingsrør.

Tips til oppstart av et akvarium
Før man tar et nytt akvarium i bruk, er det en god ide med en grundig rengjøring først. Det vil si at man skal vaske rutene både innvendig og utvendig. Det er viktig at man får gjort akvariet helt rent, siden det er med til å forhindre at det det sitter igjen rester av kjemikalier fra akvarieprodusenten. Rengjøringen kan foretas med helt alminnelig vann fra vannkranen og vaskes for hånd. Det er også viktig at man sjekker at akvariet står helt i vater før man fyller i vann. Hvis akvariet ikke står solid på et plant sted, vil det eventuelt kunne lekke en del vann. For å helgardere seg kan man kjøpe et akvarieunderlag, slik at man på den måten kan være helt sikker på at det ikke lekker vann på overflater eller gulv. Når akvariet står helt rett kan man installere akvariepumpen. Er du i det minste i tvil om et eller annet, benytt den vedlagte manualen som tilhører produktet.
Har du valgt å kjøpe en utvendig pumpe, er det utrolig enkelt å skjule pumpens innsugingsrør. Dette kan enkelt dekkes til med en dekorasjon eller en akvarieplante. Den resterende delen av pumpen ligger utenfor akvariet og den kan enkelt skjules i akvarieskapet. Her er den også beskyttet.
Når man pånytt skal fylle opp akvariet med vann, er det helt fint å benytte alminnelig kalt vann fra springen. Det er god ide før påfylling å ha gjort alt klart i akvariet, unntatt planter og fisk.
Bunnlaget og alle de innkjøpte dekorasjonene, kan med fordel plasseres i forkant oppe i akvariet. Når du heller vann i akvariet så start langsomt, slik at du unngår at alt bunnmaterialet virvler opp og skitner til glasset. Når du er ferdig med fylle vann i akvariet kan du slå på varmeelementet, og deretter stille inn den ønskede temperaturen. Som noe av det siste skal akvariepumpen naturligvis også slås på.
Som det aller siste settes plantene på der hvor du synes de skal være og fiskene kan puttes i.

Riktig god fornøyelse.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Enkelt å navigere med brukervennlig…
Enkelt å navigere med brukervennlig netthandelsløsning. Rask levering. God pris.
23.04.2018 - Atefeh Sori
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.