ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Eukanuba
Eukanuba produserer fôr som er sammensatt for å imøtekomme behovene hos overvektige og/eller steriliserte hunder, hunder som lider av svake ledd, hunder med fornøyelsesproblemer eller hunder med hudproblemer – kort sagt, velger du et fôr fra Eukanuba, finner du alltid et fôr som er tilpasset akkurat din hund og det stadiet i livet de befinner seg. Det er derfor viktig at du velger det riktige fôret allerede i valpens første leveår, da det er her kroppen gjennomgår den største utviklingen. Du bør være oppmerksom på at din hund får dekket sitt ernæringsmessige behov allerede fra starten av. Samtidig bør du være oppmerksom på at valper fra små raser forbrenner flere kalorier og trenger derfor mer energi enn valper fra de store rasene. Derfor finner du hos Zoopermarked.no også spesifikt rasefôr fra Eukanuba.

Eukanuba valpefôr
Valper vokser mest i de første måneder av deres liv. Og derfor har de også et økt behov for ekstra energi. Faktisk kan deres energibehov være opp til 3 ganger større enn for fullt utvokste hunder. Men ikke alle hundevalper er like. Valper fra små raser kan være ferdig utvokst etter kun 10 måneder, mens valper fra store raser bruker nesten 2 år på å bli fullt utviklet. Valper fra store raser legger på seg forholdsvis mye på kort tid. De har derfor bruk for en annen sammensetting av fôr for å få den riktige mengde proteiner, energi og kalk. Eukanuba har flere forskjellige produkter som er nøye avstemt etter din valps rase, størrelse og utvikling. Alle produktene har et høyt innhold av DHA og rottrevler som støtter hjernens utvikling og fremmer en god fordøyelse. Hovedparten av ingrediensene av valpemat fra Eukanuba består av kylling og en enkelt variant med lam og ris. Av variantene på tørrfôr til valper fra Eukanuba, kan vi nevne:

Puppy Small Breed
Puppy Medium Breed
Puppy Large Breed
Puppy All Breeds – med lam og ris

Eukanuba voksenfôr til hunder
Brukes til din hund når den er fullt utvokst. Ernæringsbehovene er veldig forskjellige her, også for voksne hunder. Små hunderaser lever i gjennomsnitt lengre enn større raser. Hos Zoopermarked.no fører vi hundemat til voksne små hunder.Dette fôret har et større innhold av proteiner og gavner samtidig i lengden, på grunn av antioksidantene i fôret.Mellomstore hunder har et mere gjennomsnittlig behov og her er fôret ideelt sammensatt av proteiner, fett og kullhydrater, for det mest optimale stoffskiftet. Store raser kan veie mer enn et menneske, hvilket betyr en større belastning på leddene. Derfor kan du hos Zoopermarked.no kjøpe hundemat til store hunderaser som tilgodeser deres spesielle behov. Tørrfôrvariantene til hunder fra Eukanuba, er følgende:

Adult Small Breed
Adult Medium Breed
Adult Large Breed
Adult Small & Medium Breed – med lam og ris
Adult Large Breed – med lam og ris
Adult Large Breed Light
Adult Small & Medium Breed Light

Eukanuba rasespesifikt fôr til hunder
Brukes til å få frem det beste hos din hund, basert på mange års forskning innenfor ernæring. Hos Zoopermarked.no fører vi en lang rekke av rasespesifikke hundefôr fra Eukanuba.

Schæfer og til Belgiske hyrdehunder
Rottweiler og til Dogue de Bordeaux, Cane Corso, Dogo Argentino og Rhodesian Ridgeback
Golden Retriever og til Flatcoated Retriever, Italiensk Spinone, Irish Water Spaniel og Portugisisk vannhund
Boxer og til Engelsk Setter, Gordon Setter, Dobermann og Irsk Setter
Labrador Retriever og til Curlycoated Retriever og Chesapeake Bay Retriever
Cocker Spaniel og til Engelsk Springer Spaniel og Amerikansk Cocker Spaniel
West Highland White Terrier og til Cairn Terrier og Skotsk Terrier
Jack Russell Terrier og til Parson Russell-, Fox- & Border Terrier
Gravhund og til Welsh Corgi
Cavalier King Charles Spaniel og til Yorkshire Terrier, Mini- og Toypudler

Eukanuba Daily Care – hundemat til hunder med spesielle behov
Brukes til daglig fôring beregnet til å hjelpe mot de mest alminnelige lidelser hos hunder.
Alle produktene er uten kunstige fargestoffer, kunstige smaksstoffer og konserveringsmidler.

Daily Care Sensitive Skin er til hunder som har problemer med pels og hud
Daily Care Joint Care er til hunder som har problemer med ledd og brusk
Daily Care Overweight & Sterilised er til hunder som har problemer med vekten, som f.eks. ved sterilisering
Daily Care Sensitive Digestion er til hunder som har problemer med fordøyelsen
Daily Care Senior er beregnet til eldre hunder

Eukanuba hundefôr til aktive hunder
Working & Endurance er spesielt beregnet til arbeidende hunder, som har bruk for ekstra energi og næringsstoffer.
Eukanuba Jogging & Agility er til hunder som er med eieren på regelmessige jogging -, gå- eller sykkelturer og derfor trenger ekstra brennstoff til musklene enn hunder med alminnelig aktivitet.

Eukanuba kattungefôr
Eukanuba Kitten med kylling/lever er den ideelle kosten for å gi din kattunge den best mulige starten. Det gir katten en sunn vekst, understøtter immunforsvaret og gir en sunn fordøyelse.
Inneholder fibre, som fremmer opptakeligheten. Gir dessuten en sunn pels og støtter oppbyggingen av sterke knokler.

Voksenfôr til katter
Eukanuba Cat Adult Chicken & Lever smaker ikke kun fantastisk. Det inneholder helt nøyaktig de næringsstoffene som en voksen katt trenger. Senker pH-verdien i urinen og minsker derved risikoen for urinstein. De sprø fôrballene, inneholder også spesielle stoffer som forhindrer dannelsen av tannstein. Omega 3 og 6 fettsyrer, hjelper dessuten din katt med å få sunne ledd og en skinnende pels.

Kun de beste ingrediensene
Hos Eukanuba har de denne filosofien, at hunder er kjøttetere og skal derfor fôres deretter. Derfor brukes det i Eukanubas hundefôr, som primær proteinkilde, kun kvalitets animalske proteiner fra blant annet kylling og lam og ikke grønnsaker.
Eukanuba hundefôr inneholder ikke kunstige smaksstoffer, konserveringsmidler, fargestoffer eller tilsettingsstoffer. Du er derfor sikret at du alltid får et hundefôr, hvor alle ingrediensene tjener et formål.

Vital Health-Formula
Kun sunne ingredienser av høy kvalitet blir brukt i Eukanubas hundefôr. Disse er valgt ut fra de ernæringsmessige fordelene de gir din hund. Eukanubas Vital Healt-formula har derfor den korrekte blandingen av ingredienser, spesielt tilpasset hundens rase, livsstadium og livsstil.

Kjøp Eukanuba enkelt og billig hos Zoopermarked.no
Vi har løpende gode tilbud på alle Eukanubas produkter. Og vi leverer direkte på døren, når du bestiller på nettet. Slutt med å bære tunge fôrposer hjem.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås
Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.