ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Over 60 år med banebrytende forskning
Iams Company ble grunnlagt i 1946 av Paul F. Iams. På 1940 tallet var det helt alminnelig å fôre dyrene med hjemmelaget mat.
Det var ingen som la spesiell vekt på husdyrenes spesifikke behov, som for eksempel kjøttetende dyr, noen særlig betydning.
Det var grunnen til at Paul F. Iams bestemte seg for å lage et bedre fôr, og det ble grunnlaget for Iams Company.
Iams 999 ble grunnlaget for det som vi i dag kjenner som Eukanuba Veterinary Diets. En serie fôr som normalt kun forhandles hos dyrleger, men nå også hos Zoopermarked.no. De første produktene kom allerede i 1950. Siden da har man bestrebet seg på å videreutvikle produktet, slik at man fikk det ultimate fôret til både hunder og katter.
I dag forsker man videre i Iams tekniske senter i Lewisburg, Ohio. Her jobber det en stor skare med dyrleger, kjemikere, produksjonsutviklere og teknikere på hele tiden å utvikle nye produkter, samt å videreutvikle nye produkter innenfor hundemat og kattefôr.

Hjelper mot sykdommer
Eukanuba Veterinary Diets hjelper til med å motvirke en lang rekke med forskjellige sykdommer. Her kan vi nevne problemer med urinveiene, problemer med huden, nyresykdommer, problemer med bevegelighet, mage/-tarmsykdommer og problemer med overvekt. Hos Zoopermarked.no, kan du kjøpe fôr som du ellers kun kan få hos dyrlegen. Og til en rimelig penge.

Fordøyelsesproblemer hos hunder
Eukanuba Veterinary Diets Intestinal kan brukes til hunder som er over 12 måneder. Fôret gir ernæringsmessig støtte til mage og tarmsystemet på grunn av de lett fordøyelige ingrediensene og spesielle fibre. Kan også med fordel brukes til hunder som lider av en leversykdom.

Tidligere anbefalte man faste til hunder som hadde problemer med fordøyelsessystemet. I dag har man fått et annet syn på saken. Det viser seg, at det er viktig, at hunden får et avbalansert fôr, slik at fordøyelsessystemet kan stabilisere seg. Spesielle fibre hjelper til med å bekjempe skadelige bakterier i tarmene.
De lett fordøyelige ingrediensene gjør at næringen lettere opptas av tarmen, selv om den ikke er i den aller beste forfatning. Mindre fettinnhold gjør risikoen for diaré mindre, og Omega 3 og 6 fettsyrer hjelper med å minske betennelse i tarmene. Hos Zoopermarked.no fører vi Eukanuba Veterinary Diets Intestinal i 5 og 12 kilos poser med tørrfôr, samt 400 grams bokser som våtfôr.

Fedme og vektproblemer hos hunder
Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie kan brukes til voksne hunder over 12 måneder. Nærmere 40 prosent av alle hunder lider av overvekt, av den enkle grunn at de inntar flere kalorier enn de forbrenner. Dermed lagres det overskytende som fett i kroppen.
Fedme hos hunder fører ofte til nedsatt aktivitet, akkurat som diabetes, problemer med ledd og åndedrett, samt forhøyet blodtrykk, lett kan bli en kjedelig konsekvens.
Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie hjelper gradvis med til å minske kroppsfett, samtidig som hunden beholder muskelmassen. Hundematen består av protein fra kylling og har samtidig et lavt innhold av kalorier og fett.

Hudproblemer hos hunder
Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis kan brukes til voksne hunder over 1 år. Hudproblemer hos hunder kan ha flere årsaker. Allergi er dog en av de mest alminnelige og fører ofte til betennelse i huden, og som gir en intens og irriterende kløe. Hunden klør seg til blods og slikker overdrevent på de angrepne områdene.
Dette kan igjen resultere i håravfall, sår og til og med kroniske betennelsestilstander.
Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis inneholder Omega 3 og 6 fettsyrer, som er med til å forbedre huden og pelsen, hvilket minsker kløen. Fôret inneholder kun fisk og poteter som de eneste kildene til proteiner og kullhydrater. Hos Zoopermarked.no fører til Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis som både som tørrfôr og våtfôr.

Vektproblemer og diabetes hos hunder
Eukanuba Veterinary Diets Weight brukes til voksne hunder over 12 måneder gamle. Diabetes kan være genetisk betinget, oppstå fra en sykdom eller skyldes fedme. Eldre kjæledyr blir oftere utsatt for diabetes enn yngre dyr. Hvis dyret har fått diabetes, er det en lidelse som følger hunden resten av livet.
Eukanuba Veterinary Diets Weight hjelper til å kontrollere at blodsukkeret holder seg på et akseptabelt nivå. Zoopermarked.no fører dette tørrfôret – og alltid til markedets beste priser.

Ledd problemer hos hunder
Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility brukes til hunder over 1 år. Omtrent halvdelen av alle hunder lider av betennelse i knokler og ledd. Slitegikt er det mest alminnelige. Lidelsen rammer for det meste eldre og/-eller overvektige hunder. Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility er tilpasset, slik at det støtter hundens generelle helse, ledd, fordøyelse, vekt og mobilitet.
Kjøp Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility billig hos Zoopermarked.no.

Nyreproblemer hos hunder
Eukanuba Veterinary Diets Renal brukes til voksne hunder over 1 år. Fôret inneholder en spesiell fiberblanding som bidrar til å skille ut avfallsstoffer fra blodet. Fôret har et mindre innhold av proteiner, hvilket er med til å bevare muskelmassen, samt støtte de indre organene og immunforsvaret. Fôret smaker så godt, at selv de mest kresne dyr vil spise det.

Lidelse og problemer hos katten
Eukanuba Veterinary Diets har i tillegg en rekke produkter som spesifikt retter seg mot problemer og lidelser som katter kan bli utsatt for. Alle produktene kjøper du billig online hos Zoopermarked.no.
Eukanuba Veterinary Diets Oxalate brukes også til katter, som har problemer med stein og krystaller i urinveiene. PH-verdien holdes under 6,4 slik at dannelse av nye stein og krystaller minimeres.
Eukanuba Veterinary Diets Intestinal hjelper til med at forbedre fordøyelsen.
Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis er med til å minske kløe og gir dessuten en sunn hud og glatt pels.
Eukanuba Veterinary Diets Renal hjelper katter mot nyreproblemer.
Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie brukes til katter, som lider av overvekt.
Alle produktene fås både som tørrfôr og som våtfôr.

Hjelper ved behandling av sykdommer
Eukanuba Veterinary Diets til hunder og katter er som man kan se, et allsidig fôrprogram som kan være til hjelp ved forskjellige lidelser som opptrer hos hunder og katter. Hos Zoopermarked.no finner du alle typene med fôr fra Eukanuba Veterinary Diets – og til markedets beste priser.

Kjøp online på Zoopermarked.no og få varene levert direkte på døren
Enklere og billigere kan det vel neppe gjøres.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås
Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.