ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

EverClean kattesand er et suverent produkt
EverClean kattesand er et fantastisk produkt bestående av lukt-nøytraliserende og maksimalt klumpende kattesand. At EverClean er maksimalt klumpende betyr at man kan nøyes med å bruke en liten spade til å fjerne de store klumpene fra kattesanden i stedet for å tømme hele kattebakken. Ved bruk av EverClean kan man enkelt se de store klumpene etter at katten har besøkt kattebakken, fjerne klumpene og på den måten spare på kattesanden. Med EverCleans produkter bruker man derfor mindre kattesand i forhold til andre tradisjonelle produkter.

Aktivt kullstoff nøytraliserer lukten
EverClean inneholder to patenterte teknologier som til sammen sikrer maksimal kontroll av luktgenene. Inkorporert aktivt kullstoff i det mineralblandede bentonitt-leire i EverClean kattesanden, demper den gjennomtrengende og uappetitlige stanken av katteurin og ekskrementer som vi ikke bryr oss noe særlig om. Takket være det aktive kullstoffet i det oppsvulmede og klumpete EverClean, sikres hjemmet ditt en minimal lukt fra kattens ekskrementer.Det aktive stoffet i EverClean, virker som en magnet på organiske duftmolekyler som absorberes på overflaten av det aktive kullstoffet. I tillegg til en effektiv absorberingsevne inneholder EverClean også et antimikrobielt stoff som er effektivt i bekjempelsen av illeluktende bakteriell gassutvikling.Det aktive kullstoffet i EverClean er bundet inne i kornene ved en prosess, kalt agglomerasjon og kornene er derfor rene og sikre for både katt og hjem.
Inkorporeringen av aktivt kullstoff i de mineralberikende leirekorn fra EverClean er akkurat det som skiller kvalitetsproduktet EverClean fra de fleste andre merker av kattesand.Det aktive kullstoffet i EverClean har en unik kombinasjon av porøs indre mikrostruktur, og har et ekstremt stort overflateareal som gjør det effektivt i absorberingen av lukt molekyler. Til illustrasjon av omfanget av det overflateaktive kullstoffet kan det fortelles at bare 5 gram av det aktive kullstoffet har et overflateareal tilsvarende størrelsen på en fotballbane.I 1987 ble EverClean det første amerikanske firma, som lanserte klumpende EverClean kattesand og to år senere i 1989 ble de kåret som «Best Product of the Year» i Pet Products News. Siden det har de videreutviklet og forbedret deres kattesand til å bli et vindende produkt av høy kvalitet.

EverClean Extra Strength – best i test
I 2011 vant EverClean Extra Strength en test blant ni forskjellige typer kattesand. Testen ble foretatt av Smartson i Sverige. EverClean Extra Strength vant på kattesandens gode absorberingsevne, sandens intakte klumpning under fjernelse av kattens ekskrementer, de meget hygieniske egenskapene og gode og lette rengjøringsvennligheter.Kattesanden dufter bra og nøytraliserer kattens urin og ekskrementer på utmerket vis. Sanden henger ikke fast i bunnen av bakken. Dessuten er EverClean støvfri og bløtt for katten å trå i. Produktet holdet hva det lover, og prisen er rimelig sett i forhold til kvaliteten. Pakken er funksjonell og gjennomtenkt med håndtak.

EverClean fås i flere varianter
EverClean kan fås i forskjellige varianter, avhengig av hvilken egenskap man har behov for. Klikk inn på variantene og les om de spesifikke egenskapene. EverClean selges som finkornet eller grovkornet med eller uten frigivelse av duft. Duften kan for eksempel være en frisk havbris eller en aromatisk duft av lavendel.Duften aktiveres først når det er behov for det, nemlig ved fuktig påvirkning når katten besørger seg i bakken. EverClean uten duft er velegnet til hjem med katter eller mennesker som er sarte eller allergiske overfor aromatiske dufter. Den grovkornede kattesanden er spesielt velegnet til langhårede katter, da den ikke har samme tendens til å henge seg fast i pelsen, som den finkornede sanden har.Har man flere forskjellige katter i hjemmet, er varianten EverClean Multiple kattesand et godt valg. Den har fått tilsatt ekstra mye antimikrobielt stoff til bekjempelse av den stramme kattelukten som lett oppstår når man har flere katter.
Alle variantene inneholder det aktive kullstoffet Plus™ så man kan være sikker på maksimal lukt kontroll, uansett hvilken variant man velger. Hovedingrediensen i alle variantene er bentonitt-leire, blandet med naturlige mineraler. Leiren har den egenskapen at den svulmer opp og klumper sammen ved tilførsel av fukt. Alle variantene inneholder aktivt kullstoff. EverClean selges i 10 liters pakker.

Ved bytte til EveClean kattesand fra et annet merke
Hvis man vil skifte fra et helt annet merke av kattesand til en variant av EverClean kattesand, kan det være en god idé å starte med å strø et tynt lag av den nye varianten oppå den gamle typen sand, inntil katten har vennet seg til sitt nye toalett. Katten skal ha tid til å tilpasse seg det nye underlaget. Etter en stund, når katten har vennet seg til det nye underlaget, kan hele innholdet i pakken skiftes ut med den nye kattesanden. 

Plassering av kattebakken

Når man har funnet en god plassering til kattebakken, er det best å la den bli stående der. En god plassering er et sted som ikke står for tett på fôrskålen og ikke for langt fra familien. Et godt sted til kattebakken er der hvor katten bruker den. Som en tommelfingerregel, bør det helst ikke være mer enn to katter som deler en kattebakke. Noen katter foretrekker til og med å ha sin egen bakke for seg selv.

Renhold og avskaffelse av kattesand fra EverClean
Renhold av kattebakken med EverClean kattesand er enkelt, fordi denne kattesanden er eminent til å absorbere lukt og urin meget effektivt. Den daglige rengjøringen foregår ved å fjerne klumper og ekskrementer som ligger i kattebakken. Det gjøres enkelt med en liten spade og kastes i avfallsposer som restavfall. Skyll ikke avfallet ut i toalettet da det kan tette avløpet.
Den kattesanden som er igjen er ren, fordi EverClean er meget effektiv til å suge opp fukt.
Det anbefales å skifte hele bakkens innhold en gang om måneden, hvor bakken gjøres ren og fylles opp igjen. Bakken bør fylles opp igjen med så mye sand at det er nok til å fjerne de daglige klumpene som dannes etter kattens toalettbesøk. Det bør være et lag på ca. 8-10 cm. Det anbefales også at du etterfyller hvis sandlaget mellom rensningene blir for tynt. God håndhygiene og bruk av engangshansker under rengjøring kan anbefales.

 

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Fornøyd bruker
Kan per dagsdato bare anbefale og handle hos Zoomarked.no veldig rask levering.
22.04.2018 - Urs Johann
kjapp levering ☺️
kjapp levering ☺️ Har handlet her flere ganger
23.04.2018 - Kristin Mong

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.