ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

EXO TERRA FOREST BARK
(015561227520)  
 
NOK 158,00
EXO TERRA FOREST BARK
(015561227544)  
 
NOK 365,00

Exo Terra er banebrytende innen terrarieverdenen
Takker være Exo Terras naturlige tilnærming, har terrarium-hobbyen utviklet seg raskt i løpet av de siste årene. Fra å være reptil som var innelukket i et bur, er det i dag blitt til reptiler som har fått mer plass og bedre forhold i terrarier. Alle Exo Terras produkter og komponenter er designet til samhandling for å bidra til å skape og etablere et harmonisk og naturlig mikromiljø. Ved å kombinere de forskjellige produktene er det mulig med Exo Terra å møte behovene for spesialiserte levesteder fra nesten alle arter.

Exo Terra utvikler løpende produkter til terrarier
Innovasjon er kodeordet for Exo Terra og er en kontinuerlig prosess. Det har ført Exo Terra til et av de ledende selskapene på markedet når det dreier seg om reptiler og naturlige terrarium produkter. Denne utviklingen har bare vært mulig på grunn av deres filosofi om målrettet og kontinuerlig innovasjon av sine produkter. For dem har det blitt både en holdning og en kultur.
Og Exo Terra fortsetter fortløpende å utvikle nyskapende og kreative produkter til terrier og dets herpetofaun (læren om reptiler i forskjellige områder og perioder). Gjennom samråd med anerkjente
Herpatologer (reptilforskere) og oppdrettere i hele verden, har man vært i stand til å fokusere på de essensielle aspektene av reptiler og amfibier i fangenskap.
Realistiske og naturtro terrarielandskaper har blitt trendy. Og det har gjort interessen for reptiler og terrarier større enn noen gang før. Lysten til å simulere naturlige levesteder for disse krypdyrene setter fantasien i gang hos både Exo Terra og terrarie-amatører. På den måten kan man hente et lite stykke ørken eller regnskog inn i hjemmet og betrakte det makeløse livet som kan utfolde seg i et terrarium.

Reptiler som kjæledyr
Å holde kjæledyr er et helt vanlig fenomen. De vanligste kjæledyrene er hunder, katter, fugler, fisk, høns og hester. Men i de siste årene har det blitt stadig mer populært å holde reptiler og krypdyr som kjæledyr. Ikke for at man kan kjæle med dem alle – hobbydyr er kanskje et bedre uttrykk. I tråd med den økende interessen, har også tilbudet av produkter til terrarier økt. Dette ble vi tidlig klar over hos Zoopermarked. Så vi ha et ganske bredt sortiment innenfor reptil- og krypdyrsjangeren. Og som alltid, velger vi produktene våre nøye. Og et av varemerkene vi kan stå for, er Exo Terra.
Å holde reptiler og krypdyr som kjæledyr er en annerledes opplevelse og hverdag enn hvis man holder en hund eller en katt. Krypdyr er veldig stille og ideelle, hvis du foretrekker ro i hjemme. Det krevet heller ikke så mye av eieren som andre kjæledyr. Bare de har mat, friskt drikkevann og de riktige kulde / varme-forholdene, så forlanger de ikke noe mer. Derfor er de også veldig uavhengige dyr. Noen krypdyr er planteetere, mens andre er kjøttetere. Og det er selvfølgelig en god ide å sette seg inn i, før du begynner å holde krypdyr. Reptiler er eksotiske dyr, som er spesielle å holde. De fleste arter er vennlige og du kan saktens ta dem opp i hendene dine.

Exo Terra er spesielt utviklet til krypdyr og reptiler
I sin innsats for å utvikle produkter med et naturlig utseende, har det lykkes for Exo Terra å utvikle produkter som kan brukes til å bruke realistiske og naturlige miljøer for reptiler og krypdyr.
På den måten kan dyrene føle seg litt nærmere sin egen natur.

Riktig belysning er viktig for reptiler og krypdyr
Exo Terra har som mål om å utvikle produkter av høy kvalitet, og som er essensielle for at reptiler og krypdyr skal trives mest mulig. En av de viktige tingene i denne sammenheng, er belysningen. Exo Terra har mange forskjellige varmelamper i sortimentet. Og i diverse størrelser og styrker, så du kan alltid finne det som passer dine behov.
Lys som er velegnet til oppdrett av reptiler, finnes i tre forskjellige typer. En for ultrafiolett lys, en for infrarødt lys og en for synlig lys. De er alle en del av det naturlige sollyset vi finner utendørs. For å imøtekomme reptilers metaboliske behov, er lyskilder av høy kvalitet påkrevd. En kombinasjon av de tre lyskildene vil stort sett være nødvendig for å møte disse behovene.

Reptiler tenger varme
Amifibier og reptiler er ectotherme (kaldblodige). Ectotherm er begrepet for dyr som ikke har en konstant kroppstemperatur, som for eksempel reptiler. De tilpasser seg i stedet til omgivelsestemperaturen og trenger derfor ikke å bruke samme mengde energi som vi pattedyr (endothermer) for å opprettholde en konstant kroppstemperatur. Derfor har ectotherme dyr generelt en lavere metabolisk hastighet enn ectotherme – dvs. de prosessene som til sammen utgjør cellenes stoffskifte.
Varme er dermed en ekstrem viktig faktor når du skal i gang med å bygge et terrarium. Reptiler regulerer kroppstemperaturen gjennom solens stråler og bunnlagets natur. Hvis du for eksempel bruker Exo Terras Heat Wave Rock og Heat Mat, vil det stimulere den naturlige oppførselen, samt fremme fordøyelsen på reptilet eller krypdyret. På grunn av varmen vil det også være skje en fordampning fra dyrets kropp. Så husk at det alltid er friskt vann tilgjengelig. For å kontrollere varmen for dyrene og plantene i terrariet kan du med fordel kjøpe en termometer.

Skap et eksotisk miljø med Exo Terra
I et akvarium kan man skape vakre landskap og formasjoner ved å bruke dekorasjoner og annet tilbehør. Det samme gjelder et terrarium. Hos Zoopermarked finner du et stort utvalg av tilbehør til ditt terrarium. Det kan være huler hvor dyrene kan gjemme seg, eller steiner hvor de kan ligge og nyte «solens» varme strålen. Eller kanskje kunstige planter som er både vakre og naturlige. En vesentlig del av terrariet er bunnlaget. Det kan være i form av ørkensand, furu-bark eller kokossmuler. Det er imidlertid helt avhengig av hvilke dyr du gående i terrariet. Hvis du er i tvil, hjelper vi deg mer enn gjerne. Vi vil alltid svare innen 24 timer på enten e-post eller telefon.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Topp service
Topp service, rask levering😊
22.04.2018 - Esten Guldahl
A+ will buy again :)
A+++ will buy again. :)
23.04.2018 - Ruslan Sanakojev

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.