ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

COMPACT KLUMPENDE KATTESAND EXTREME CLASSIC KATTES..
14 KG
COMPACT FINKORNET MED BABYPUDDER
EXTREME CLASSIC KATTESAND
(0777979180148)  
 
NOK 158,00
COMPACT KLUMPENDE KATTESAND EXTREME CLASSIC KATTES..
14 KG
COMPACT FINKORNET UTEN BABYPUDDER
EXTREME CLASSIC KATTESAND
(0777979182142)  
 
NOK 158,00

Extreme Classic kattesand er klumpende og av høy kvalitet
Den canadiske produsenten av kattesand, Intersand som ligger i Montreal, har produsert kattesand siden 1992 og har utviklet denne kattesanden av høy kvalitet, basert på en patentert og unik formel, navngitt Triple Action™. Den patenterte tredoble aktive komponenten i kattesanden sikrer en super klumping på grunn av dens store sugeevne, en perfekt lukt kontroll og den 99,9 prosent støvfrie kattesanden.

Extreme Classic har en super sugeevne
Classic produktenes super klumpende egenskaper skyldes kattesandens fantastiske sugeevne. Extreme Classic kattesand absorberer væske fantastisk godt. Kattesanden suger opp 400 prosent av sin egen vekt i væske. Denne super sugeevnen resulterer i store og harde klumper som er lette å se og dermed fjerne på daglig basis. Denne fantastiske sugeevnen bevirker at Extreme Classic er meget drøy i bruk og forhindrer at kattesanden klistrer seg fast i kattens poter eller til bunnen av kattebakken.

Extreme Classic nøytraliserer lukten og er 99,9 prosent støvfri
Den lukt nøytraliserende blandingen av Extreme Classic kattesand inneholder små blå korn, spesielt designet til eksepsjonell kontroll av lukten. Denne fantastiske lukt kontrollen gir katteeieren stor tilfredshet med hjemmets lukt og luft i det daglige. Både katt og eier kan også glede seg over den støvfrie sanden som ikke støver ned hverken pels om omgivelser. Den 99,9 prosent støvfrie og luktnøytraliserende kattesanden, gir mulighet for et godt og sunt innemiljø, tross et innendørs kattetoalett.

Extreme Classic forhandles i tre varianter
Det er mulig å finne en variant av Extreme Classic, tilpasset ethvert behov og hjem. Zoopermarked.no selger Extreme Classic med lavendel duft, uten duft og med babypudder. Fordelene ved den klumpende kattesanden er at den er drøy i bruk, og derfor mer økonomisk å kjøpe enn ikke klumpende kattesand. Denne gode finkornede kattesanden av klumpende bentonitt leire fra Intersand selges hos Zoopermarked.no i poser på 15 kilo. Ved kjøp online hos Zoopermarked.no blir de tunge posene levert direkte hjem til din adresse, så du selv slipper å hente dem.

Den klumpende kattesanden er ufarlig for katter og mennesker
Extreme Classic klumpende kattesand, inneholder ren leire.  Når leiren kommer i kontakt med urin, svulmer det opp og klumper seg sammen. Denne sammen-klumpingen er delvis hjulpet av en liten del leirestøv, som virker som sement mellom klumpene. Det er akkurat leirestøv nok til denne sammenbindende prosessen og bare så lite at kattesanden fortsatt er 99,9 prosent støvfri.
Det er viktig å understreke at det er nødvendig med en liten del støv for at det kan dannes harde kjerner, men kattesanden er også støv-behandlet, slik at katten trives med sitt toalett. Til sammen virker innholdsstoffene slik at leirekornene bindes sammen til harde klumper som er enkle å fjerne. Innholdet i Extreme Classic er helt ufarlig, hygienisk og meget drøy i bruk, siden det klumper særdeles effektivt sammen ved tilførsel av fukt.

Klumpende kattesand er ikke egnet til kattunger
Klumpende Extreme Classic er IKKE velegnet til kattunger. Selv om klumpende Extreme Classic er helt ufarlig er det dog en forholdsregel som man må ta alvorlig. Man skal være oppmerksom på at helt små kattunger kan finne på å snuse inn og sluke kattesanden. Ved introduksjon av kattebakker til en liten kattunge, er det derfor mest hensiktsmessig å starte med noe naturstrø som ikke svulmer opp og blokkerer åndedrettet og fordøyelsessystemet.
Senere, når kattungen har funnet ut at kattebakken er et toalett og ikke inneholder noe spiselig, kan man starte med å blande ikke-klumpende kattesand i strøet. Klumpende kattesand kan ikke anbefales til introduksjon av kattebakken for små kattunger. Inntil kattungen er sirka 8 måneder, anbefales det derfor å bruke ikke-klumpende kattesand.
Zoopermearked.no har et stort utvalg av forskjellige typer kattesand. Blant annet ikke-klumpende kattesand, som er velegnet til kattunger. Det er flere merker å velge mellom. Etter 8 måneders alderen kan man gradvis velge å skifte til klumpende kattesand over en periode til alt er skiftet.

Plassering av kattebakken
Kattebakken plasseres best på et tørt sted med god ventilasjon, langt fra kattens mat skål. Katter er meget renslige dyr og bryr seg ikke noe særlig om å spise i nærheten av kattebakken. Fuktige steder som badeværelse eller kjeller, er ikke egnet til plassering av kattebakken, da kattesanden på et slikt sted mister noe av sin effektive sugeevne.
Kattens toalett skal helst plasseres på et rolig sted, hvor det ikke er så stor gjennomgang og bråk, dog ikke altfor langt borte fra familien. Katter liker, akkurat som oss mennesker å ha litt privatliv under sine toalettbesøk.Når kattebakken har fått en plass i huset, hvor katten benytter den daglig, er det viktig at den ikke flyttes derfra.

Mange katter krever flere kattebakker
En kattebakke per katt er nok det mest ideelle, og har man flere enn to katter kan man ikke nøyes bare med en kattebakke. To katter kan godt dele en litt stor kattebakke. Man skal bare sørge for at det er rikelig med kattesand i bakken med tanke på å fjerne den daglige avføringen.


Å skifte fra et annet merke kattesand til Extreme Classic
Ved å skifte fra et helt annet merke kattesand til en av variantene av Extreme Classic kattesand, bør man nok starte med å strø på et mindre lag med Extreme Classic oppå den gamle typen med kattesand. Når katten etter en stund har vennet seg til det nye underlaget i toalettet, skiftes hele bakkens innhold med Extreme Classic kattesand.

Påfyll og renhold av kattebakken
Kattebakken fylles opp med cirka. 8 – 10 centimeter kattesand. Ekskrementene og de store urinklumpene fjernes daglig med en liten spade som er beregnet til dette formål. Resten av kattesanden blir igjen i kattebakken. Hvis det er nødvendig, etterfylles kattebakken med mer kattesand.
Skyll aldri kattesand ut i toalettet, da det kan tette avløpet. Ved bruk av klumpende kattesand, tømmes og rengjøres kattebakken ikke på nær så ofte som ikke-klumpende kattesand. Hva angår rengjøring og utskifting av kattesand, er cirka en til to ganger i måneden nok. Det kan være en god ide å bruke hansker under rengjøringen av kattebakken. God håndhygiene er viktig!
Urin kan brenne seg fast i plastikk. Det kan spesielt vise seg hvis katten spruter på sidene av bakken. Etter hvert kan plastbakken ha trukket til seg så mye urinlukt, at det på et tidspunkt kan bli nødvendig å skifte den ut med en ny.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Enkelt å navigere med brukervennlig…
Enkelt å navigere med brukervennlig netthandelsløsning. Rask levering. God pris.
23.04.2018 - Atefeh Sori
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.