ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Ferplast – fra idé til virkelighet på noen få år
Historien om den italienske bedriften Ferplast, er den klassiske suksesshistorien om den lille virksomheten som startet på bakgrunn av en god idè og som på bare noen få år vokste seg store fra ingenting til et multinasjonalt firma med eksport til 80 land på fem kontinenter.

Ferplast ble grunnlagt i 1966 i en kjeller i den italienske provinsen Vicenza, av søskenparet Vaccari, som begynte med å lage små fuglebur til salg. Siden da har de utvidet produksjonen av produkter til kjæledyr til å være en av de førende leverandører på verdensbasis. Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe Ferplast produserte produkter til hunder, katter, gnagere og fugler.

Ferplast Atlas transportbokser til små hunder og katter
Atlas transportkasser fra Ferplast har en god og solid kvalitet. Transportkassene har en solid plastbelagt dørrist i stål. Det er sørget for god ventilasjon i boksen med barer i sidene av transportkassen. Takket være det fastmonterte håndtaket på toppen av boksen, er den enkel å frakte rundt og er ideell til å transportere og holde orden på den lille hunden eller katten under reisen med bil, tog, båt og fly. Hos Zoopermarked.no kan du enkelt velge akkurat den transportkassen som passer best til deg og din lille hund eller katt.

• Ferplast Atlas 30 er en større utgave av Atlas burene og beregnet til små hunder eller store katter. Boksen inneholder tilbehør som pute og plastskål.
Størrelsen på transportburet er: 60 x 40 x 38 cm.

• Ferplast Atlas 10 EL er den lille basic utgaven av Atlas boksene og er designet spesielt til veldig små hunder og katter. Boksen kan tilpasses egne behov med forskjellig tilbehør.
Størrelsen på denne transportboksen er: 48 x 32,5 x 29 cm.

• Ferplast Atlas 20 EL er den mellomstore basic utgaven av Atlas boksen og er designet spesielt til små hunder og katter. Boksen kan tilpasses egne behov med forskjellig tilbehør.
Størrelsen på denne transportboksen er: 60 x 40 x 38 cm.

Velg et åpent eller lukket Ferplast kattetoalett
Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe kattebakker i høy kvalitet fra Ferplast. Du kan for eksempel velge en åpen eller en lukket Ferplast kattebakke som er utformet spesielt til å passe i et hjørne. Hjørnebakkene er spesielt fine til hjem, hvor man ikke har så stor plass til en kattebakke, siden bakken ikke tar like stor plass i et hjørne som ellers.
De lukkede kattebakkene fra Ferplast har en rist i toppen av lokket som er beregnet til å sette inn et aktivt kullfilter for å nøytralisere dårlig lukt og som følger med ved et eventuelt kjøp av en lukket kattebakke. Kullfiltre kan også kjøpes separat. Hos Zoopermarked.no kan du velge mellom tre utgaver:

• Ferplast Dama kattebakke er en åpen hjørnebakke med målene: 57,5 x 51,5 x h 22 cm.
Bakken har en dyp og bred bunn, samt en bred ramme på kanten som skal forhindre at det søles kattesand utenfor kattebakken.

• Ferplast Mika kattebakke er en stor hjørnebakke med lokk. Den har målene: 57,5 x 51,5 x h 22 cm.
Kattebakken har en dyp bunn, hvor det er plass til et rikelig lag med kattesand for en bedre hygiene. Denne smarte kattebakken har et håndtak på toppen av lokket, slik at den er enkel å flytte rundt. Lokket festes med enkle klips som gjør det enkelt å rengjøre bakken. Ved kjøp av denne bakken følger det med kullfilter til risten i toppen av lokket.

• Ferplast Maxi Bella kattebakke er en ekstra stor firkantet kattebakke med lokk, dør, kullfilter og håndtak. Lokket er lett å demontere når kattebakken skal rengjøres. Målene på denne smarte kattebakken er: 50 x 66 x 46 cm.

Bredt utvalg av Ferplast bur og tilbehør til din lille gnager
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av bur i den gode Ferplast kvaliteten. Vi har et stort sortiment av bur til det lille kjæledyret ditt. Til hamstere er det flere forskjellige typer å velge mellom, fra det helt enkle til det noe større med lek og moro.
Ta for eksempel en kikk på det smarte Ferplast Furet Tower, som er utformet som et tårn, og hvor det følger med masse tilbehør, som trapper, hyller, tunneler, matskåler, drikkeflasker, toalett og til og med en hengekøye.
Ferplast Furet Tower er et høyt tårn med en størrelse på: 75 x 80 x 161 cm.

Gled hamsteren din med en smart drikkeflaske og giv den litt adspredelse ved å supplere buret med tunneler og annet morsomt tilbehør. Ferplast Sippy drikkeflaske plasseres utvendig på buret og kan etterfylles utenfra ved å fjerne et lite lokk. Sippy drikkeflaske er enkel å ta av når den skal rengjøres. Drikkeflasken er innrettet med et smart trappesystem, slik at den ikke drypper.

Du kan også velge et mindre og underholdene hamsterbur fra Ferplast, utformet som et sirkustelt. Ferplast Sirkus hamsterbur, er i flere nivåer med stiger mellom hver etasje. Taket på sirkusteltet er enkelt å ta av når buret skal rengjøres. Buret leveres med noe tilbehør og noen fargestrålende klistremerker, slik at du selv kan designe utseendet på ditt lille hamstersirkus.
Sirkusburet har en størrelse på: 49 x 35 x 42 cm.

Er du på utkikk etter et godt Ferplast bur til en kanin, rotte eller marsvin, er vi også leveringsdyktige her. Har du en ilder, kan du også finne deg et godt bur til den hos Zoopermarked.no.

Skaff deg et nydelig og romslig bur til de små fuglene dine
Ferplast Piano 6 Fuglebur, er med sin størrelse på: 87 x 46,5 x 70 cm, et herlig stort og komfortabelt bur, som passer perfekt til små fugler som undulater, kanarifugler eller små eksotiske fugler. Buret inneholder alle nødvendige funksjoner som gjør det til et ideelt hjem for små fugler. Det er flere lokk i buret, så det er enkelt å nå inn til fuglene og tilbehøret. Buret er enkelt å rengjøre, siden det er skuffer i bunnen av buret.

Til buret følger det med et smart bøyelig greinsystem. Med de bøyelige greinene kan du skape et miljø som gir fuglene litt naturlige omgivelser. Med de bøyelige greinene kan du skape et variert greinsystem som gir god beingymnastikk. Buret inneholder både fôrskåler, drikkeflasker og gynger.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Greit å bestille og varene kommer fort
Greit å bestille og varene kommer fort. Men burde vært bedre pakket da tunge kolli
18.04.2018 - Linda Håland
Bra service
Bra service, rask levering rett på døra.
20.04.2018 - MAI

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.