ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Det nye treningsutstyret for hund og katt
Hos Zoopermarked.no har vi et bredt utvalg av FitPAWS, som er spesialdesignet treningsutstyr til hunder – og katter for den saks skyld. FitPAWS er utviklet til kjæledyr som har behov for gjenopptrening eller styrketrening av muskelgrupper og balanseevne.
FitPAWS er for alle raser og alle slags hunder, alt fra sportshunder, som har ekstra behov for gjenopptrening og rehabilitering. FitPAWS er dessuten mye benyttet av dyrleger som anbefaler FitPAWS til avansert trening for nettopp å styrke kjæledyrets balanse, koordinering, kroppsbevissthet, samt stabilitet av svake områder.

Hvordan FitPAWS er utviklet
FitPAWS er nye kvalitetssikrede produkter, som både designmessig og fysiologisk er utviklet til å sikre ditt kjæledyr den aller beste treningen og rehabiliteringen. I tillegg er alle FitPAWS produktene testet av profesjonelle hundetrenere, som har spesialisert seg i nettopp rehabilitering, og som alltid er på utkikk etter produkter som er med til å understøtte kjæledyrets behov.

FitPAWS Peanutt ballen?
I år 2010 ble kanskje den mest kjente av FitPAWS produktene, Peanut ballen, lansert. Denne ballen ble spesielt utviklet til hunder, siden den er nøyaktig tilpasset hundens fysikk og bygning. Ved å trene hunden med Peanut ballen, vil den kunne forbedre sin fysiske tilstand. I tillegg er også regelmessig stabilitetstrening med til å forlenge kjæledyrets levetid, samt øke hundens kvalitet.
FitPAWS Peanut ballen har samme form som en peanøtt, og er som tidligere nevnt, en stabilitetsball som er spesielt designet til styrketrening av hunder. Peanut ballen brukes både til styrketrening av sports- og brukshunder, samt til gjenopptrening og rehabilitering.
På grunn av formen som en peanøtt, kan ikke ballen trille, men er begrenset til å kjøre fra side til side, eller frem og tilbake. Denne stabiliteten er spesielt viktig for en hund, som ellers ville ha mistet balansen – spesielt en «utrent» hund.
Trenings-ballen kan med fordel brukes som et balansetreningsredskap eller vektbærende trening til spesielt små hunder, som ofte kan være overveldet av Peanut ballen (den runde ballen, som kan trille).
Jo, mer man pumper opp FitPAWS ballen, jo mindre vil den bevege seg, hvilket gjør det enklere for hunden å stå fast. Omvendt vil hunden bli mindre dynamisk utfordret med en trenings-ball som er mindre pumpet opp.
Når man kjøper FitPAWS Peanut ballen, følger det med en DVD med brukertips og triks, samt en håndpumpe til treningsballen.

Hvordan velger jeg den rette størrelsen på treningsballen?
Å velge den riktige ball-størrelsen og form, avhenger helt av hvilken type øvelser du ønsker at hunden skal lage på ballen. De målene som finnes på ballen tilsvarer de mål som trenings-ballen har i maksimal tilstand. Det er helt opp til brukeren å bestemme hvilken størrelse trenings-ballen skal ha – bare man ikke pumper den opp mer enn anbefalt maksgrense.

Hva ønsker jeg å bruke treningsballen til?
Hvis FitPAWS Peanut Ballen primært skal brukes til styrketrening av hunden, er det en god ide å måle lengden på hunden i stående stilling fra forbeina til bakbeina. Det er viktig at hunden kan stå i en naturlig stilling på toppen av ballen uten å være foroverbøyd eller føle annet ubehag.
Du kan også som en huskeregel tenke på at man alltid kan bruke en stor ball til en liten, men ikke omvendt. Dette vil si at det ikke er anbefalt å bruke en liten ball til en stor hund. Hvis du gjerne vil ha et stort areal å trene hunden din på, anbefaler vi at du kjøper en større ball.

Gode råd og tips til å bruke FitPAWS Peanut ballen
FitPAWS Peanut ballen er laget en spesielt kraftig PVC materiale med en sterk overflate. Dette slitesterke materiale innebærer at den beskytter for skader fra for eksempel hundens klør.
Når du pumper opp treningsballen, kan du benytte den luftpumpen som fulgte med kjøpet. Hvis du opplever problemer med å få FitPAWS ballen pumpet opp til den maksimale størrelsen, anbefaler vi å la ballen «hvile» et døgns tid – eller bare la den forbli delvis pumpet opp. I mellomtiden vil materialene bli bløtere og derved enklere å pumpe opp.

Størrelsen som er trykt på ballen tilsvarer den maksimale størrelsen ballen er designet til å ha. Dog kan du alltid bruke ballen mindre pumpet opp. På den måten er det også enklere for hunden å balansere på treningsballen.
Når din FitPAWS Peanut Ball har oppnådd ønsket størrelse, skal du bare sørge for å trykke ventilen helt til bunns i treningsballen. På den måten unngår man at det siver ut luft når treningsballen benyttes.
Vil du istedenfor vil slippe ut litt luft av treningsballen, kan du bare fjerne ventilen, til du har oppnådd den ønskede mengden med luft.

Hos Zoopermarked prismatcher vi produktene dine
Zoopermarked.no streber etter de alle beste prisene innen fôr, utstyr og tilbehør til kjæledyr. Dette betyr at hvis du mot forventning finner tilbehør til hunden eller katten billigere hos en av våre konkurrenter i Norge, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Zoopermarked.no oppnår du bonus på kjøpene dine
Zoopermarked.no vil gjerne belønne våre trofaste kunder. Dette gjør vi blant annet ved at man som medlem oppsparer 4 prosent bonus på kjøpene sine. Bonusen oppnår man uansett hvilke varer man har kjøpt og uansett til hvilken pris de er kjøpt for.
Jo, mer man kjøper for, jo mer får man i rabatt. Handler man for eksempel for mer enn 10.000 kroner i løpet av et kalenderår, oppgraderes man automatisk til GULL-medlem, hvilket betyr at man får 8 % bonus på alle sine kjøp.
I tillegg har Zoopermarked.no også en rekke andre fordeler i forbindelse med større kjøp, slik som mix-rabatt, mengderabatt, stor- eller mega-rabatt eller stempel kort, hvor det frigis gratis fôr på en lang rekke av våre produkter.

Levering fra Zoopermarked
Når man bestiller FitPAS hos Zoopermarked.no, leveres varene direkte på døren. Så fremt man ikke er hjemme ved leveringen, kan man velge å få varene satt på et sikkert sted på sin adresse – i en garasje og liknende. Zoopermarked.no sørger for at kunden raskest mulig får varene de har bestilt.

Spørsmål og rådgivning
Oppstår det behov for veiledning om FitPAWS eller generelt om tilbehør til kjæledyr, kan man alltid kontakte kundeservice på: kundeservice@zoopermarked.no.
Kundeservice svarer på alle henvendelser innen 24 timer på hverdager. Vi undersøker også veldig gjerne mer spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski
Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.