ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Flexi rulleliner tilbyr et bredt utvalg
Rulleliner fra det tyske firmaet Flexi er ytterst populære. Det er fleksible hundesnorer som kan trekkes ut og som automatisk ruller inn igjen når trekket i dem slakkes. Flexi liner er laget av en god og robust kvalitet. Flexi oppfant rullelinen i 1972, hvor den første prototypen ble produsert.Produksjonen startet i 1973, og siden er teknikken og designet av Flexi rulleliner blitt utviklet til et hav av forskjellige typer, og som passer til ethvert behov og ønske hos eiere av både hunder og katter. Millioner av mennesker fra 90 forskjellige land verden over bruker Flexi rulleliner.
Virksomheten Flexi, som kun produserer rullesnorer og tilbehør hertil, ble i 2010 premiert for sin gode kvalitet med tittelen som Århundrets Merke av Deutsche Standards.Det er rulleliner til både de helt små og de meget store hundene. Det er et bredt utvalg av lange og korte liner med tynne runde snorer eller brede bånd. Flexi rullesnorer fås i mange forskjellige farger. Det brede utvalget av Flexi liner tilfredsstiller enhver hundeeiers smak og behov for en passende rullesnor til akkurat hans eller hennes hund. Snoren kan også brukes til katter og kaniner, hvis de bærer en korrekt sele. Flexi rulleliner er dog hovedsakelig beregnet til å lufte hunden med.Hos
Zoopermarked.no selges det også forskjellige accessories og tilbehør fra Flexi. Det er tilbehør som passer til rullesnorene. Det fås blant annet Flexi Flash Light som tilbehør til rulleliner. Den kan enten lyse konstant eller blinke og er vanntett og god til lufting av hunden i de mørke timer. Til Flexi-størrelsene small og medium, kan du få en Multi Box som monteres på underste delen av håndtaket. Multi Boxen er en lekker og praktisk beholder til oppbevaring av for eksempel godbiter eller de uunnværlige hundeposene til lufteturen.

Flexi rullesnorer fås i mange størrelsen og varianter
Rullesnorene fås i forskjellige lengder og utgaver til både små og store hunder. Flexi rullesnorer fås med liner i størrelser fra XS til XL, som er beregnet fra helt små til store hunder. Du kan velge en rulleline i form av en tynn og rund snor eller en flat og bred båndline og med forskjellige linelengder. Linene er utstyrt med en solid forkrommet karabinhake.
Zoopermarked.no fører Flexi linelengder fra tre til åtte meter. Selve grepet på håndtaket kan velges i standard utgave eller med et komfortabelt soft grep håndtak. Det er mange forskjellige farger og utforminger å velge mellom, helt fra standard til trendy og neonfargede til de litt mer fasjonable utgavene. Om valget faller på et klassisk, sportslig, moteriktig eller et elegant design, så er det valgmuligheter nok for enhver smak til å tilfredsstille både hundeier og hund.

Flexi rulleliner er slitesterke og ergonomiske håndtak
Flexi rulleliner er fint håndverk som omfatter et solid patentert High-tec fjærsystem. Flexi liner er håndlagde og er kjent for sine innovative teknikker. Teknikkene ved fjærsystemet er komplekse presisjonsprodukter. Flexi linene har spesielt komfortable softgrep håndtak og er laget av utsøkte materialer.Flexi rulleliner har en velplassert stoppknapp til tommelfingeren for øyeblikkelig bremsing av linens forlengelse når hunden trekker i linen. Dessuten har Flexi håndtaket en låseanordning til fastlåsing av ønsket linelengde. Både kvalitet, funksjonalitet og sikkerhet er i høysetet når man velger å kjøpe en Flexi rullesnor til hunden. Det eksklusive håndverket og moderne design understreker Flexi rullelinens perfeksjon.

Frihet for hund og eier under ansvar
Fordelene ved Flexi prinsippet er at du gir både hund og eier stor komfort og frihet til individuelle bevegelser innenfor den lengden som linen gir. Rullesnoren er en fantastisk god ide på stedet hvor hunden kan løpe fritt, men hvor kontroll er nødvendig.
Den fleksible hundesnoren gir hunden plass og rom til er mer naturlig atferd, hvor den er fri til å snuse rundt og besørge de riktige stedene på turen. Hundeeieren gir hunden frihet med denne hundesnoren uten at du selv mister kontrollen over hunden.
En Flexi rullesnor er et veldig godt alternativ for å slippe løs hunden på egnede steder som for eksempel i skogen, på marken eller på stranden. Den er velegnet til lufteturer på stedet hvor den lange snoren ikke risikerer å spenne bein eller sperre veien for andre mennesker. Flexi linen er god når en hund i lang line ikke vil være til sjenanse for andre mennesker eller dyr.

Forholdsregler og sikkerhet
Når man skal kjøpe en Flexi line til hunden, er det viktig at man velger den riktige modellen, avhengig av hundens størrelse og vekt. Man skal være sikker på at linen og låsemekanismen er kraftig nok til hundens styrke og trekk i snoren.
Av sikkerhetsmessige hensyn skal den fleksible linen brukes med omtanke og justeres i forhold til det område og den ferdsel som måtte være på det stedet hvor fri bevegelsesfrihet er forsvarlig. Ved spaserturer i bymessig bebyggelse og på stier og fortau, skal det brukes kort line og derfor anbefales det her å bruke alminnelige korte hundesnorer.
Det samme gjelder der hvor hunden kan risikere å løpe ut foran en bil. Det er ikke enkelt å trekke hunden raskt nok til seg når den har lang line. Rullesnoren må kun brukes til gåturer. Bind aldri fast hunden med rullesnoren. I stedet for brukes en helt alminnelig hundesnor. Skal hunden plasseres et sted eller foran en butikk, skal man bruke en fast line. Det tilrådes ikke at barn lufter hunden med en rullesnor. Til dette kreves et voksent ansvar. Bruksanvisningen bør leses grundig, før bruk.

Pleie av Flexi rullesnoren
Hvis snoren har blitt veldig våt etter en gåtur i regnvær, er det beste man kan gjøre å rulle snoren helt ut, låse den og la den tørke innen den slippes inn i håndtaket igjen. Er snoren fryktelig skitten, kan man skylle eller vaske den utstrakte snoren og deretter la den tørke helt. På den måten kan man forhindre at Flexi rullesnor blir ødelagt av den indre fjærordningen og dermed forlenge dens holdbarhet.
Selve huset med fjæranordning, skal man unngå å prøve og åpne. Den er ikke beregnet til å bli åpnet. Det kan medføre personskade å åpne fjærhuset, da det inneholder en meget kraftig fjærspenning som kan slå ganske kraftig.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen
Utrolig god service!
Utrolig god service!
23.04.2018 - kunde

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.