ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Kvalitetsprodukter til akvarieentusiasten
I mere enn 30 år har Fluval gjort seg fortjent til akvaristers tillit ved å levere innovative produkter som gir mange fordeler. Det er kvalitetsprodukter du kan stole på. Fluval søker hele tiden å være i front med teknisk avanserte og kreative produkter som er lette å bruke og som holder i lengden. Siden 1982, hvor Fluval, som de første i verden introduserte spannfiltre, har de vist veien for akvarister ved å levere effektive, pålitelige og brukervennlige spannfilter systemer.
Fluvals pionerånd og engasjement med hensyn til teknologi og design avspeiles også i deres brede produktsortiment - helt fra den tekniske avanserte Fluval G serie av filtre til de mest stilfulle og likevel praktiske Fluval Edge, Spec, Chi og Roma akvarier.

Utvendige spannfiltre fra Fluval
Utvendige akvariepumper befinner seg, som navnet forteller, utenfor akvariet, hvor vannet transporteres inn og ut av filteret ved hjelp av slanger. Den utvendige akvariepumpens mange filtre er vanligvis plassert i en spannliknende beholder utenfor akvariet, og blir derfor ofte også kalt for spannfiltre.
Fordelene ved å velge en utvendig pumpe, er at man oppnår en stor filtrering av akvarievannet og pumpen kan enkelt skjules under for eksempel akvariebordet. Det eneste synlige i akvariet er pumpens innsugningsrør. En utvendig akvariepumpe består vanligvis av en spannliknende beholder, hvor filtermaterialet er plassert og et pumpehode. Dessuten kan den brukes til flere akvarier samtidig.
Fluvals 06-serie krever minimal oppmerksomhet, og er i forhold til størrelsen sin en pumpe med lav lyd – akkurat som en velsmurt symaskin. Som akvarist er man som regel mest interessert i å sitte foran akvariet og nyte livet under vannoverflaten – et fargerikt syn med alle sine flotte farger og konstante liv av fisk. Det kan virke som ren meditasjon. Derfor kan man heller ikke bruke for mye tid på å vedlikeholde akvariet. Filteret jobber stille i bakgrunnen. Det krever kun et minimum av vedlikehold, og dermed blir akvariepleien enkel og problemfri.
Filteret egner seg for øvrig både til saltvanns- og ferskvannsakvarier.
Fluval patenterte Aqua-Stop ventil gjør at det er en enkel sak å fjerne slangen uten at det spruter vann ut av pumpen. Samtidig er det inne i filteret flere uttakbare filterkurver fylt med mekaniske, kjemiske og biologiske medier. Filterpumpen har en kvadratisk utforming som gjør at den kan inneholde opptil 50% mere vann enn tilsvarende runde filtre. Gjennomstrømmingen av vann blir hermed større og derfor er vannets kontakt med de forskjellige medier også lengre. Dette gir en optimal rengjøringsprosess.
Fluval utvendige filterpumper fås i flere størrelser og med tilsvarende forskjellig kapasitet og yteevne.
Bestill her hos Zoopermarked.no. Vi sender det til deg i løpet av 1-3 virkedager.

Innvendige spannfiltre fra Fluval
En innvendig akvariepumpe er som regel bygget opp av et pumpehode og en filterbeholder, hvor filtersvampen er plassert. Den fungerer slik at vannet trekkes inn i filterbeholderen i bunnen av pumpen og deretter trekkes gjennom filtersvampen. Det filtrerte vannet sprøytes til slutt ut gjennom toppen av pumpen.
Fordelen med å ha en innvendig akvariepumpe er at den er enkel å rengjøre og kan anskaffes til en forholdsvis billig penge. Ulempen med en innvendig akvariepumpe er at filtermateriale ofte er i en begrenset størrelse og at pumpen kun kan benyttes til ett akvarium av gangen.
Zoopermarked fører Fluval innvendige filtre til mange akvariestørrelser. Også helt ned til nano akvarier.
Fluvals U.serie er et innvendig filter som benytter seg av en 3-trinns filtrering. Også kalt Biomax. Den har et Flip-Top lokk, som sikrer en rask og enkel utskifting av de forskjellige filtrene.

Fase 1 består av skumplast som fjerner de store smusspartiklene.
Fase 2 er en filterinnsats av polyester og med aktivt kull. Dette fanger opp de minste partiklene, samtidig som renheten av vannet forbedres og eventuell forurensning fjernes.
Fase 3 gir en optimal og effektiv biologisk rensing.
Fluval U innvendige filtre kjører stille og effektivt. Og de er lette å installere og vedlikeholde.
Fluvals innvendige filterpumper fås i flere størrelser og med tilsvarende forskjellig kapasitet og yteevne.
Bestill her hos Zoopermarked.no. Vi sender varene til deg i løpet av 1-3 hverdager.

Filtermaterialer fra Fluval
Jevnlige utskiftinger av akvarievannet bidrar til å sikre et sunt akvarium, men vannskift alene er ikke nok for å opprettholde en naturlig balanse i akvariet. Hvis du skal holde akvariet noenlunde fri for kvelstoff, er det nødvendig med en effektiv filterdrift. I akvariet skal det derfor være et filter som består av en pumpe som suger vannet inn, trekker vannet gjennom et filter, hvorpå vannet strømmer ut i akvariet igjen.
Fluval har flere forskjellige filtermaterialer til pumpene sine.
Ekstra fine filtermatter, spesielt utviklet til Fluval 4Pluss pumpen. Filtrerer ut selv de fineste partiklene.
Trenger pumpen din et nytt filter, så er Fluval Nana Chi filtermateriale er fremragende valg.
Fluval filtermatte fin er spesielt designet til Fluval FX5 og FX6. Disse polyester mattene fanger opp små partikler og smuss. Bidrar samtidig til å holde vannet klart. Mattene skal brukes i forbindelse med Fluval Water Polishing matter for å optimalisere renheten av akvariet.
Fluval filtersvamper brukes til utvendig pumper.
Fluval kullplater er et spesielt utviklet kullfilter til Fluval 3Pluss pumpen. Filtrerer effektivt selv små partikler ut av vannet og bidrar til å forberede vannets klarhet, farge og lukt.

Vi har prismatch på produkter fra Fluval
Hos Zoopermarked har vi prismatch. Vi setter en ære i å tilby deg den beste prisen innenfor hele vårt sortiment. Vi matcher derfor ALLTID konkurrentens priser såfremt det lykkes deg å finne lavere priser enn hos oss.
Finner du en identisk vare til en rimeligere penge hos en konkurrent i Norge, matcher vi alltid prisen én til én på vår web-shop, www.zoopermarked.no.
Alternativt at kan du få refundert prisdifferansen, hvis du allerede har kjøpt varen hos oss til en høyere pris.
Les mere om betingelsene på Zoopermarked.no

Har du spørsmål om Fluval produkter?
Vi sitter alltid klare til å hjelpe deg. Kontakt oss på kundeservice@zoopermarked.no eller på telefon: 23 96 48 88, mellom kl. 10:00 og 14:00 på hverdager.
Hvis vi ikke umiddelbart har et svar, vil vi raskt finne det til deg.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen
Utmerket og rask service
Utmerket og rask service. Super rask levering. Katten min og meg er glade! Anbefales på det sterkeste!
22.04.2018 - Lina

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.