ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

FROLIC VOKSEN-HUNDEMAT FROLIC COMPLETE HUNDEFÔR
4 KG
Pris pr. kg NOK 36,00
ALDER: 1 ÅR -
FROLIC COMPLETE HUNDEFÔR
(4008429030611)  
 
NOK 144,00

Frolic – kvalitetsfôr fra Mars
I 1911 lagde Frank C. Mars det første Mars godteriet på kjøkkenet sitt i Tacoma, Washington og etablerte Mars’ første røtter som et konfektfirma.
på 1920 tallet slo Forrest E. Mars, Sr. sig sammen med sin far i forretningslivet og sammen lanserte de MILKY WAY® baren. I 1932 flyttet Forrest, Sr. til Storbritannia med en drøm om å bygge en forretning, basert på målet om "gjensidig fordel" for alle interessenter, det vil si å skape produkter, som folk alltid kom tilbake til.
Denne visjonen tjener fortsatt som grunnlag for Mars Inc. den dag i dag. Og det var det som ga idéen til å produsere kjæledyrsartikler og fôr – blant annet det smakfulle Frolic.
Mars har en nettoomsetning på over 33 milliarder dollar og seks forretningssegmenter som inkluderer Petcare, Chocolate, Wrigley, Food, Drinks og Symbioscience. Ca. 72 000 ansatte på verdensbasis setter Mars-prinsippene i aksjon hver dag for å gjøre en forskjell for mennesker og jorden gjennom deres anstrengelser.

Frolic kroketter til alle hunder
Frolic Mini kroketter er utviklet spesielt til små hunderaser for å gi dem alt de trenger for å være «fit» og fulle av vitalitet. De er spesielt verdsatt av hunder og inneholder ferskt fjærkrekjøtt, grønnsaker og korn. Beriket med vitaminer og mineraler fremmer de god helse og velferd hos hunden. Kombinasjonen av spesifikke ingredienser bidrar til å styrke knokler og holder tennene sunne og sterke. Når det gjelder fiberblandingen, bidrar den til optimal fordøyelse. I tillegg fremmer omega- 6 fettsyrene en skinnende og silkeaktig pels.
Frolic Mini med kylling er et komplett fullfôr som inneholder alt det hunden trenger for et godt og sunt liv. Smakfullt kjøtt blandet med sunne grønnsaker, hvete, vitaminer og mineraler. Det er ett fullfôr til små og mellomstore voksne hunder. Fôrpillene er karakteristisk formet i ringer som enkelt kan deles i 4 stykker.
Frolic Complete er et fullfôr til voksne mellomstore og store hunder. Fôret inneholder oksekjøtt, grønnsaker og hvete som gir hunden alt som skal til for at den er sunn og full av vitalitet. Fôret er beriket med vitaminer og mineraler som fremmer både helse og velvære. Kombinasjonen av ingredienser bidrar til å styrke knoklene, samt gi sterkere tenner. Fiberinnholdet i fôret bidrar i tillegg til en optimal fordøyelse og omega- 6 fettsyrer gir en skinnende pels. Fôrpillene er karakteristisk formet i ringer som enkelt kan deles i 4 stykker.

Frolic kan også brukes til både trening og lek
Uansett om du er på trening, utstilling, lek eller på annen måte aktiviserer hunden, er det å belønne hunden en utrolig viktig del av det å aktivisere hunden. Frolic med oksekjøtt kan med fordel brukes til hundetrening, siden ringene enkelt kan deles i fire stykker.

Pass på at du ikke overfôrer hunden
Vær oppmerksom på hundens daglige rasjon av følg den anbefalte mengden med mat for å oppnå den ideelle vekten av hunden og forhindre overvekt. Hunden skal alltid ha adgang til friskt vann.

Hundematens ingredienser
Avbalansert hundemat skal inneholde alle næringsrike elementer som er nødvendige for en sunn utvikling av kjæledyret. Organiske stoffer, fettstoffer, proteiner og karbohydrater – er nødvendige for energiutvikling. I tillegg deltar de i de hematopoietiske prosessene og regulerer også noen organers arbeid.

Proteiner
Proteiner er det viktigste byggemateriale i en organisme, siden de deltar i skapelsen av alle vev.
Hunder skal ha både vegetabilske og animalske proteiner i nødvendig omfang. Dagens behov for proteiner utgjør 4,5 gram per 1 kg vekt for voksne individer - til valper 9 gram per 1 kg vekt.

Fettstoffer
Fettstoffer er de organiske stoffene som er nødvendige for alle hunder.
Blant annet er deres funksjoner å tilføre dyret energi, bidra med fordøyelsen av A-, D- og K- vitaminer, samt forsyne hundens organisme med fettstoffer. Hvis kjæledyret ikke mottar fettstoffer, forverres tilstanden av hud, hår, nyrer og lever. Disse stoffene spiller også en rolle i kontrollen med visse forstyrrelser, som for eksempel overfølsomhet overfor flåttbitt, autoimmune sykdommer og kreft.

Karbohydrater
Karbohydrater utgjør hoveddelen av det generelle kaloriinnholdet i et hundefôr. I en organisme blir karbohydrater til glukose. Disse er nødvendige for å opprettholde en velfungerende lever, samt det nervøse og muskuløse systemet. Det daglige inntaket av karbohydrater til voksne hunder er 10 gram per kilo kroppsvekt – til valper er det 15,3 gram per kilo kroppsvekt. I prosesser med karbohydratmetabolisme er de viktige faktorene glukose, glykogen og kostfiber.

Hvordan skal jeg fôre hunden?
Hunder har ikke de samme ernæringsmessige behovene som mennesker, men skal selvfølgelig inneholde alle de nødvendige næringsstoffene for hundens generelle helse. Og man skal ta hensyn til hundens rase, størrelse, alder og aktivitetsnivå.
Hunder veier veldig forskjellig. En Chihuahua veier rundt 1 kg, mens en Sankt Bernhards hund kan veie 100 kilo eller mer. Jo, mere den voksne hunden veier, parallelt faller energibehovet.
Derfor skal en hund av små raser ha et fôr med en høyere energi- og fettkonsentrasjon enn en hund av mellomstore eller store raser.
Ikke alle hunder har like stort aktivitetsnivå. En jakthund, en drektig eller diende hund trenger derfor å få tilført mere energi, proteiner og mineraler enn en skjødehund.
Den enkelte hunds livsstil spiller også inn når man skal vurdere mengden med fôr. By-hunder som for det meste lever innendørs, har ofte en større risiko for overvekt enn arbeidshunder. Som oftest får de ikke brukt energien sin, samtidig som eierne altfor ofte faller for fristelsen til å gi hunden godbiter.
En hund defineres som eldre når den har levd cirka 75% av sin forventede levealder. Her er det viktig at de får tilsatt ekstra E- og C- vitaminer, taurin, lutein og fiskeoljer. Herved kan man begrense en del av de kroniske sykdommene.

Spar penger på Frolic hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no finner du alltid de beste prisene på Frolic. I tillegg til å spare penger, får du som medlem av Club Zoopermarked også opptil 8% i bonus. Videre har vi mengderabatt ordninger på en lang rekke andre produkter. Kjøp flere og spar mere.

Spørsmål og råd
Hvis det oppstår behov for veiledning om Frolic hundefôr, kan du alltid kontakte kundeservice på kundeservice@zoopermarked.no. Kundeservice besvarer alle henvendelser i løpet av 24 timer på hverdager. Vi undersøker også mer enn gjerne mer spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Flott service både fra Zoopermarked og…
Flott service både fra Zoopermarked og Bring. Får 12 kg hundefor etter bare 2-3 dager og Bring bærer den opp i 2etg.
17.04.2018 - Nina-Kristin Nessøe
Enkelt å bestille og rask levering
Enkelt å bestille og rask levering. God informasjon på mail hele veien om hvor pakken befinner seg
16.04.2018 - Heidi

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.