ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

VOKSEN-KATTEFÔR FUN4PETS FULLFÔR KATTE..
10 KG
Pris pr. kg NOK 18,30
ALDER > 1 ÅR
FUN4PETS FULLFÔR KATTEMAT
(5414970058315) Populær
 
NOK 183,00
VOKSEN-HUNDEMAT FUN4PETS CROC HUNDEFÔR
15 KG
Pris pr. kg NOK 11,59
ALDER: 1 ÅR -
FUN4PETS CROC HUNDEFÔR
(5414970049276) Populær
Veil. markedspris 183,00 
NOK 173,85
HUNDEMAT FUN4PETS LAM OG RIS HU..
15 KG
Pris pr. kg NOK 15,39
ALDER: 1 ÅR -
FUN4PETS LAM OG RIS HUNDEFÔR
(5414970049269)  
Veil. markedspris 243,00 
NOK 230,85
VALP-HUNDEMAT FUN4PETS JUNIOR HUNDEFÔR
15 KG
Pris pr. kg NOK 15,39
ALDER: 8 UKER - 12 MÅNEDER
FUN4PETS JUNIOR HUNDEFÔR
(5414970049283)  
Veil. markedspris 243,00 
NOK 230,85

Fun4Pets kan brukes til alle dyr
Fun4Pets er dyrefôr som kan brukes av alle dyr over tolv måneder. Fôret er rikt på vitaminer og mineraler, og vil sikre kjæledyret et fullfôr som både er næringsfylt og velsmakende. Fun4Pets har fôr til både hunder og katter.

Hvilke krav har Fun4Pets til sitt dyrefôr?
Det er generelt stor interesse for dyrefôr og det å fôre kjæledyret sitt korrekt. Det finnes også et hav av produkter innenfor dyrefôr som er kategorisert etter raser, vekt, allergi, diverse problemer, alder med mer. Dog skal det være en fellesnevner for alt fôret, og som minimum skal det inneholde seks basale næringsstoffer:

• Proteiner
• Fett
• Kullhydrater/fibre
• Vitaminer
• Mineraler
• Vann

Hvordan fôrer du hunden best?
I motsetning til katter, er det ikke en like god idé at hunden har adgang til fôr hele dagen. Det er ikke sunt eller naturlig for en hund å ha tilgang til mat hele tiden. Hunder som lever vilt i naturen, jakter etter maten og spiser seg mette der – for deretter å grave ned maten til senere bruk. Hvis hunden alltid har tilgang til mat, vil den kanskje miste interessen for å spise, idet dens jaktinstinkt forsvinner, fordi den blir fratatt å «jobbe» for føden.

Fun4Pets inneholder den riktige ernæringen for din hund
Fun4Pets dekker alle hunders ernæringsmessige behov, og kan derfor brukes som fullfôr. Det vil si at din hund ikke har behov for andre tilskudd i form av vitaminer og mineraler.
Noen hundeeiere gir fra tid til annen hunden rester fra middagsbordet, hvilket ikke er spesielt sunt for hunden, siden vår mat vanligvis inneholder mye salt og fett.

I tillegg kan det også være andre ingredienser i maten vår som hunden din ikke tåler, og som kan føre til både overvekt og andre helsemessige problemer. Dette problemet unngår du helt ved å fôre hunden med Fun4Pets, som er et fullverdig, godt og sunt måltid.

Hvilke krav stilles det til fôring av katten?
Fun4Pets tilbyr blant annet A-vitaminer, D3, E og kobber, som alle er viktige vitaminer for kattens velbefinnende. Videre har kattefôret et høyt innhold av proteiner og et lavere innhold av fett. Katter er generelt kresne av natur og skal ofte ha en lengre tilvenningsperiode når du skifter merke, når de først har vennet seg til en bestemt type fôr.

I tillegg er katter utpregede vanedyr som ofte har et helt spesielt spisemønster. De fleste katter spiser små måltider i løpet av dagen, og det er derfor at så mange katteiere velger å bare la matskålen stå fremme om dagen.
Det finnes også katter som supplerer kosten med eget bytte, men med Fun4Pets er din katt helt dekket inn med hensyn til de næringsstoffene den trenger for å sikre trivsel og velvære.
Det er viktig å ta i betraktning at katter er lekne/livlige og aktive dyr, så for å ta vare på deres smidighet og blanke pels, må den ha tilstrekkelig med vitaminer og proteiner.

Hva skal man tenke på når man kjøper dyrefôr?
Det er primært tre ting det kan lønne seg å ta i betraktning når du skal kjøpe hundefôr. Disse er hundens alder, størrelse og aktivitetsnivå.
Valper trenger for eksempel et større vitamin-, protein- og mineraltilskudd, siden valpen fortsatt er i voksealder og har et stort aktivitetsnivå.

Som regel kan man si at en hund er fullt utvokst etter cirka åtte til tolv måneder. Litt større hunderaser kan fortsatt vokse etter at de har fylt et år. Når hunden er ferdig utvokst, vil dens behov for energi, fett og proteiner bli mindre, og det skal derfor skiftes fôr fra valpefôr til voksenfôr.

Hva har Fun4Pets å tilby din hund?
Fun4Pets har valgt å spesialisere seg innenfor fullfôr til voksne hunder, hvor de med dette fôret får i seg alle de viktige næringsstoffene og ingrediensene som voksne hunder har behov for.
Fun4Pets er både velsmakende for hunden, holder pelsen skinnende blank, samt sikrer hunden dens ernæringsmessige helse og sørger for en mage som er i balanse.

Husk at det kan være en god idé å blande hundens forrige fôr sammen med det nye fôret du ønsker å introdusere for hunden. På den måten sikrer du hunden en god overgang fra gammelt til nytt fôr – og hunden rekker å venne seg til det nye fôret. Det samme gjør seg gjeldende for hundens mage og tarmkanaler.

Hva er fullfôr?
Fun4Pets er et fullfôr bestående av fôrblandinger med alle de næringsstoffer som kjæledyret ditt har behov for. Alle næringsstoffene er tilpasset i nøyaktige mengder og Fun4Pets har derfor et tilstrekkelig høyt innhold av både proteiner, fett, rå fibre, rå aske, kalsium, vitaminer og mineraler.

Hos Zoopermarked prismatcher vi produktene dine
Zoopermarked.no bestreber seg på å tilby de beste prisene på fôr, utstyr og tilbehør til kjæledyr. Dette betyr at hvis du mot forventning finner tilbehør til hunder eller katter billigere hos en av våre konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Zoopermarked.no oppnår du bonus på kjøpene dine
Her hos Zoopermarked.no vil vi veldig gjerne belønne våre trofaste kunder. Dette gjør vi blant annet ved at man som medlem sparer opp 4 prosent bonus på det man handler. Bonusen oppnår man uansett hvilke varer man kjøper og  uansett til hvilken pris man betaler. Jo, mer man kjøper for, desto mer rabatt får man.

Handler man for eksempel for mer enn 10 000 kroner i løpet av et kalenderår, oppgraderes man automatisk til GULL-medlem, hvilket betyr at man får 8 % i bonus på alle varekjøp. I tillegg har Zoopermarked.no også en rekke andre fordeler i forbindelse med for eksempel større innkjøp som stempelkort, hvor det utløses gratis fôr på en lang rekke av våre produkter.

Levering fra Zoopermarked
Når man bestiller sine produkter hos Zoopermarked.no, leveres varene direkte på døren, innenfor få hverdager. Så fremt man ikke er hjemme ved levering, kan man velge å få varene plassert på et sikkert sted på hjemmeadressen – for eksempel i en carport eller liknende. Zoopermarked.no sørger for at kundene raskest mulig får varene de har bestilt.

Spørsmål og råd
Skulle det oppstå behov for veiledning vedrørende Fun4Pets, eller generelt om tilbehør til kjæledyr, kan du alltid kontakte vår kundeservice på: kundeservice@zoopermarked.no.
Kundeservice svarer på alle henvendelser innen 24 timer på hverdager.
Vi undersøker også med glede, mer spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Fornøyd bruker
Kan per dagsdato bare anbefale og handle hos Zoomarked.no veldig rask levering.
22.04.2018 - Urs Johann
Hurra for Zoopermarked!
Jeg kjøper mengder av hundefôr til våre 4 x Engelsk settere. Veldig gode priser, superrask levering (levert til døren!) og veldig enkelt med nettløsning. Hurra for Zoopermarked!!
24.04.2018 - Irene Andersen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.