ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Bruk en FURminator trimmer til pelspleie av ditt kjæledyr
FURminator er utrolig populær og det mest effektive og komfortable redskapet for å trimme kjæledyrets løse underpels/ull.
Hos hunderaser som røyter, er det helt naturlig med regelmessig fellingsperioder. Fellingen skjer året rundt, men er spesielt ille ved skifte av sommer- og vinter pels. Selv om man er utrolig glad i kjæledyret sitt og er innstilt på å gjøre det ekstra arbeidet et kjæledyr krever, så er man mindre glad for fellingsperiodene enn selve dyret.
Kjæledyrets alltid løse hår på gulvet, tøy og møbler, kan i dets fellingsperioder virke helt håpløst å holde i sjakk. Den hyppige rengjøringen og støvsugingen, på grunn av løse hår alle steder, kan den reduseres betraktelig ved jevnlig børstning med en FURminator. Hunden eller katten vil føle velvære etter en børstning.
Bruk en FURminator børste og spar tid på rengjøring, slik at du kan tilbringe mer tid sammen med din herlige hund. Både hund og eier vil ha stor glede av en FURmitator børste. Hunden slipper filtret underpels. Den får i stedet en blank og bløt pels, og hundeeieren slipper massevis av løse hundehår i hjemmet.
FURmitator selges hos Zoopermarked.no i et bredt utvalg, så det er lettere å finne den helt riktige børsten til akkurat din hunds størrelse og pelstype.

Velg FURminator børste etter hårlengde og størrelse
FURmitator brukes og anbefales av profesjonelle pelstrimmere og dyrleger. Børsten reduserer røyting med opp til 90 prosent og fås i et bredt utvalg. Velg din FURminator ut fra kjæledyrenes pelslengde og størrelse.
Valget av FURminator, avgjøres av om pelsen er kortere eller lengre enn 5 centimeter, samt størrelsen på kjæledyret.
En FURminator trimmer kan brukes til flere pelsdyr. Zoopermarked.no fører et stort utvalg av FURmitator børster som kan brukes til kaniner, hunder og hester. Ved korrekt bruk, vil utformingen av skjæret på en trimmer sørge for å fjerne underullen og de løse hårene uten å skade kjæledyrets sarte hud.
En FURmitator er markedets beste pels trimmer. Den har en suveren kvalitet med et skjær av rustfritt stål og den har et godt ergonomisk håndtak. Det er veldig enkelt å fjerne de løse hårene fra børsten. Med bare et trykk på børstehodets integrerte knapp, kalt FURejector, skyves hårene ut av FURminatoren.

God pelspleie er viktig for kjæledyrets velbefinnende
Pelspleie er nødvendig av hensyn til kjæledyrets hygiene og gode helse. Hvis du ikke børster bort de løse hårene, faller de bare av, men før de faller av, sitter de i pelsen og kan forårsake hudirritasjon. Børstingen stimulerer huden og øker blodsirkulasjonen rundt hårrøttene. Sekresjonen fra hårkjertlene fordeles i pelsen og gjør den vannavvisende og skinnende flott.
De fleste kjæledyr elsker å bli kost med, stelt med og børstet. Dessuten er denne pelspleien med til å styrke båndet mellom kjæledyret og eieren. Rutinemessig børsting, gir samtidig eieren en fin mulighet for en liten sjekk av pelsen, samt tidlig oppdagelse av eventuelle problemer, som for eksempel skogsflått, lopper eller andre parasitter som kjæledyret skal befris fra.

Bruken av FURminator
Hvor ofte man skal børste pelsen til kjæledyret, avhenger av pelstype, hårlengde og fellingssesong. Børstningen skal gjerne være en god opplevelse for dyret. Rutinen med pelspleie av kjæledyr bør derfor være en integrert del at dets oppdragelse, og bør starte i helt ung alder. Ved tilvenning til denne gjentatte børstingen, lærer kjæledyret at stå stille og nyte pelspleien.
Hundens børstning og pelspleie skal være forbundet med en positiv opplevelse, som for eksempel etter lek, fôring eller trening. En ukentlig grundig trimming av pelsen hos korthårede hunderaser kan være nok, mens langhårede hunderaser helst skal børstes daglig.
Kattens pelspleie avpasses etter dens fellingsmønster og levemåte. Katter holder selv pelsen fin og ren ved å slikke den, og får derved en masse løse hår innabords. Børsting av katten er bra for å minimere mengden av hårballer i magesekken. Det anbefales å børste korthårede katter minimum tre ganger i måneden, mens langhårede katter gjerne kan børstes hver dag.
Kaniner børstes minst en gang i uken for å fjerne de løse hårene, siden kaniner røyter uavbrutt. Noen raser har spesielle fellingsperioder, og i disse periodene skal de børstes hver dag. Børstning av kaniner skal være kortvarig, men kan gradvis økes når den har akseptert behandlingen.

Børst med hårene
Begynn børstningen av kjæledyret på de meste sensitive stedene på kroppen og avslutt positivt på de mindre følsomme områdene. Gjør børstingen til en god opplevelse for kjæledyret ditt. Børst alltid med hårene. Børst med korte strøk uten å trykke for hardt. Skån den sarte huden med bløte strøk.
Det kan oppstå statisk elektrisitet under børstingen. Dyrehår akkumulerer elektrisk ladning, når luftfuktigheten faller under 55-60 prosent, fordi fukten i keratinet synker. For å minske den statiske elektrisiteten kan man fukte pelsen med litt vann.

FURminator sjampo og balsam
I tillegg til børster og pelstrimmere, selger Zoopermarked.no også andre produkter til pelspleie av hunder og katter fra FURminator.
FURminator Sjampo til hunder, er beriket med Omega 3 & 6 fettsyrer, samt en rekke planteekstrakter.
Blandingen av ingrediensene i sjampoen bidrar til å redusere røyting og fjerner den løse underpelsen under badingen. FURminator Sjampo inneholder ingen parabener eller kunstige fargestoffer, og kan derfor brukes til hunder og katter over seks måneder.
FURminator Solution Balsam til hunder, er en balsam som brukes etter at hunden har badet. Akkurat som FURminator sjampoen har balsamen også god løsnende effekt på den løse underpelsen med lindrende virkning som følge. FURminator Solution Balsam inneholder ingen parabener eller kunstige fargestoffer og kan brukes til hunder og katter over seks måneder.
FURminator Tørrsjampo til katter er utrolig populær og gir en flott og blank pels. Sjampoen er beriket med Omega 3 & 6 og er helt uten parabener og kunstige fargestoffer. FURminator Tørrsjampo reduserer kattens røyting og dermed inntaket av hårballer.
Siden de fleste katter ikke er særlig begeistret for bading i vann er bruken av tørrsjampo en enkel løsning. Bading uten vann er enkelt med tørrsjampo som bare sprayes på og deretter tørkes av med et håndkle. FURminator Tørrsjampo kan også brukes til kattunger over seks uker.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski
Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.