ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Få lys til ditt akvarium med GLO
GLO er bare ett av mange merker som det tyske firmaet Hagen, produserer. Produkter som Catit, Fluval, ExoTerra og mange andre merker, er noen som de fleste kan gjenkjenne.
Hagen ble grunnlagt i 1955 av Rolf C. Hagen og har siden vokst til å bli en av verdens største privateide og multinasjonale produsent og distributør av kjæledyrsprodukter. Det er fortsatt en familiebedrift, som drives av en felles kjærlighet og medfølelse for kjæledyr. Selskapets filosofi er ganske enkelt: Kjæledyr er ikke bare i deres hjerter - det er grunnen til at de er i forretningslivet.
Hagen er dypt engasjert i å skape praktiske og innovative produkter som kan bidra til å forbedre kjæledyrs helse og trivsel over hele verden. De har et omfattende forskningsnettverk som sikrer at de alltid står i forkant med utviklingen og kan tilby relevante og nyttige pleieprodukter til kjæledyr.
I produksjon er bare de beste ingrediensene inkludert, og de opprettholder strenge krav for produksjonsstandarder for hele deres sortiment.
Hagen leverer produkter du kan stole på. Og prøver å tilfredsstille forbrukernes spørsmål om produkter som er trygge, pålitelige, verdifulle, praktiske, behagelige og ikke minst holdbare. Basert på en rik familiehistorie av lojalitet og entreprenørskap, er Hagen-ansatte drivkraften bak en global ekspansjon. Alle deler et felles bånd av kjærlighet og medfølelse for dyr.

Merk forskjellen med GLO lysstoffrør
Hvis du introduserer et GLO lysstoffrør til akvariet, vil du tydelig se hvor god kvaliteten er. GLO er forpliktet til å levere bransjens beste belysningsløsninger - både for ferskvann og saltvannsakvarier. Her er de nyeste teknologiene og oppfinnelsene tatt i bruk. Det finnes et stort utvalg av forskjellige lysstoffrør – fra høy effekt til normale uttakslamper, lineære belysningssystemer, samt elektroniske forkoblinger og reflektorer. Så kan alltid finne et GLO lysstoffrør som passer dine behov.
GLO lysstoffrør er enkle å installere og de er supereffektive. Rørene er tilgjengelige med lys i forskjellige styrker. Enten du er nybegynner eller profesjonell akvarist, vil GLO gi akvariet en enestående naturlig belysning som optimaliserer opplevelsen av vannmiljøet.

Er det noe behov med lys i akvariet?
Strengt tatt ikke, men fisk, har som oss mennesker, behov for lys for å optimalisere veksten. I tillegg er det ganske trist å se på et akvarium uten lys. Lys fremhever fargene på både fisk og planter. Lyset i akvariet ditt skal se ut som det naturlige dagslyset, så mye som mulig. Det handler om å skape den samme balansen som naturen selv tilbyr. Og det vil også si at lyset skal være slått av om natten.
Ellers kan du risikere at fisken blir stresset og søvnløse. Og det påvirker igjen deres immunsystem, slik at de blir mer utsatt for sykdommer. Lyset har også effekt på plantene i akvariet. De skal minst ha 12 timer med lys om dagen og ha det mørk om natten. Hvis de får for mye eller for lite lys, vil det raskt danne seg alger i akvariet.

GLO lysstoffrør i mange varianter
GLO-serien inneholder mange typer, størrelser og styrker som du fritt kan velge mellom. GLO lysstoffrør er tilgjengelig i mange forskjellige farger, slik at de hver kan fremheve forskjellige ting i akvariet.

Aqua-GLO er det vanligste lyset og er veldig populære blant akvarister. Hensikten med dette lyset er å fremme fiskens naturlige farger, samtidig som det gir et sterkt fotosyntetisk lysområde som stimulerer en kraftig plantevekst.

Sun-GLO er for akvarister som ønsker å fremme så naturlig lys som mulig i akvariet. Sun-GLO går inn og etterlikner solen på den beste måten. Derfor, vil man med dette lyset, oppleve et mer hvitt skjær, som oppfattes som balansert og naturlig i et akvarium.

Power-GLO er et meget spesielt lys, siden det har et blåaktig og hvitt skjær med meget høy temperatur (1800K). Lyset er designet for å gi et gunstig lysspekter til de mange variasjonene av ferskvann- og saltvannsakvarier. Samtidig fremmer Power-GLO-fargene fiskens og korallenes farger. Den er optimal for deg med marine akvarier.

Life-GLO er det optimale lyset for et akvarium fylt med planter. Det fremmer et meget naturlig lys og vil gi plantene dine og fisken det beste miljøet å bo i.

Marine GLO er det lyset du trenger å bruke hvis du har et saltvannsakvarium. Lyset går inn med sine blåaktige lysstråler og fremmer alle de vakre fargene i korallene og fisken. Lyset fremmer også akvariets blå og fiolette farger som kontrast til alle de andre fargene.

Hos Zoopermarked.no kan du finne disse lysstoffrørene fra GLO i T8-format, som passer til alle T8-armaturer. Med denne armaturen kan du raskt og enkelt bytte ut lysene dine. De er tilgjengelige i flere størrelser, slik at du alltid kan finne en som passer dine behov.
GLO fluorescerende lamper er kjent for deres lange holdbarhet og fungerer vanligvis i 8-12 måneder. Det sparer deg både tid og penger.

Zoopermarked har alt til akvariet ditt
Hos Zoopermarked.no kommer ikke akvarister forgjeves. Vi har et kjempestort utvalg av akvarier og tilbehør. I tillegg til kvalitetslys fra GLO, har vi også pumper, filtermaterialer, dekorasjoner, slanger, underlag, fôring og mer.
Hvis du er det minst tvil, kan du trygt kontakte oss og vi hjelper vi deg med å finne de riktige tingene du trenger for akvariet ditt. Vi vil alltid være klare via e-post eller telefon hvis du har spørsmål. Og vi svarer alltid innen 24 timer. Velkommen til Zoopermarked - kjæledyrenes billige supermarked.

Zoopermarked er billigere enn du tror
Hos Zoopermarked.no handler vi bare med produkter av beste kvalitet. Dette betyr at du som kunde får en god opplevelse og kan stole på våre utvalgte produkter. I tillegg kjøper vi inn store mengder for å sikre deg de beste prisene på markedet – enten det gjelder GLO lysstoffrør eller alle våre andre produkter. Ta en titt på nettsiden og bli overbevist.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold
Lett side å finne frem på og superrask…
Lett side å finne frem på og superrask levering!
20.04.2018 - Yvonne

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.