ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Alle Gnawlers godbiter eller tyggeben er laget av granulert hundekjeks som er sammenpresset for at den skal likne et hardt hundeben til hunden. Formen er perfekt til å gnage på for hundens kjever, og finnes i to forskjellige størrelser – 12 cm og 20 cm, samt mange ulike smaksvarianter, som okse, bacon og kylling.

Hvilke verdier står Petcare for?
Petcare står for kvalitet og høy standard når det gjelder deres produkter som dyreartikler – hovedsakelig med vekt på hunder- og katteartikler. Petcare har eksistert siden 1989, og er et grossistfirma som har avdeling både i Danmark og i Sverige. Petcare jobber i hele Skandinavia både med egne og velkjente internasjonale merker innenfor dyreartikler og fôr – deriblant Gnawlers.

Gnawlers godbit tyggeben er 100 prosent spiselige
Gnawler er et kompakt tyggeben som er 100 prosent priselig. I tillegg har den også mage andre gode egenskaper, som for eksempel at den bidrar til å redusere plakk og tannstein – i det hele tatt opprettholde en god tannhygiene. Selve utformingen av benet, hjelper til med å opprettholde et sunt miljø i munnen.
Hunden vil ganske sikkert bli begeistret for det harde og komprimerte godbitsbenet som minner litt om kjeks i smaken. Den er tilsatt smaksvarianter som okse, bacon og kylling. Gnawlers finnes i to forskjellige størrelser som passer både til små hunder, mellomstore og store hunder.
Husk at Gnawlers kan smitte farge og du bør derfor unngå at den inntas på for eksempel et lyst gulvteppe.

Gnawlers gir din hund flere timers underholdning
Gnawlers godbitstyggeben, er et produkt med høy kvalitet, som er utformet etter hundens størrelse og kjevestyrke. Tyggebenene er tannrensende og beskytter mot plakk og tannstein. Gnawlers kan du med fordel gi til hunden når du ønsker at den skal holde seg beskjeftiget med en lekker godbit som holder lenge. Med Gnawlers tyggeben kan hunden alltid være trygg på at den får en godbit som den helt sikkert vil bli begeistret for.

Hvorfor gi hunden godbiter?
Når vi gir hunden vår en godbit, kan det enten være i forbindelse med at vi ønsker å skjemme den bort litt, eller med tanke på trening. Godbiter er utmerket i forhold til hundetrening, fordi hunden kan lukte en godbit på over 20 meters avstand – og til og med lukte hvilken godbit som venter. På den måten virker de godt som et «lokkemiddel» for hundens motivasjon.
Det er viktig at du unngår å belønne hunden med en godbit når den er opphisset eller for aktiv. Godbiter skal utelukkende brukes til å fremme en rolig og underdanig atferd. Når du gir hunden en godbit, skal hunden ha lov til å lukte på den først, før du lar hunden spise den. Husk at godbiten først skal gis når hunden er helt rolig. Det er på denne måten god oppførsel skal belønnes.
Etter en stund vil hunden selv gjennomskue at god oppførsel blir belønnet med en deilig godbit.

Gnawlers er et sunt og smakfullt godbitstyggeben til hunden
Gnawlers er både sunne, beskjeftigende og velsmakende for din hund. Du kan gi den Gnawlers av mange grunner, men uansett hva, vil det bidra til å styrke båndet mellom deg og din hund.
I tillegg har Gnawlers er forebyggende effekt i kampen mot tannstein og plakk og er fettfattige.
Gnawlers inneholder stivelse, granulert kylling, okse eller svin, soya, kalium og aromastoffer. De analytiske bestanddelene er: 19,6 prosent rå protein, 3 prosent fett, 1,5 prosent fibre, 11,4 prosent vann og 2 prosent mineraler.

Når er det beste tidspunktet å gi hunden en godbit?
Det beste tidspunktet å gi hunden en godbit på, er som et mellommåltid. Hvis hunden akkurat har spist, vil den være mindre interessert i en godbit. Og hvis du bruker godbiter som en del av treningen, vil effekten av godbiten også være mindre hvis den nettopp har spist.

Alltid rask og enkel levering hos Zoopermarked.no
Når du bestiller varer hos Zoopermarked.no, kan du få varene dine levert helt frem til døren eller til ditt nærmeste postkontor. Vi gjør alt vi kan for at sende din bestilling innen få hverdager.
Du kan fritt velge om du vil ha varene levert på døren, eller til nærmeste postkontor. Skulle du være på farten på leveringsdagen, kan postbudet også sette varene dine på et sted du selv velger. Husk bare å informere oss om dette i kommentarfeltet på din ordre hos Zoopermarked.no.
Dog skal du være oppmerksom på at dette leveringsvalget med at varene settes på et ønsket sted, er helt på eget ansvar, så vi anbefaler at man unngår det ved store varer som akvarier og terrarier. Våre fraktpriser er særdeles gunstige og du kan til og med få fri frakt, hvis du kjøper over et visst beløp.

Vi er e-merket
Du kan handle helt trygt og sikkert hos Zoopermarked.no, da vi er e-merket. E-merke garanterer en sikker online handel, og det er noe vi hos Zoopermarked.no er meget opptatt av. Vi legger stor vekt på at våre kunder skal føle seg trygge når de handler hos oss, og lever derfor opp til kravene om å være e-merket.

Kjøp varene dine online hos Zoopermarked.no
Zoopermarked.no har et kjempestort og billig utvalg av dyreprodukter.
Bestill dine varer hos oss nå!

Zoopermarked.no er aktivt medlem av Dyrenes Beskyttelse
Hos Zoopermarked.no er vi aktive medlemmer at Dyrenes Beskyttelse fordi vil gjerne vil være med til å forlenge alle kjæledyrs livskvalitet.
Derfor har vi hos Zoopermarked.no er klar holdning til hvilke produkter vi innfører i vårt sortiment på vår Web-shop.

Dette innebærer at vi som dyreelskere tar avstand fra visse produkter som vi mener er skadelige for våre kjæledyrs velvære – som for eksempel pigghalsbånd, anti bjeffehalsbånd med spray og elektriske gjerder rundt hundegården.
Vi forsøker å opprettholde en ansvarlig dyreetikk, hvor vi varmt kan anbefale produkter som Gnawlers, som tar utgangspunkt i hva som er sunt og godt for hunden.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering
Rask levering. Bra pris.Hund er glad.
23.04.2018 - Emilis Pocius
Rask handel!
Tipptopp!! Anbefales👍
24.04.2018 - Tone

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.